WRC4
Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Reactions: 0
Nii, ootan juba põnevusega neljanda katse aegu.
Sõitsin eile õhtul kõvasti Saksamaad ja see on nüüd esimene ralli kus ma ka settinguid muutsin ja pean tõdema, et nüüd kui paar asja on teistmoodi, mitte nii nagu algul kohe need paika paneb, siis see ralli on ikka täitsa sõidetav. Juhitavus läks ikka totaalselt paremaks, või siiis rohkem minu maitse järgi. Ning soovitus ka teistele, et proovige neid muuta ja ma arvan, et asi läheb paremaks (paljud ju siin mainisid, et kuidagi raske on seal sõita). Aga see on muidugi ainult minu arvamus.
Sõitsin eile õhtul kõvasti Saksamaad ja see on nüüd esimene ralli kus ma ka settinguid muutsin ja pean tõdema, et nüüd kui paar asja on teistmoodi, mitte nii nagu algul kohe need paika paneb, siis see ralli on ikka täitsa sõidetav. Juhitavus läks ikka totaalselt paremaks, või siiis rohkem minu maitse järgi. Ning soovitus ka teistele, et proovige neid muuta ja ma arvan, et asi läheb paremaks (paljud ju siin mainisid, et kuidagi raske on seal sõita). Aga see on muidugi ainult minu arvamus.
-
- III järgu kommentaator
-
- III järgu kommentaator
Tundub küll nii .... strike tekitab nii mõnelegi mehel halle juuksekarvu päheBurns kirjutas:Nii, nii see tähendab seda vist et kuna Strike teab tulemusi siis see kallid võistlejad oli väike vihje meile ja ju siis Killeri paneb asjad paikaStrike kirjutas:Ma jätaks kõik ikkagi Killeri peale:)

-
- III järgu kommentaator
- Kontakt:
minumeelest on tulemus juba päris heaants kints kirjutas:No nüüd enam nii ilus ei ole, kui eile .......ja tulemas on vihmane katse ... seal vast saab kõik selgeks.

vihmakatse õnnestus suht okeilt, seega punktikoha lootus on täiesti olemas.
-
- III järgu kommentaator
No nii Burns, sinu soovitusi kuulda võttes hakkab mulle saksas täitsa meeldima. Seoses sellega on mul kuri plaan seal välja sõita täitsa korralik tulemus, ehk et kindel soov oleks koht esi viie hulgas.Burns kirjutas:Ning soovitus ka teistele, et proovige neid muuta ja ma arvan, et asi läheb paremaks (paljud ju siin mainisid, et kuidagi raske on seal sõita). Aga see on muidugi ainult minu arvamus.
-
- III järgu kommentaator
Minu jaoks isiklikult polnud Aixi SS5 aeg üllatus.
See mees ma arvan oleks korralike evodega masinaga võitnud meid kõiki Soomes. SS5 teine aeg on igati kiiduväärt tulemus.
Sellise autoga pidi seal katsel maksimumi võtma ja seda on Aix teinud.
Homme siis selgub ralli võitja ja nii mõni muugi koht on veel lahtine.
See mees ma arvan oleks korralike evodega masinaga võitnud meid kõiki Soomes. SS5 teine aeg on igati kiiduväärt tulemus.
Sellise autoga pidi seal katsel maksimumi võtma ja seda on Aix teinud.
Homme siis selgub ralli võitja ja nii mõni muugi koht on veel lahtine.
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
-
- Diagnoos: rallisõltlane
no nii, mina avaldan küll oma rõõmu-jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...juhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.
tegelikult on mul super hea meel, et suutsin lõpuks teiseks tulla, kuna lõpu aeg oli ikkagi teine mis sest, et kambuga oli t äpselt sama aeg. Kusjuures ma vahepeal juba kahtlesin sest viienda katse viga maksis mulle päris kõvasti kätte. Aga olen õnnelik ka teise koha üle. Nii et juhuuuuuuuuu...

tegelikult on mul super hea meel, et suutsin lõpuks teiseks tulla, kuna lõpu aeg oli ikkagi teine mis sest, et kambuga oli t äpselt sama aeg. Kusjuures ma vahepeal juba kahtlesin sest viienda katse viga maksis mulle päris kõvasti kätte. Aga olen õnnelik ka teise koha üle. Nii et juhuuuuuuuuu...

Mitte, et kõik testivad Saksamaaks vaid täna ma arvan enamus mööda Eestit laiali. Kes Tallinna rallil, kes SpeedEstil.
Ise just saabusin näiteks rallilt.
Aga lahing Soome võidu peale oli vägev.
Edu Saksamaal.
Ise just saabusin näiteks rallilt.
Aga lahing Soome võidu peale oli vägev.
Edu Saksamaal.
Proud supporter of Angry Duck
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
-
- III järgu kommentaator
Nii võitja saabus tagasi talna rallilt.Tom kirjutas:Oleks ikka oodanud et näiteks võitja avaldaks oma rõõmu siin kasvõi.ott kirjutas:vaikus jah. masendus noh, mida sa ikka enam rõkkad.Tom kirjutas:Suur vaikus peale Soome ralli lõppu. Kõik vist testivad hoolega Saksamaad. Soovin kõigile edu Saksamaal!
Peale ss4 soomes olin ma millegipärast kindel, et võit on käest libisenud. See et ma vihmasel katsel katsevõidu võtsin ja sellega uuesti esimese koha taastasin oli mulle endale suur üllatus. Peale katse läbimist oli suht sant tunne ja lootsin salamisi ehk kohta poodiumil. Tuli õnneks kõige kõrgem. Igatahes nagu juba Strike varem on öelnud, oli see seniste võidusõitude seast kindlasti kõige põnevam. Õnne kõigile, kes suutsid selle ralli lõpuni sõita.