mis need vajalikud vidinad maksavad, et seda teha?erry kirjutas:Küsimus selline kas keegi online mängu ka proovinud on.Olen siin mõned õhtud kimanud võrgus ja pole ühtegi eestlast seal kohanud.
WRC4
Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa
-
- III järgu kommentaator
- Reactions: 0
-
- III järgu kommentaator
-
- Hooaja Kaval Ants
Lisasin alexi uue autoga meeskondade nimistusse.
Ralli///Art PRESSITEADE:
Alates soome rallist on mees Ralli///Art meeskonnas ning sealne esipiloot. Ta sõidab küll mudel vanema Lanceriga, kuid usutavasti näitab head kiirust ning järgnevatest etappidest on mehe käsutuses juba uuem mudel Lancer WRC-st.
Ralli///Art PRESSITEADE:
Alates soome rallist on mees Ralli///Art meeskonnas ning sealne esipiloot. Ta sõidab küll mudel vanema Lanceriga, kuid usutavasti näitab head kiirust ning järgnevatest etappidest on mehe käsutuses juba uuem mudel Lancer WRC-st.
-
- III järgu kommentaator
- Kontakt:
kui sul õhuke PS2, siis on asi lihtne. seal taga on võrgukaabli auk (CAT5 kaabel), kuhu topi sisse võrgukaabel millest ka internetti voolab. siis võta välja PS2 manual ning vaata kas seal midagi konffida ka vaja on.maiko kirjutas:erry seleta jah ära mul õhuke ps2 et tahaks ka võrgus kimada mis ma tegema pea kirjuta siia
and you're online...
-
- Moderaator
- Reactions: 14
- Kontakt:
Seal ei ole midagi seletada. See nn. õhuke PS2 on lihtsalt uus slim mudel. Millel on juba sisse ehitatud võrguadaptor. Sellel käib plaat pealt sisse vanal laetakse mäng eest. Muud erinevust ei olegi kui lihtsalt vana mudel on tunduvalt suurem kui uus.maiko kirjutas:erry seleta jah ära mul õhuke ps2 et tahaks ka võrgus kimada mis ma tegema pea kirjuta siia
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
-
- V järgu kommentaator
- Kontakt:
Tere teile. Mul selline küsimus, et kas on võimalik ka sellest võistlusest hakkata osa võtma. Mul mõlkus ammu selline mõte peas. PS2 on mul ammu olemas. Ajaviiteks olem kodus sõites oma aegu teie aegadega võrdlenud. Ning tuleb tunnistada, et ei jää Ässadest sugugi palju maha. Nii mõnigi ralli olen olnud aegade võrdluses esikolmikuga võrdne.
Female Body Inspector
-
- III järgu kommentaator
Eks otsustavad ikka härrad peakorraldajad aga minuarvates on iga mees siin võistlusel teretulnud. Kui sa ajaviiteks sõites suudad sõita esikolmiku aegasid, siis müts maha ... tõsine konkurent on kohal ja see on ainult hea.Unat kirjutas:Tere teile. Mul selline küsimus, et kas on võimalik ka sellest võistlusest hakkata osa võtma. Mul mõlkus ammu selline mõte peas. PS2 on mul ammu olemas. Ajaviiteks olem kodus sõites oma aegu teie aegadega võrdlenud. Ning tuleb tunnistada, et ei jää Ässadest sugugi palju maha. Nii mõnigi ralli olen olnud aegade võrdluses esikolmikuga võrdne.
Teretulemast virutaal ralli "hullude" sekka. Mis autoga soovid sõitma hakata? Ehk on sind võimalik veel kuskile tehasemeeskonna rivistuse sokutada, sest mõned sõitjad on juba hooaja pooleli jätnud.Unat kirjutas:Tere teile. Mul selline küsimus, et kas on võimalik ka sellest võistlusest hakkata osa võtma. Mul mõlkus ammu selline mõte peas. PS2 on mul ammu olemas. Ajaviiteks olem kodus sõites oma aegu teie aegadega võrdlenud. Ning tuleb tunnistada, et ei jää Ässadest sugugi palju maha. Nii mõnigi ralli olen olnud aegade võrdluses esikolmikuga võrdne.
Võid siia kirjutada vastuse või mulle privasõnumi saata.
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
-
- V järgu kommentaator
- Kontakt:
Oot oot sa said must valesti aru. Ajaviiteks olen ma aegu teiega võrrelnud. Sõita ikka üritan täie tõsidusega mitte ajaviiteks.ants kints kirjutas:Eks otsustavad ikka härrad peakorraldajad aga minuarvates on iga mees siin võistlusel teretulnud. Kui sa ajaviiteks sõites suudad sõita esikolmiku aegasid, siis müts maha ... tõsine konkurent on kohal ja see on ainult hea.Unat kirjutas:Tere teile. Mul selline küsimus, et kas on võimalik ka sellest võistlusest hakkata osa võtma. Mul mõlkus ammu selline mõte peas. PS2 on mul ammu olemas. Ajaviiteks olem kodus sõites oma aegu teie aegadega võrdlenud. Ning tuleb tunnistada, et ei jää Ässadest sugugi palju maha. Nii mõnigi ralli olen olnud aegade võrdluses esikolmikuga võrdne.
Sõita sooviks Mitsubishiga kui on võimalik. Või siis Subaruga. Eks ise otsustage.

Female Body Inspector
Vaadates tootjate punktitabelit on Subaru üsna kehvas seisus hetkel. Seega kui nõus oled siis esindad hooaja lõpuni Subaru tehasevärve.
Sparco kui Subaru esisõitja lisab sind õhtul oma tiimi rivistuse ka WRC4 meeskondade lehel.
Edu Neste Rally Finlandil.
Sparco kui Subaru esisõitja lisab sind õhtul oma tiimi rivistuse ka WRC4 meeskondade lehel.
Edu Neste Rally Finlandil.
Proud supporter of Angry Duck
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
-
- III järgu kommentaator
- Kontakt:
oeh positiivne. ma saan siis rahulikult hirvose tempos edasi sõita. aga pingutan. ausaltUnat kirjutas:Olen sellega täitsa päri. Ning olen siis Soome etappil Subaruga stardi joonel. Eks siis püüame koos Sparcoga Subarut tootjate arvestuses üles poole kergitada. Lugesin kõik reeglid läbi. Tuleb tunnistada, et asi on väga hästi korraldatud.

-
- V järgu kommentaator
- Kontakt:
Ups Sorry. Oleme ikka sõbrad edasi. Ei tahtnud sind kuidagi solvata.ott kirjutas:oeh positiivne. ma saan siis rahulikult hirvose tempos edasi sõita. aga pingutan. ausaltUnat kirjutas:Olen sellega täitsa päri. Ning olen siis Soome etappil Subaruga stardi joonel. Eks siis püüame koos Sparcoga Subarut tootjate arvestuses üles poole kergitada. Lugesin kõik reeglid läbi. Tuleb tunnistada, et asi on väga hästi korraldatud.

Female Body Inspector