WRC4
Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa
-
- III järgu kommentaator
- Reactions: 0
-
- III järgu kommentaator
- Kontakt:
päris päris karm. ja mina arvasin, et mul läks superhästi. lootsin top5 aega. uhuh.Kolin kirjutas:Esimessel katsel on ikka tihe andmine. Punkti kohad on c. 5 sekki sees. Krt ei jõua hommset päeva ära oodata, et teada saada kuda teisel katsel on läinud
eks Ouninpohja mõlemad katsed (eriti märg katse) teeb põhilised vahed ning otsustab ralli käigu.
-
- III järgu kommentaator
-
- Moderaator
- Reactions: 14
- Kontakt:
Kuna neil on suht kiierd ajad mõlemal siis otsustasid nad loobuda. Mitte, et mul ei oleks kiired ajad. Aga ma osustasin jätkata seda hooaega, et kindlustada team Peugeotile konstruktorite karikas. Ning kui leian järgmiseks hooajaks koha mõnes teamis siis jätkan ka järgmine hooaeg. Seega järgmiseks ralliks on kaks tehase kohta vabad. Kui mõni erasõitja tahab saab koha tehaseteamis.Burns kirjutas:Huvitan miks Fulberit ja teisi Skoda sõitjaid stardis pole?????
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
-
- III järgu kommentaator
SS1 mingeid erilisi üllatusi peale selle ei pakkunud, et esimese 8 hulgas on uskumatult tihea andmine.
Arvan (tean
), et sellest tuleb hooaja kõige põnevam ralli.
Arvan, et ei eksi kui julgen väita, et selleks ralliks on valmistunud (testinud) nii mõnedki rohkem kui kunagi varem.
Arvan (tean

Arvan, et ei eksi kui julgen väita, et selleks ralliks on valmistunud (testinud) nii mõnedki rohkem kui kunagi varem.
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
-
- III järgu kommentaator
No see et Soome on hooaja kõige põnevam ralli .... see selgub alles siis kui on kõik etapid selajataga. Seni kõige põnevam ... täna tead sa seda üksi
aga pinget oskad kruvida küll. Mis aga puutub hulludesse testimistesse, siis vähemalt mina saatsin juba nii mõnedki rallid tagasi just sellepärast oma aja esimesel lubatud päeval, et saada soome testiaeg võimalikult pikaks... vähemalt esimesel katsel on see ennast ära tasunud.

-
- III järgu kommentaator
Ise olen Saksamaad oodanud juba päris ammu.
See on ainus nn. asfaldiralli, kus saab täiega vajutada ja riskida hinkelsteinide vahel märjal katsel
Ei tea kas hakkan täna üldse SS2 tulemusi üles panema, mis seal ikka vaadata
:):)
See on ainus nn. asfaldiralli, kus saab täiega vajutada ja riskida hinkelsteinide vahel märjal katsel

Ei tea kas hakkan täna üldse SS2 tulemusi üles panema, mis seal ikka vaadata

Proud supporter of Angry Duck
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
-
- II järgu kommentaator
ära jama :Dkõik juba ootavadStrike kirjutas:Ise olen Saksamaad oodanud juba päris ammu.
Ei tea kas hakkan täna üldse SS2 tulemusi üles panema, mis seal ikka vaadata:):)
Viimati muutis kambu, 03 Mai 2005, 08:53, muudetud 1 kord kokku.