WRC4

CMR2, CMR3, WRC II Extreme...jne

Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa

Vasta
Sparco
Hooaja Kaval Ants
Hooaja Kaval Ants
Reactions: 0

Postitus Postitas Sparco »

Tase, ühe katsega 20 sekki saada-nagu tõukerattaga sõidaks. Ma peaks vist rohkem trenni tegema :oops:
ants kints
III järgu kommentaator
III järgu kommentaator

Postitus Postitas ants kints »

Sparco kirjutas:Tase, ühe katsega 20 sekki saada-nagu tõukerattaga sõidaks. Ma peaks vist rohkem trenni tegema :oops:
Loomulikult, ega see siin mingi niisama võidusõit ei ole.
Tom
I järgu kommentaator
I järgu kommentaator
Kontakt:

Postitus Postitas Tom »

Äkki esi kolmik sõidab esimese katsega kummid ribadeks ja kaotab palju 4ndal katsel :D
Märtin-Park- We Will Never Forget A Great Man!
Burns
Diagnoos: rallisõltlane

Postitus Postitas Burns »

Ma arvan, et esikolmik kruttis endale traktori lindidi alla ja me kuradi lollid ei tulnudki selle peale , vaid lasime niikui jää peal. Järgmine kord peab ikka kohalike traktoristidega rääkima, äkki annab midagi välja mõelda. :lol: :lol: :lol:
ants kints
III järgu kommentaator
III järgu kommentaator

SS4 ... lihtsalt uskumatu
Tom
I järgu kommentaator
I järgu kommentaator
Kontakt:

Postitus Postitas Tom »

ants kints kirjutas:SS4 ... lihtsalt uskumatu
SS4 pole uskumatu, SS3 oli ikka suur üllatus 20sekki pähe saada
ants kints
III järgu kommentaator
III järgu kommentaator

Ah mis me siin vingume, palju palju rohkem on vaja trenni teha, siis on kõigil võimalik müstilisi aegu sõita.
Burns

Postitus Postitas Burns »

ants kints kirjutas:Ah mis me siin vingume, palju palju rohkem on vaja trenni teha, siis on kõigil võimalik müstilisi aegu sõita.
Ma arvan, et me kõik peaksime rohkem porgandit sööma, et selliseid aegu sõita :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kolin
Moderaator
Moderaator
Reactions: 14
Kontakt:

Postitus Postitas Kolin »

Kuulen teie tekstist väheke kahtlustusi. Nii suur ülekaal on endalegi üllatuseks. Ei lootnud sellelt rallilt sellist ülem võimu. Aga ütlen veel korra, et keegi ei mõtleks tegu on suure pettusega. Ei kõik ajad on sõidetud ausalt. Esimene kord kui sain kodus sedasi testida.
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
ants kints
III järgu kommentaator
III järgu kommentaator

Kolin kirjutas:Kuulen teie tekstist väheke kahtlustusi. Nii suur ülekaal on endalegi üllatuseks. Ei lootnud sellelt rallilt sellist ülem võimu. Aga ütlen veel korra, et keegi ei mõtleks tegu on suure pettusega. Ei kõik ajad on sõidetud ausalt. Esimene kord kui sain kodus sedasi testida.
No ei ole siin enam kahtlusi, lihtsalt kui sa ise vaatad natuke nelja katse aegasid, siis saad ju ka aru, et siin on miski võsa, ükskõik kui suur on vahe teie kolme ja ülejäänute vahel, teie omavahelised 1,1 jne sekundid jäävad ju praktiliselt muutumatuks. Reaalselt on selliseid vahesid võimalik nii stabiilselt sõita ühepikkustel katsetel. Ja ärage tulge ütlema, et sõidate üle kahekümne minuti kiiruskatseid, ilma et teil mõni kurv pikaks läheks, või et teist kolmest keegi korrakski rohu peale ei satu ... imedess mina ei usu. Huvitavaks teekski selle võistluse see, kui peetakse kinni reeglist number üks: Ralli sõidetakse läbi ainult ÜKS kord!!!! Kas ilma vigadeta või vigadega see sõltub juba vastavalt valitud sõidustiilile ja kiirusele. Rallit uuesti alustada EI tohi.
Tom
I järgu kommentaator
I järgu kommentaator
Kontakt:

Postitus Postitas Tom »

ants kints kirjutas:
Kolin kirjutas:Kuulen teie tekstist väheke kahtlustusi. Nii suur ülekaal on endalegi üllatuseks. Ei lootnud sellelt rallilt sellist ülem võimu. Aga ütlen veel korra, et keegi ei mõtleks tegu on suure pettusega. Ei kõik ajad on sõidetud ausalt. Esimene kord kui sain kodus sedasi testida.
No ei ole siin enam kahtlusi, lihtsalt kui sa ise vaatad natuke nelja katse aegasid, siis saad ju ka aru, et siin on miski võsa, ükskõik kui suur on vahe teie kolme ja ülejäänute vahel, teie omavahelised 1,1 jne sekundid jäävad ju praktiliselt muutumatuks. Reaalselt on selliseid vahesid võimalik nii stabiilselt sõita ühepikkustel katsetel. Ja ärage tulge ütlema, et sõidate üle kahekümne minuti kiiruskatseid, ilma et teil mõni kurv pikaks läheks, või et teist kolmest keegi korrakski rohu peale ei satu ... imedess mina ei usu. Huvitavaks teekski selle võistluse see, kui peetakse kinni reeglist number üks: Ralli sõidetakse läbi ainult ÜKS kord!!!! Kas ilma vigadeta või vigadega see sõltub juba vastavalt valitud sõidustiilile ja kiirusele. Rallit uuesti alustada EI tohi.
Rahu! pole mõtet omavahel siin süüdistusi saata. Peame lootma et kõik sõidavad ausalt sest sellel see RFC põhinebki ja kunagi ei või teada äkki tuleb lihtsalt välja ilma vigadeta.
ants kints
III järgu kommentaator
III järgu kommentaator

Ma avaldasin lihtsalt oma arvamust
Kolin
Moderaator
Moderaator
Kontakt:

Kui üks kord õnnestub ralli ilma vigadetta läbi sõita ja teha head ajad on kisa kui palju. Sõtub ju ka millises raja lõigus sa vea teed on see kiire või aeglane lõik sellest sõltub ka sul kaotuse suurus.
Tundub, et tuleb hakkata vähem trenni tegema. Siis ei tule nii megad ajad enam. Siis on kõik happyd.
ants kints
III järgu kommentaator
III järgu kommentaator

Kolin kirjutas:Kui üks kord õnnestub ralli ilma vigadetta läbi sõita ja teha head ajad on kisa kui palju. Sõtub ju ka millises raja lõigus sa vea teed on see kiire või aeglane lõik sellest sõltub ka sul kaotuse suurus.
Tundub, et tuleb hakkata vähem trenni tegema. Siis ei tule nii megad ajad enam. Siis on kõik happyd.
Mul ei ole midagi heade aegade vastu... minu jaoks ei ole see võit nii tähtis, küsimus on siin esimese kolme mehe aegades (niipalju kui ma olen aru saanud on need sõidetud koos). Kihuta ja võida ... kui teed seda ausalt võtan mütsi maha. Aga selle ralliga on esimese kolme mehe ajad muutunud täiesti ebareaalseteks ja ütlen ausalt ... mina neid ei usu.
Kolin
Moderaator
Moderaator
Kontakt:

Ega ma saagi kedagi uskuma panna. Tuleb vist lasta Strikel lisada mingi trahv otsa, et me aega kaotaks või siis las tühistab kogu meie tulemuse. Siis saad sa öösel rahulikult magada.
Strike
Moderaator
Moderaator
Reactions: 3

Postitus Postitas Strike »

Vaatan, et siin kisub asi päris teravaks taas.
Ma nüüd avaldan oma arvamuse asjast.
Kuna ma ise rallit kaasa ei sõitnud ei saa ma kommenteerida kas ajad sõidetavad või mitte jne..
Üks asi mida mina, aga hetkel kindlasti teeks Kolini asemel näiteks, oleks see, et teeks oma näit SS3-SS4 aegadest screenshoti ehk siis pildi ja paneks selle siia üles. Siis oleks nö kõigil suud kinni kui need ajad seal olemas ja jutul lõpp. Rohkem keerulist ma siin hetke olukorras ei näe.
Proud supporter of Angry Duck

Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Tom
I järgu kommentaator
I järgu kommentaator
Kontakt:

Postitus Postitas Tom »

Täna peaks proovima sõita Türgit veelkord äkki jah suure testimisega saab palju paremaid aegu kui praegu
Kolin
Moderaator
Moderaator
Kontakt:

See mõte oli mu omalgi. Aga kui mul ei ole millegi pealt seda teha. Meie hea ja agar nais kolleg müüs selle mälu kaardi maha teadmatta, et seal peal olid meie kõik sõidud ja ajad. Nüüd ei saa ma teile tõestust ka tuua. Edasi juba otsustage ise kas tühistate meie ajad ja tulemused või panete trahvi otsa. Sest alates Argentiinast ei ole meil autodel enam evosi ega mällu salvestatud settinguid. Peame hakkama kõike otsest peale.
ants kints
III järgu kommentaator
III järgu kommentaator

Kolin kirjutas:See mõte oli mu omalgi. Aga kui mul ei ole millegi pealt seda teha. Meie hea ja agar nais kolleg müüs selle mälu kaardi maha teadmatta, et seal peal olid meie kõik sõidud ja ajad. Nüüd ei saa ma teile tõestust ka tuua. Edasi juba otsustage ise kas tühistate meie ajad ja tulemused või panete trahvi otsa. Sest alates Argentiinast ei ole meil autodel enam evosi ega mällu salvestatud settinguid. Peame hakkama kõike otsest peale.
Njah ... lootus sureb viimasena.
Strike
Moderaator
Moderaator
Reactions: 3

Postitus Postitas Strike »

Ei hakka mina kellegile mingeid trahve jagama.
Meie reeglites pole sellist punktigi sees, et mingi trahv järgneks sellise asja puhul.
Jääb siis hetkel nii nagu on ja need kes saavad võivad proovida saavutada samasi aegasi. Ise üritan ka täna mängu käima panna üle kuu ja proovida sõita mõned Türgi km.
Proud supporter of Angry Duck

Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Vasta