Ma sooviks teada kui kiiresti te sõidate soome kiiruskatseid siin on minu ajad:
1) 2:23,04
2) 2:06,12
3) 0.52,12
4) 2:24,19
5) 2:32,49
6) 2.15,88
7) 2:26,94 2:49,44
9) 2:38,12
10) 1:00,05
Frank kirjutas:paevavaras ja xaus kas te võiks öelda mis moodi saab 9'dal ja 8'dal kiiruskatsel kiiresti sõita
Pidurdusmaalt kokku hoida ja vajalikes kohtades lõigata (mitte varastada!) samuti ei kannata autot eriti lendu lasta. Minu kui võhiku arvamus. A ma vaatan õhtal oma ajad järgi. 9-ndal vist oli kah sinna 2.20 kanti. Mu meelest sel 9-ndal katsel on enamus aega 6-nda käigu põhi ja mingi 235 kiirust, kaks pidurdust vist katse peale ja mõni aeglasem pikk kurv.
Heaküll,250võtavadvast välja küll. Kuid sõitsin just isegi seda 9. katset ja seal küll polnud kogu aeg mingi 5-6 käik sees. Alles lõpupoole tulid väga kiired kohad.
Frank kirjutas:paevavaras ja xaus kas te võiks öelda mis moodi saab 9'dal ja 8'dal kiiruskatsel kiiresti sõita
Sõitsin mõlemad katsed läbi. Muide 8 katse uus rekord on nüüdsest 02:29.33(sõidetud pimedas) ja ei olnud siin midagi erilist. Tavalised Soome setingud, kõige tähtsam on hoida auto teepeal, iga võiksemgi väljalibisemine võtab ropult aega. Sõidad sujuvalt ja voolavalt. Mina näites ei pidurda enne trampliine tavaliselt. Mõni üksik hüppekas on, kus ma täiega hüpata ei saa. Ja kiirustest veel, et sõitsin normaal asendi käikudega(automaadiga), lõpp kiirus sirgetel oli kuskil 210-220. Ei mõista kust need 250 tulevad. Tahaks näha ned Carlose aegu, kas sa Carlos sõidad manuaal kastiga? Raske uskuda, et Soomes mõtekas pikkade käikudega sõita, sa kaotad ju kiirenduses nii palju...
>
0
Viimati muutis Jaanus, 25 Veebr 2003, 16:56, muudetud 1 kord kokku.
xaus kirjutas:
Sõitsin mõlemad katsed läbi. Muide 8 katse uus rekord on nüüdsest 02:29.33(sõidetud pimedas) ja ei olnud siin midagi erilist. Tavalised Soome setingud, kõige tähtsam on hoida auto teepeal, iga võiksemgi väljalibisemine võtab ropult aega. Sõidad sujuvalt ja voolavalt. Mina näites ei pidurda enne trampliine tavaliselt. Mõni üksik hüppekas on, kus ma täiega hüpata ei saa. Ja kiirustest veel, et sõitsin normaal asendi käikudega(automaadiga), lõpp kiirus sirgetel oli kuskil 210-220. Ei mõista kust need 250 tulevad. Tahaks näha ned Carlose aegu, kas sa Carlos sõidad manuaal kastiga? Raske uskuda, et Soomes mõtekas pikkade käikudega sõita, sa kaotad ju kiirenduses nii palju...
Automaadiga. Vana ja rahulik inimene ikkagi. Ja mitte kõige pikemate käikudega. Kaotad kiirenduses? Ära pidurda:) Ning kus mujal peale Soome pikkade käikudega sõita? See ju maailma kiireim ralli peale Safari mõningaid lõike.
Carlos kirjutas:Katse algusest mingi 40-50 sekundit ei ole pidurdada vaja. Paar korda vaja lihtsalt gaasi natuke maha lasta. Õrnalt.
jah aga 9da alguse poole on üks vastik kurv vasakule
Kohe alguses peale starti on vasak, milles üldse maha ei võta. Ütleb vist 3 tegelikult on mul vist äkki viies käik ja väga umbes 170km/h. Siis tuleb pikk sirge, mille lõpus see vastik vasak vist. Seal sätin aegsasti risti ja nibin-nabin läheb läbi 4-5 käiguga. A ma õhtal sõidan läbi, siis saan täpselt öelda. Pole ammu sõitnud.