Francois Duvali tulevik...
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Reactions: 0
Link ka siis: http://www.rally.ee/?a=a009&b=3654radiation kirjutas:Kahjuks tundub, et Duvali tulevik lõppeb selleks hooajaks. Tema asemele otsitakse uut ja meeskonna juht Guy Frequelin ütles, et belglase palkamine oli vale tegu!
-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
Näitas head aega küll, aga kuidas lõpetamisega lood on. Peaasi, et sitikas kaks korda ühte ämbrisse ei astuks.Strike kirjutas:See oleks küll päris hea kui Mikko saaks uue võimaluse.
Privaat Fordiga näitas ta küll häid aegu ja arvan, et oleks kiire ka Sidruni roolis.
Jääme siis ootama Citroeni otsust.

-
- Diagnoos: rallisõltlane
-
- Moderaator
- Reactions: 14
- Kontakt:
Ka mina arvan, et Mikko on uut võimalust väärt.Seda emam, et isegi Tommi ei suutnud Subaruga midagi ära teha.Rasmus kirjutas:Mina oleks ülimalt rahul kui Hirvonenile uus võimalus antaks. Mulle ääretult sümpaatne kuju. Ma arvan, et see mees on võimeline oluliselt rohkemaks kui mingi Duval.

Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Mina tahaks ka Citroenis näha ennemalt Hirvoneni kui Duvali, rääkimata Stholist. Miks? Ikkagi põhjamaa mees ja vägagi suurest ralliriigist. Ei oleks eriti "ilus" olukord kui rallimaailma tipust puuduksid soomlased. Kaua enam Grönholmgi sõita viitsib/tahab /saab?
Ja minuarust oleks just Hirvonen see järgmine soomlane kes võiks tegusi teha, võrreldes nt Gardemeistri,Paasoneni või Tuohinoga.
Ühesõnaga võimalust väärib minuarvates ta igaljuhul
Ja minuarust oleks just Hirvonen see järgmine soomlane kes võiks tegusi teha, võrreldes nt Gardemeistri,Paasoneni või Tuohinoga.

-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
Hirvonen sai Subarus oma suure võimaluse ja tulemus on hästi teada.See,et Timo Jouhki tema suur promoja on,ei tee teda ka kohe teistest kiiremaks.Ja see,et tegu soomlasega,loeb veel kõige vähem...Tan kirjutas:Mina tahaks ka Citroenis näha ennemalt Hirvoneni kui Duvali, rääkimata Stholist. Miks? Ikkagi põhjamaa mees ja vägagi suurest ralliriigist. Ei oleks eriti "ilus" olukord kui rallimaailma tipust puuduksid soomlased. Kaua enam Grönholmgi sõita viitsib/tahab /saab?
PS:Sidrunisse sobiks hästi veel nt Carlsson.
-
- Hooaja Kaval Ants
Mikko ikka lähinaaber ja väga sümpaatne kuju nagu siin juba mainitud on. Minu arvates ei lastud tal Subaruga ennast tõestadagi. Lapworth luges koguaeg sõnu peale, et saad kogemusi ja siis küll järgmine aasta paugutad. Aga järgmine aasta? Mees pidi Era Fordiga kõigile tõestama kui kõva kärbes ta on. Ja see, et Jouhki tema selja taga, teeb asja vaid lihtsamaks. Siiralt loodan, et Citroeni teine koht kuulub Mikkole. Ja usun, et sellest oleks suuresti kasu ka Sitikale endale.
mrali kirjutas:Hirvonen sai Subarus oma suure võimaluse ja tulemus on hästi teada.See,et Timo Jouhki tema suur promoja on,ei tee teda ka kohe teistest kiiremaks.Ja see,et tegu soomlasega,loeb veel kõige vähem...Tan kirjutas:Mina tahaks ka Citroenis näha ennemalt Hirvoneni kui Duvali, rääkimata Stholist. Miks? Ikkagi põhjamaa mees ja vägagi suurest ralliriigist. Ei oleks eriti "ilus" olukord kui rallimaailma tipust puuduksid soomlased. Kaua enam Grönholmgi sõita viitsib/tahab /saab?
PS:Sidrunisse sobiks hästi veel nt Carlsson.
PS: Ma pole seda väitnudki et rahvus midagi loeb. Lihtsalt silmale oleks ilusam vaadata tippseltskonnas soomlast , kui nt belglast või austerlast.