Küprose ralli 3 päev
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
-
- algaja kommentaator
- Reactions: 0
- Kontakt:
huvitav - ma ei näe midagi vilkumas...KuriUss kirjutas:
Ausalt öeldes ei saa ka mina aru, miks ma pean siin korduvalt veenduma, et Barfly visuaalne maitse kehv on. Ausõna, ma usun seda niigi, selle tõestamiseks pole vaja siia miskit vilkuvat roppust sättida.
aga see võib olla põhjustatud ka sellest, et ma näiteks ei saa näha ühtki lehekülge mis on zone.ee serveris - lihtsalt ei saa sellest nende nõmedast serverireklaamist edasi mitte kunagi ega mitte kuidagi...
SIISKI - vilgub või mitte ja olgu see kujundus mis iganes - barfly leht on suht kasulik.
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Kontakt:
Barfly oli sedavõrd kena, et võttis banneri maha. Kui kellelgi on tore lehekülg siis pistku see allkirja delikaatse hüperlingina, ega kellelgi tõepoolest midagi selle vastu ole, et näha, millega keegi hästi hakkama on saanud.Eraisik kirjutas:huvitav - ma ei näe midagi vilkumas...KuriUss kirjutas:
Ausalt öeldes ei saa ka mina aru, miks ma pean siin korduvalt veenduma, et Barfly visuaalne maitse kehv on. Ausõna, ma usun seda niigi, selle tõestamiseks pole vaja siia miskit vilkuvat roppust sättida.
aga see võib olla põhjustatud ka sellest, et ma näiteks ei saa näha ühtki lehekülge mis on zone.ee serveris - lihtsalt ei saa sellest nende nõmedast serverireklaamist edasi mitte kunagi ega mitte kuidagi...
SIISKI - vilgub või mitte ja olgu see kujundus mis iganes - barfly leht on suht kasulik.
-
- algaja kommentaator
- Kontakt:
-
- Moderaator
- Reactions: 14
- Kontakt:
Tuli ikka lõpuks ära. Aga hinge jääb krippeldama see ebaausus mis eila toimus nende aegade jagamisega. Stohl sai 36 sekki edu Markko ees ise meetritki sõitmatta. Nüüd hakkavad need 36 sekki pärssima.
Viimati muutis Kolin, 15 Mai 2005, 12:40, muudetud 1 kord kokku.
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
-
- Rallifoorum 24/7
Üleeile oli Peugeoti mehikestel Grönholmi autoga seoses selline idee tekkinud,et kuna tal olid kaks klapisäärt kõverad ja plommitud plokikaant võistluste käigus maha võtta ei tohi,siis võtta maha hoopis kollektorid ja proovida klappe õgvendada miskite kitsaste pihtidega otse läbi kanalite. Õigel ajal aga tuli mõistus pähe,selliselt õgvendatud klappidega poleks kaugele jõudnud ja Türgiks oleks ikka olnud uut mootorit koos trahviga vaja läinud.
-
- Moderaator
- Kontakt:
Tegelikult anti Stohlile H.Solbergi aeg eile ja seega sai ta ainult 18 sekundit kingitud edu Markko ees.Kolin kirjutas:Tuli ikka lõpuks ära. Aga hinge jääb krippeldama see ebaausus mis eila toimus nende aegade jagamisega. Stohl sai 36 sekki edu Markko ees ise meetritki sõitmatta. Nüüd hakkavad need 36 sekki pärssima.
Viimati muutis Jaanus, 15 Mai 2005, 12:45, muudetud 1 kord kokku.
Kui sa vaatad MM aegu eilselt viimaselt 4jalt katselt siis see häving reaalselt sõites võinuks olla suuremgi. Ühesõnaga see 36 sekki oli suht reaalne. Võib olla sutsu palju kuid mitte väga mööda.Kolin kirjutas:Tuli ikka lõpuks ära. Aga hinge jääb krippeldama see ebaausus mis eila toimus nende aegade jagamisega. Stohl sai 36 sekki edu Markko ees ise meetritki sõitmatta. Nüüd hakkavad need 36 sekki pärssima.
Kuriuss - kuisa ütlesid siis ka sel hetkel barfly banneri asemel nägin ma katkist linki ainult... Aga veelgi viisakam muidugi see üldse ära koristada.
Tegelikult peaks zone.ee'le boikoti kuulutama...
-
- Moderaator
- Reactions: 14
- Kontakt:
No aga see 18 sekkigi on palju saadud.Jaanus kirjutas:Tegelikult anti Stohlile H.Solbergi aeg eile ja seega sai ta ainult 18 sekundit kingitud edu Markko ees.Kolin kirjutas:Tuli ikka lõpuks ära. Aga hinge jääb krippeldama see ebaausus mis eila toimus nende aegade jagamisega. Stohl sai 36 sekki edu Markko ees ise meetritki sõitmatta. Nüüd hakkavad need 36 sekki pärssima.
Man and machine against mother nature!!!