WRC4
Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa
Raamatu presentatsioon kindlasti enne järgmist hooaega ja teie kõik sinna oodatud autogramme jagama meie kuulsad RFC staaridaix kirjutas:Loodame, et raamatu esitlus tuleb enne järgmist hooaega.Strike kirjutas:See mõte on mul täiesti olnud plaanis ja kui vähegi aega siis kindlasti saab see idee ka tõeks.Unat kirjutas:Paks mainima, et kokkuvõte on ülikõva. Strike äkki kirjutad ka kogu hooaja kokkuvõtte ka kui hooaeg läbi on. Igalt etappilt lühi üle vaade.

Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Reactions: 0
Tere, tere!
Kõigepealt Strikele- SUUREPÄRANE aRGENTIINA RALLI ÜLEVAADE.
Ja nüüd küsimus- kas kellelgi on veel selline jama, et vahest mingile hüppele minnes auto mootor lihtsalt sureb õhus välja. ***** sõitsin just soomet ja esimesel katsel oleks super aeg tulnud, kui ei oleks sellist asja juhtunud., sest maandudes auto lihtsalt muutus juhitamatuks. Ma ei ole kindel aga Kambuga mingi aeg sõites oli tal ka vist selline jama juhtunud. Ka kellelgi on veel sellist jama, sest pehmelt öeldes ajas see vihale küll.
Ja nüüd küsimus- kas kellelgi on veel selline jama, et vahest mingile hüppele minnes auto mootor lihtsalt sureb õhus välja. ***** sõitsin just soomet ja esimesel katsel oleks super aeg tulnud, kui ei oleks sellist asja juhtunud., sest maandudes auto lihtsalt muutus juhitamatuks. Ma ei ole kindel aga Kambuga mingi aeg sõites oli tal ka vist selline jama juhtunud. Ka kellelgi on veel sellist jama, sest pehmelt öeldes ajas see vihale küll.
-
- I järgu kommentaator
- Kontakt:
On küll juhtunud ja vägagi tihti. See juhtub kui minna kõigile hüpetele täie gaasiga... Targem võtta veidi gaasi pealt mahaBurns kirjutas:Tere, tere!

Märtin-Park- We Will Never Forget A Great Man!
Tore, et meeldis ja see ongi põhiline, et lugejatele kellele seda kirjutan seda hea ja huvitab lugeda oleks.Burns kirjutas:Tere, tere!
Ja nüüd küsimus- kas kellelgi on veel selline jama, et vahest mingile hüppele minnes auto mootor lihtsalt sureb õhus välja.
Mis puutub sinu küsitud hüppe teemat siis see täitsa tavaline asi. Kui käiguvahetus sattub täpselt hüppe nukile siis ta vahetab õhus käigu ära ja tekibki mootoris tühi auk. Seega on üsna oluline, et saaks käigu vahetatud enne hüpet või siis kui näed et see toimuks täpselt hüppel korra gaas lahti lasta enne hüpet.
Proud supporter of Angry Duck
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
-
- III järgu kommentaator
- Kontakt:
minul samas Soome testikilomeetreid vist kokku rohkem kui kõikide teiste rallide pealt kokku. tulemused on paranenud kümnete sekundite kaupa ning juba on kõik katsed enamvähem peas. homme siis grande finaleTom kirjutas:Otsus ikkagi Soome vahele jätta 6km testi Soomes liiga vähe et minna rallile. Lootus säilib et kas Saksamaal või Korsikal tuleb esimene etapivõit seal on Mitsu väga kiire
-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
No nii. Mul läks hästi. Mäng loobus töötamast. S.t. mälukaardiga mängida ei saa. Kui mängu käima panen laseb kuni keele valimiseni kõik ilusti ära teha ja siis kui tahab hakata kaarti ära tundma kiilub kinni. Kui kaarti sisse ei pane saab mängida küll, aga kõik setingud on paigast ära ja auto on ka nii lahja, et siga ka ei söö. Proovisin korra soomet niimodi teha ja juhitavus on jama ja kiiruse poole pealt 200 saab väga vaevaliselt kätte.
Ma ei tea mis viga. Äkki kellegil on kogemusi.
-
- I järgu kommentaator
- Kontakt:
Kui kaarti ei ole ei ole ka evosid ju nii et sõitside EVO 1ga. See muidugi lahjaaix kirjutas:No nii. Mul läks hästi. Mäng loobus töötamast. S.t. mälukaardiga mängida ei saa. Kui mängu käima panen laseb kuni keele valimiseni kõik ilusti ära teha ja siis kui tahab hakata kaarti ära tundma kiilub kinni. Kui kaarti sisse ei pane saab mängida küll, aga kõik setingud on paigast ära ja auto on ka nii lahja, et siga ka ei söö. Proovisin korra soomet niimodi teha ja juhitavus on jama ja kiiruse poole pealt 200 saab väga vaevaliselt kätte.
-
- III järgu kommentaator
-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
Mis mina? ps2 jändab juants kints kirjutas:Aix ära jända, punkte on jubedalt vaja .... mõtle midagi välja.aix kirjutas:arvata võib jah, et sõitsin moskvitśiga, aga kas see peab tähendama, et ma pean uue kaardi muretsema? Samas kui panin wrc3 sisse, siis see toimis

ma ei tea mida teha. Eile toimis veel korralikult.
-
- I järgu kommentaator
- Kontakt:
Kardan et see on WRC4 viga. Plaat võis saada "kriimu" peale ja ei loe lihtsalt memory kaarti. Võibolla läksid tugevalt vastu PS2le või lihtsalt kulus. Mul oli sama lugu WRC3ga kui tuli kriim peale ja rohkem polnud võimalik mängidaaix kirjutas:arvata võib jah, et sõitsin moskvitśiga, aga kas see peab tähendama, et ma pean uue kaardi muretsema? Samas kui panin wrc3 sisse, siis see toimis

-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
Selge. katsun uue mängu muretseda, aga ei ole kindel, et seda veel täna suudan teha.Tom kirjutas:Kardan et see on WRC4 viga. Plaat võis saada "kriimu" peale ja ei loe lihtsalt memory kaarti. Võibolla läksid tugevalt vastu PS2le või lihtsalt kulus. Mul oli sama lugu WRC3ga kui tuli kriim peale ja rohkem polnud võimalik mängidaaix kirjutas:arvata võib jah, et sõitsin moskvitśiga, aga kas see peab tähendama, et ma pean uue kaardi muretsema? Samas kui panin wrc3 sisse, siis see toimis

-
- I järgu kommentaator
- Kontakt:
Ei ega ma kindel ka pole selles. Asi võib ka muidugi milleski muus ollaaix kirjutas:Selge. katsun uue mängu muretseda, aga ei ole kindel, et seda veel täna suudan teha.Tom kirjutas:Kardan et see on WRC4 viga. Plaat võis saada "kriimu" peale ja ei loe lihtsalt memory kaarti. Võibolla läksid tugevalt vastu PS2le või lihtsalt kulus. Mul oli sama lugu WRC3ga kui tuli kriim peale ja rohkem polnud võimalik mängidaaix kirjutas:arvata võib jah, et sõitsin moskvitśiga, aga kas see peab tähendama, et ma pean uue kaardi muretsema? Samas kui panin wrc3 sisse, siis see toimis
-
- II järgu kommentaator
Sa proovi kellegi teise ps2 oma plaati,mudugi kel on juba wrc4 mälukaardi peal olemas,kui siis ka ei funka siis on viga plaadisTom kirjutas:Ei ega ma kindel ka pole selles. Asi võib ka muidugi milleski muus ollaaix kirjutas:Selge. katsun uue mängu muretseda, aga ei ole kindel, et seda veel täna suudan teha.Tom kirjutas:Kardan et see on WRC4 viga. Plaat võis saada "kriimu" peale ja ei loe lihtsalt memory kaarti. Võibolla läksid tugevalt vastu PS2le või lihtsalt kulus. Mul oli sama lugu WRC3ga kui tuli kriim peale ja rohkem polnud võimalik mängida