WRC4
Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Reactions: 0
Ãnnitlused Sparcole Argentiina ralli puhul ja strike kommentaarile nii palju vastuseks, et tunnistan, et ega ma nende SSS eriti vaeva pole näinud. NÃŧÃŧd aga olen Soome Killeri katset uhanud ma arvan, et oma sada korda vÃĩi vaata, et rohkemgi, nii et seal ma arvan, et ma pÃŧsin konkurentsis. Ja loomulikult olen ka teiste katsetega vaeva näinud, sest tÃĩesti ajas mind vihale, et ma järjekordselt mängisin viimase katsega oma vÃĩidu maha. Aga selline see autoralli on ja seekord oli Sparco kiirem. MÃŧts maha tema ees.Strike kirjutas:Jube vaikus siin foorumis. Huvitav kas Soomes on oodata palju víļí´ŗeid aegu ja tihedat heitlust poodiumi kohtadele?
Argnetina ralli víĩĻí´ĩ puhul íĩē힊tlen Sparcot.
Burnsil soovitan Soomes kíĩĻíˇĨ rohkem harjutada Killeri katset, sest see on juba teine ralli sellel hooajal, kus ta oma víĩĻí´ĩ just publikukatsel käĨŗt annab.

-
- II järgu kommentaator
no nii yks ebameeldiv võistlus jälle seljataga,aga pole hullu
.Minu lemmikrallidest on tulekul ja seal loodan esikolmikus olla
mõni päev tagasi just vestlesime BURNSiga soome aegadest ja ma võin burnsile öelda et see lõppaeg mida me spekuleerisime on minu poolt ligi 25sek löödud
PEUGEOTi TEAM peab vist uusi tippsõitjaid palkama hakkama,sest meeskondliku võitu on muidu raske saavutada
plekki veel on

-
- Moderaator
- Reactions: 14
- Kontakt:
Vara kannad mind maha. Soomes olen ma rajal ja vihasemalt kui kunagi varem. Võidu nälg on kasvanud juba välja kannatamatuks. Testin ja harjutan kõvasti, sest Soomes tahan ma kindlalt võitu saada. Tirisin töö juurest PS2 koju nüüd olen juba 5 päeva kõvasti ainult Soomet raiunud.kambu kirjutas:no nii yks ebameeldiv võistlus jälle seljataga,aga pole hullu.Minu lemmikrallidest on tulekul ja seal loodan esikolmikus olla
mõni päev tagasi just vestlesime BURNSiga soome aegadest ja ma võin burnsile öelda et see lõppaeg mida me spekuleerisime on minu poolt ligi 25sek löödud
PEUGEOTi TEAM peab vist uusi tippsõitjaid palkama hakkama,sest meeskondliku võitu on muidu raske saavutada
plekki veel on
![]()
![]()

Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
-
- II järgu kommentaator
Kolin kirjutas:Vara kannad mind maha. Soomes olen ma rajal ja vihasemalt kui kunagi varem. Võidu nälg on kasvanud juba välja kannatamatuks. Testin ja harjutan kõvasti, sest Soomes tahan ma kindlalt võitu saada. Tirisin töö juurest PS2 koju nüüd olen juba 5 päeva kõvasti ainult Soomet raiunud.kambu kirjutas:no nii yks ebameeldiv võistlus jälle seljataga,aga pole hullu.Minu lemmikrallidest on tulekul ja seal loodan esikolmikus olla
plekki veel on
![]()
![]()
Nii, et kallid konkurendid hoitke alt team Peugeot annab Soomes üli kõva lahingu.

Nüüd kui pool hooaega sõidetud ja alanud teine pool tahaks, et keegi meie käest tiitli ära võtaks. Tore oleks taas võita tiitel, kuid Schumi effekti ei tahaks siin tekitada. Seega andke testidel valu ja rallidel vähem eksimis. Olgu see teile motivaatoriks, et meid troonilt tõugata.
Edu kõigile.
Edu kõigile.
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
-
- III järgu kommentaator
No tiitlit ma seeaasta ei võta ... aga soomes ei anna ma küll võitu kergelt mitte kellegile, olgu see või hr. Strike isiklikult.Strike kirjutas:Nüüd kui pool hooaega sõidetud ja alanud teine pool tahaks, et keegi meie käest tiitli ära võtaks. Tore oleks taas võita tiitel, kuid Schumi effekti ei tahaks siin tekitada. Seega andke testidel valu ja rallidel vähem eksimis. Olgu see teile motivaatoriks, et meid troonilt tõugata.
Edu kõigile.
Öeldakse, et kes Soomes võidab on peamine võitja soosik ka MM tiitlile. Loodan, et sa võidad ja saad MM tiitli näiteks.ants kints kirjutas:No tiitlit ma seeaasta ei võta ... aga soomes ei anna ma küll võitu kergelt mitte kellegile, olgu see või hr. Strike isiklikult.
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
-
- Moderaator
- Reactions: 14
- Kontakt:
Lugejaid on alati olnud. Selles ei tasu sul kahelda.Strike kirjutas:Oleks sellel lugejaid? Kui ja siis võin midagi kritseldada õhtul.Burns kirjutas:Küsimus Strikele, kas Argentiina rallikokkuvõtet ka näha saab?

Man and machine against mother nature!!!
-
- III järgu kommentaator
Enne soomet siiski ei tohi kedagi alahinnata ja tuleb teha trenni nii palju kui aega on. Minu eesmärk pole Soomes eelkõige võit vaid vaadata kuidas ausas võitluses sekund sekundis lõpuks keegi meist selle aasta soome ralli võitjaks kuulutatakse.
Mina see kindlasti pole ma arvan. Kuna alustan Soome testidega alles täna ja eks saab näha kui heas vormis ma pühapäevaks olen.
Mina see kindlasti pole ma arvan. Kuna alustan Soome testidega alles täna ja eks saab näha kui heas vormis ma pühapäevaks olen.
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
Muutsin Alexi siis stardinimekirjas ära ja lisasin ta nimekirja era Mitsuga.ants kints kirjutas:PRESSITEADE:
Seni Kronos Motospordi meeskonna Citroeniga võistelnud alex istub Soome rallil era Mitsubishi roolis.
Maiko kirjutas mulle samuti, et on tulemas Soomes starti üks tema sõber era Focusega. Seega Soomes peaks u 10-15 masinat kindlasti stardis olema.
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
-
- III järgu kommentaator