WRC4
Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Reactions: 0
aix kirjutas:Strike hakkab jälle närviliseks inimesi ajama.Strike kirjutas:Ralli päris pingeliselt alanud nagu näha on.
Eks siis homme saab näha, mis SS2 endaga toob.
Burnsi asemel ma nii vähest ei loodaks:):)
Tundub küll jah!!!!!! Ma juba jooksen peaga vastu seina. Endal mul küll Saksa suhtes eriti head tunnet pole.

Seda lauset ma olen enne ka see hooaeg Burnsilt kuulnudBurns kirjutas:Ohhhhhooo...see katse võit tuli küll paraja üllatusena. Eks näis mis homne katse toob.![]()
![]()
![]()

Enesekindlust ja võidutahet ikka rohkem peaks olema.
Tundub, et raputasime kahekesi SS2 ga veic teised maha.
Samas ei usu, et nad seda asja nii kergelt jätavad. Ise ma kindlasti võitlen selle ralli võidu nimel lõpuni.
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
Väheke teemavälist ja uusi PS uudiseid:
Sony uue põlvkonna mängukonsool PlayStation 3 (PS3) saabub müüki 2006. aasta kevadel ja selle loojad lubavad varasemaga võrreldes uuel tasemel mängukogemust, kirjutab Reuters.
Jaapani elektroonikagigant Sony on viimase 10 aasta jooksul mängukonsoolide turgu valitsenud ja firma lubab nüüd, et nende uus seadeldis muudab koduse mängimise, muusika kuulamise ja filmide vaatamise veel mugavamaks.
«PS3 on tõepoolest süsteem, mille võib igas maailma nurgas elutoa keskele asetada,» kiitis Sony mänguosakonna juht Ken Kutaragi.
Sony väitel on PS3 kaks korda kiirem kui konkurendi Microsofti Xbox 360, mis paisatakse müüki jõuludeks.
PS3 pakub traadita internetiühendust, eemaldatavat väikest kõvaketast ning mängijatele teeb kindlasti rõõmu seegi, et uues konsoolis lähevad käima ka konsooli endise versiooni mängud.
Sony soovib uue põlvkonna konsooliga pakkuda kasutajale nii mänge kui ka firma toodetavaid filme ja muusikat.
PS3 hinda ei ole veel avalikustatud.
Uudise algallikas: Postimees Online
Sony uue põlvkonna mängukonsool PlayStation 3 (PS3) saabub müüki 2006. aasta kevadel ja selle loojad lubavad varasemaga võrreldes uuel tasemel mängukogemust, kirjutab Reuters.
Jaapani elektroonikagigant Sony on viimase 10 aasta jooksul mängukonsoolide turgu valitsenud ja firma lubab nüüd, et nende uus seadeldis muudab koduse mängimise, muusika kuulamise ja filmide vaatamise veel mugavamaks.
«PS3 on tõepoolest süsteem, mille võib igas maailma nurgas elutoa keskele asetada,» kiitis Sony mänguosakonna juht Ken Kutaragi.
Sony väitel on PS3 kaks korda kiirem kui konkurendi Microsofti Xbox 360, mis paisatakse müüki jõuludeks.
PS3 pakub traadita internetiühendust, eemaldatavat väikest kõvaketast ning mängijatele teeb kindlasti rõõmu seegi, et uues konsoolis lähevad käima ka konsooli endise versiooni mängud.
Sony soovib uue põlvkonna konsooliga pakkuda kasutajale nii mänge kui ka firma toodetavaid filme ja muusikat.
PS3 hinda ei ole veel avalikustatud.
Uudise algallikas: Postimees Online
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
-
- Diagnoos: rallisõltlane
Võidutahet jagub mul küllaga aga enesekindlust napppis saksamaa suhtes sellepärast, et testida sain vähem kui enne ja tänu sellele ei olnud ka nii enesekindel enne starti. Aga paisatb, et siiamaani on super hästi välja tulnud.Strike kirjutas:Seda lauset ma olen enne ka see hooaeg Burnsilt kuulnudBurns kirjutas:Ohhhhhooo...see katse võit tuli küll paraja üllatusena. Eks näis mis homne katse toob.![]()
![]()
![]()
Enesekindlust ja võidutahet ikka rohkem peaks olema.
Tundub, et raputasime kahekesi SS2 ga veic teised maha.
Samas ei usu, et nad seda asja nii kergelt jätavad. Ise ma kindlasti võitlen selle ralli võidu nimel lõpuni.
Citroeni meeskonna juhid ja esisõitja Strike avaldavad kiitust Erryle, kes SS3 näitas enda tõelist kiirust mida meeskond on temalt ammu oodanud.
Loodetavasti annab see aeg nüüd enesekindlust ja hoogu juurde tulevikus pingutada veel rohkem.
Loodetavasti annab see aeg nüüd enesekindlust ja hoogu juurde tulevikus pingutada veel rohkem.
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
-
- III järgu kommentaator
Loodan väga, et sa seda ei teeks ja ikka jätkaks kuni hooaja lõpuni. Alles on ju jäänud vaid kuus rallit. Hooajaga sul kogutud igati korralikud 24 punkti ja oled kindlasti väga oluline lüli Mitsu meeskonnas.Tom kirjutas:Kaalun mõtet loobuda peale Saksamaa rallit sest aega on vähe ja tulemused on ka keskpärased.
Nagu Ants Kints ütles siis vaevalt meil ka aega on üleliia.
Mõtle kindlasti see otsus üle ja otsusta jätkata.
Strike
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
Hooaja teine pool on läinud väga pingeliseks ja ralli rallilt on võitja selgitamiseks läinud vaja viimast katset, mis on väga positiivne.
Samas on tekkinud meil siin nö. ka väike probleem.
Osad sõitjad on juba loobunud ja mõned plaanivad loobumist.
Need uudised ei ole eriti meeldivad nii mulle kui ka teistele võistlejatele ma arvan.
Teeks ettepaneku kas siis homme näiteks koguneda kõik arvutite äärde kellel võimalik alates 16.00 ja arutada seda, kes jätkab kes mitte. Või siis lihtsalt siia foorumise kirja panna suval ajal oma arvamus asjat ja hetke olukorrast.
See hooaeg on olnud kõikidel rallidel pidevalt üle 10 sõitja ja rekordiliselt oli neid kokku 18 Montes.
Loodan, et ikka kõik kes siiani sõitnud jätkavad ja need kes vahepeal ära kadunud leiavad nüüd velle enne suve ja puhkusi kuuel nädalal veel aega, et sõita kaasa ka järelejäänud hooaja kuus rallit.
Edu kõigile.
Lugupidamisega,
Strike
Need uudised ei ole eriti meeldivad nii mulle kui ka teistele võistlejatele ma arvan.
Teeks ettepaneku kas siis homme näiteks koguneda kõik arvutite äärde kellel võimalik alates 16.00 ja arutada seda, kes jätkab kes mitte. Või siis lihtsalt siia foorumise kirja panna suval ajal oma arvamus asjat ja hetke olukorrast.
See hooaeg on olnud kõikidel rallidel pidevalt üle 10 sõitja ja rekordiliselt oli neid kokku 18 Montes.
Loodan, et ikka kõik kes siiani sõitnud jätkavad ja need kes vahepeal ära kadunud leiavad nüüd velle enne suve ja puhkusi kuuel nädalal veel aega, et sõita kaasa ka järelejäänud hooaja kuus rallit.
Edu kõigile.
Lugupidamisega,
Strike
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
-
- I järgu kommentaator
- Kontakt:
Ok otsustasin ikkagi vähemalt hooaja lõpuni sõita, aga tulemused mingid head enam olla ei tohiks.Strike kirjutas:Loodan väga, et sa seda ei teeks ja ikka jätkaks kuni hooaja lõpuni. Alles on ju jäänud vaid kuus rallit. Hooajaga sul kogutud igati korralikud 24 punkti ja oled kindlasti väga oluline lüli Mitsu meeskonnas.Tom kirjutas:Kaalun mõtet loobuda peale Saksamaa rallit sest aega on vähe ja tulemused on ka keskpärased.
Nagu Ants Kints ütles siis vaevalt meil ka aega on üleliia.
Mõtle kindlasti see otsus üle ja otsusta jätkata.
Strike
Märtin-Park- We Will Never Forget A Great Man!
-
- III järgu kommentaator
- Kontakt:
eks ta tõsi ole. ega meist keegi ei ole loobuja, vähemalt mina mitte. sõidan oma rallid ära, kuid ega tulihingeliselt pühenduda ei ole võimalik.Strike kirjutas:Hooaja teine pool on läinud väga pingeliseks ja ralli rallilt on võitja selgitamiseks läinud vaja viimast katset, mis on väga positiivne.
inimesi hoiab kinni see, kui nad suudavad midagi saavutada/saada. ehk kui mõelda välja mingi "komm", millega oleks asi vahel rohkem loterii, või millega oleks võimalik tekitada laiemas publikus huvi (või see huvi taastada), siis kindlasti tulemusi nähes sõitjates huvi taastub.
suvalises järjestuses ideed, mida võiks kaaluda:
a) iga ralli sõidab iga mees erineva masinaga
b) kruusarallidel esimestel meestel time disadvantage põhinevalt championshipi tulemustel (nagu ka pärisrallil). saan aru, et ka wrc4 mm'il sama süsteem kasutusel?
c) championshipi esimesed kolm sõidavad ilma ühegi evota, 4-6 koht 1 evoga, 6-9 koht 2 evoga, ülejäänud 3 evoga
d) kasutada võib ainult mängu poolt standardseadistusi
või nende asjade kombinatsioonist midagi välja mõelda.
-
- Moderaator
- Reactions: 14
- Kontakt:
ott kirjutas:eks ta tõsi ole. ega meist keegi ei ole loobuja, vähemalt mina mitte. sõidan oma rallid ära, kuid ega tulihingeliselt pühenduda ei ole võimalik.Strike kirjutas:Hooaja teine pool on läinud väga pingeliseks ja ralli rallilt on võitja selgitamiseks läinud vaja viimast katset, mis on väga positiivne.
inimesi hoiab kinni see, kui nad suudavad midagi saavutada/saada. ehk kui mõelda välja mingi "komm", millega oleks asi vahel rohkem loterii, või millega oleks võimalik tekitada laiemas publikus huvi (või see huvi taastada), siis kindlasti tulemusi nähes sõitjates huvi taastub.
suvalises järjestuses ideed, mida võiks kaaluda:
a) iga ralli sõidab iga mees erineva masinaga
b) kruusarallidel esimestel meestel time disadvantage põhinevalt championshipi tulemustel (nagu ka pärisrallil). saan aru, et ka wrc4 mm'il sama süsteem kasutusel?
c) championshipi esimesed kolm sõidavad ilma ühegi evota, 4-6 koht 1 evoga, 6-9 koht 2 evoga, ülejäänud 3 evoga
d) kasutada võib ainult mängu poolt standardseadistusi
või nende asjade kombinatsioonist midagi välja mõelda.
Plaan on sul hea. Aga millega sa kontrollid, et sõideti evodetta.
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi