WRC4
Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa
-
- III järgu kommentaator
- Reactions: 0
-
- III järgu kommentaator
-
- III järgu kommentaator
-
- Diagnoos: rallisõltlane
No nii, õnnestus sparcolt sutsu aega tagasi võita ja nüüd on vahe päris olematu ja pinge ainult tõuseb. Eks paistab, kuidas homne katse välja kukkus. Olen juba Soomes testidel ja asi ei paistagi päris lootusetu, lihtsalt kiired rallid tahavad rohkem testimist, et mitte eksida, kuna aega on üpris raske tagasi võita.

-
- III järgu kommentaator
-
Foorumis on päris vaikus nüüd. Ei tea, kas kõigil kõvad Soome teútid käsil. Olen ise ka nüüd paar õhtut kõvasti sõitnud ja tunne on päris hea. Aga nagu eelpool juba paljud sõitjad on öelnud, lähevad päris palju sellel rallil suurt kala püüdma, nii et ega see kerge olema ei saa. Eriti raske on minu meelest viies vihma katse aga nagu ma aru olen saanud on harjutades kõik võimalik. E du kõigile ja loodame, et Soomes on rohkem startijaid, kui seda oli Argentiinas.
-
Nii, enne viimast katset on vahe Sparcoga nüüd päris olematu ja jälle on kõik viimase katse otsustada. Millegi pärast on mul aga tunne , et Sparco oli seal kiirem, kuna sisetunne ütleb , et kõige paremini see katse välja ei tulnud.
Käisime Skodaga korra Inglismaal ka ja see on ka ralli mis mulle väga meeldib. Ilm oli muidugi sant aga rajad on seal täpselt minu maitsele.
Aga ok kallid kaasvõistlejad, tsekkake ikka foorumisse ka muidu sureb see värk siin päris välja.

Käisime Skodaga korra Inglismaal ka ja see on ka ralli mis mulle väga meeldib. Ilm oli muidugi sant aga rajad on seal täpselt minu maitsele.
Aga ok kallid kaasvõistlejad, tsekkake ikka foorumisse ka muidu sureb see värk siin päris välja.

-
- III järgu kommentaator
Siin rallil on kõik tõesti jäänud viimase katse otsustada, võitja selgub homme, samas on päris huvitav jälgida ka kahe erasõitja omavahelist kemplemist. Hea on see, et ka need kaks tegelast hingavad iga sõiduga aina rohkem esikuuikule kuklasse. Soome testid lähevad nii enam vähem, esimesel kolmel katsel hakkan jõudma oma oskuste laeni, ehk et seal kõiguvad ajad sekundi ümber. Neljas ja viies katse on minujaoks keerulised, liiga palju tempo muutusi ja ka loomulikult märg rada. Aga loodan sealt parimat tulemust (võita tahaks), kui võistlussõit välja tuleb. Tõsist eksimust mulle vist Fordi juhtfiguurid enam ei andestaks.
Jube vaikus siin foorumis. Huvitav kas Soomes on oodata palju võrdseid aegu ja tihedat heitlust poodiumi kohtadele?
Argnetina ralli võidu puhul õnnitlen Sparcot.
Burnsil soovitan Soomes kõige rohkem harjutada Killeri katset, sest see on juba teine ralli sellel hooajal, kus ta oma võidu just publikukatsel käest annab.
Argnetina ralli võidu puhul õnnitlen Sparcot.
Burnsil soovitan Soomes kõige rohkem harjutada Killeri katset, sest see on juba teine ralli sellel hooajal, kus ta oma võidu just publikukatsel käest annab.
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P