www.chipmunk.pri.ee/ralli
Kindlasti ootaks kommentaare.

õrn watermark kuskil nurgas, mis tekstuuriga oleks õrnalt nähtav. enamus töötlusprogramme toetavad sedaEraisik kirjutas:Veel üks aspekt mis enne ununes - nimelt on praegusel hetkel minu arust pildid rikutud selle autoriõiguse liigse rõhutamisega. Jah ma mõistan, et intellektuallseomandi kaitse on oluline ning autoriõigused vajavad teadvustamist. KUID siiski saab seda teha mõistlikul moel - diskreetsemalt ja ilusamalt - nii et silma jääks aga ei häiriks.
AINUS mõte, mis mulle pähe kargab, mis võiks õigustada nii suurelt oma nime esitamist pildil, on soov vältida pildi kasutamist ilma viiteta autorile - kuid siiski see ei välista seda - kõik kel peas ebaausad mõtted lõikavad selle pildi lihtsalt väiksemaks - jah pilt kaotab sellega - kuid pilt ON JUBA kaotanud selle halli pläraka tõttu...
esiteks: 245Kb esileht oli tuli isegi kiire netiühendusega aeglaselt alla. keera endal tihedust maha ning salvesta väiksema kvaliteediga.insane kirjutas:Sai siis käidud Tallinna rallil, tehtud pilte ja ka üles laetud. Sai ka päris häid teisi. Loodetavasti saab varsti üles leatud ka videod.
www.chipmunk.pri.ee/ralli
Kindlasti ootaks kommentaare.
Minul on ka komme riputada kõik pildid galeriisse üles, aga sellel on oma põhjus. Sellise digipiltide virna normaalseks arhiveerimiseks on mu olemasolev galerii hetkel parim lahendus. Ära hävitan ainult kõige hullemad ja ülejäänu on CD-del ja wwr galeriis. Otsinguga saan nime järgi ükskõik mis sõitja pildid hoobilt ette lüüa ükskõik kus ma ka ei viibiks.RNT kirjutas:Teema algatajale kriitikaks: digikaamerad on nuhtlus, sest kettaruum on odav. Hea hetke saamiseks on järjestikvõte hea, eriti uperpalli jäädvustamiseks. Aga kas on vaja riputada kõik pildid üles, on sinna auto peale jäänud või mitte. Samm lähemale fotograafiale.
Selle pärast tahaks vabandada. Nagu ma mainisin oli ajapuudus ja üldse hea, et pildid üle sain. Ei olnud lihtsalt aega sorteerida, kui see kellegile ebamugavusi valmistas siis vabandan.RNT kirjutas:Teema algatajale kriitikaks: digikaamerad on nuhtlus, sest kettaruum on odav. Hea hetke saamiseks on järjestikvõte hea, eriti uperpalli jäädvustamiseks. Aga kas on vaja riputada kõik pildid üles, on sinna auto peale jäänud või mitte. Samm lähemale fotograafiale.
Rõhk sõnal "virn" ehk siis fotograafiast kui kunstist on asi kaugelkakuke kirjutas:Minul on ka komme riputada kõik pildid galeriisse üles, aga sellel on oma põhjus. Sellise digipiltide virna normaalseks arhiveerimiseks on mu olemasolev galerii hetkel parim lahendus.