ringrada harrastajatele
Moderaator: Strike
-
- algaja kommentaator
- Reactions: 0
ringrada harrastajatele
Oleks selline küss, et kus siinolijad või üldse noored kiirushuvilised ning värsked lamborghini omanikud käivad ennast välja elamas ja kiiremaid ringe tegemas ilma et teatud võimuorganeid ei peaks pelgama? Minu teada vist eestis ega ka baltikumis (parandage kui ma eksin) taolist avatud korralikku asfaltirada ei ole, kus suva ajal saaks sõita. Ainuke vist on Pärnu ring (viimsi ringrajaga läks ka nii nagu ta läks) aga see on ka täispikkusega poolenisti maantee peal.
Huvitav, kuivõrd oleks rahval huvi sellise kinnise ringraja vastu? Nii, et seal saaks oma sõiduriista tõsiselt proovile panna olenemata sellest kas tulla Yarise või tõsise GT autoga
Huvitav, kuivõrd oleks rahval huvi sellise kinnise ringraja vastu? Nii, et seal saaks oma sõiduriista tõsiselt proovile panna olenemata sellest kas tulla Yarise või tõsise GT autoga
lujaa lada laatua
-
- V järgu kommentaator
http://opentrack.pri.ee/yritused.html sealt peaksid leidma vastuse oma küsimusele, eesti kohta.
edit: ei lugenud päris lõpuni algul su postitust
sa vist pärnu asjast teadlik.
edit: ei lugenud päris lõpuni algul su postitust

-
- algaja kommentaator
Harjutada
Aga näiteks: *Minge Rapla kardirajale ja võtke ise seal aega...
*Tabasalu kardirajale...
Arvan, et peaks veel Eesti maal kardiradu olema, kus saab autoga peale...
Vb ka Adavere kardirajal...
Võimalusi on nii, et ole mees ja sebi värava võti
*Tabasalu kardirajale...
Arvan, et peaks veel Eesti maal kardiradu olema, kus saab autoga peale...
Vb ka Adavere kardirajal...
Võimalusi on nii, et ole mees ja sebi värava võti

Honda-Racing
-
- Hooaja Kaval Ants
Re: Harjutada
Sa vist mõtlesid Aravetet. Adaverest võib sinki saadaRometts kirjutas:...Vb ka Adavere kardirajal...

Aga aravetele minuteada autodega ei lasta, samuti nagu Põltsmaalegi. Seal on hobikardid vabadel aegadel peal.

Aravete
Just just see Aravete... need nimed nii sarnased 
Et ükskord pidi seal autode võistlus olema ja jäi ära, kuid arvan, kui natuke uurida siis äkki seal teeks ka Autode Open Tracki
Usun et seal pole eriti paljud autodega sõitnud ja oleks jälle hea uus rada kus proovida

Et ükskord pidi seal autode võistlus olema ja jäi ära, kuid arvan, kui natuke uurida siis äkki seal teeks ka Autode Open Tracki

Usun et seal pole eriti paljud autodega sõitnud ja oleks jälle hea uus rada kus proovida

Honda-Racing
Paistab, et vana teema kül, kuid minu jaoks on see veel värske.
Seega, tahtsin enda osalemise huvist teada anda Sauga Open Track-i 06.05 toimuvale üritusele, kuid e-kiri ei lähe kohale ja ka telefoni numbreid pole kusagil.
Kas ma olen millegist seal valesti aru saanud ?:
http://opentrack.pri.ee/yritused.html
Seega, tahtsin enda osalemise huvist teada anda Sauga Open Track-i 06.05 toimuvale üritusele, kuid e-kiri ei lähe kohale ja ka telefoni numbreid pole kusagil.
Kas ma olen millegist seal valesti aru saanud ?:
http://opentrack.pri.ee/yritused.html