Jah, ei taha minagi kellegagi sõda pidada. Las see jääda siis igaühe südametunnistusele, kui ausalt keegi sõidab. Mina enam aegu ei kommenteeri ja seda enam teen ma nüüd Argentiinas trenni. Nii et jääme homseid aegu ootama
Burns kirjutas:Jah, ei taha minagi kellegagi sõda pidada. Las see jääda siis igaühe südametunnistusele, kui ausalt keegi sõidab. Mina enam aegu ei kommenteeri ja seda enam teen ma nüüd Argentiinas trenni. Nii et jääme homseid aegu ootama
Tubli. Kui jaaniöö külm sind ära ei võta, saab sust veel asja
ants kints kirjutas:No Burns ... nii kiiresti ei saa ju sõita (ma niisama nokin)
Jah aga eile ma vist ruttasin ajast vähe ette. Ootame ralli total ajad ära ja siis vaatame mis seis on.
Su vingumine tundus põhjendamatu. Nüüd on siis minu kord. Mõtle ikka nõrmaalseid aegu välja. Nii nagu ego ikka lubab. IRW IRW
Ma nii sama norin. Aga ikkagi enne mõtle kui hakkad kisa tõstma.
Sõbrad edasi kui soovid. Aga kui ei siis ei ole midagi teha.
>
0
Man and machine against mother nature!!! "I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Tom kirjutas:Eks te arva vist, et ma sel katsel lõikasin või võltsisin aegu
no seda nüüd küll aga kolm rasket katset on ees, arvan et võimalused on veel paljudel.
See katse on mu lemmik katse siiamaani tervel hooajal sest see sobib minu sõidustiiliga väga hästi ja sellel on tegelikult väga tõenäoline sõita ikka alla 3:40ne
ants kints kirjutas:No Burns ... nii kiiresti ei saa ju sõita (ma niisama nokin)
Jah aga eile ma vist ruttasin ajast vähe ette. Ootame ralli total ajad ära ja siis vaatame mis seis on.
Su vingumine tundus põhjendamatu. Nüüd on siis minu kord. Mõtle ikka nõrmaalseid aegu välja. Nii nagu ego ikka lubab. IRW IRW
Ma nii sama norin. Aga ikkagi enne mõtle kui hakkad kisa tõstma.
Sõbrad edasi kui soovid. Aga kui ei siis ei ole midagi teha.
Ma juba ütlesin, et ma ei kommenteeri midagi enam ja ngu ma juba ütlesn, et ma ruttasin ajast natuke ette, küll et lupäeval aru saate mida ma mõtlesin. Aga ma ei taha kellegagi tüli norida, nii et oleme sõbrad edasi.
aix kirjutas:no nii. Esikolmik on ikka tõsiselt asja käsile võtnud.
See on mulle endalegi üllatav, et nii palju oleme teistel selle katsega eest ära sõitnud. Tundub, et see kõva trenn mis sai tehtud on ikka asja ette läinud.
>
0
Man and machine against mother nature!!! "I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi