Huvitav kuidas sa nii kiiresti said lõikasid?erry kirjutas:tegin just praegu Türgis sellise aja
SSS Antalya 01:04.05
WRC4
Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa
-
- III järgu kommentaator
- Reactions: 0
Aitäh õnnitluste eest.
Nüüd varsti juba saab taas vb sõita ka väiksema trahviga ning taas heidelda kõrgemate kohtade eest.
Üritan sõita nii siin RFC kui ka WRC, kuid midagi lubada ei saa sest tööd on viimasel ajal nii palju, et millekski muuks väga palju aega ei jätkugi
Nüüd varsti juba saab taas vb sõita ka väiksema trahviga ning taas heidelda kõrgemate kohtade eest.
Üritan sõita nii siin RFC kui ka WRC, kuid midagi lubada ei saa sest tööd on viimasel ajal nii palju, et millekski muuks väga palju aega ei jätkugi

Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
-
- Diagnoos: rallisõltlane
Tervitus
Sain ka oma Türgi lõpuks ära sõidetud. Aga ma ei oska aimatagi kuidas mul see ralli teistega võrreldes välja kukkus. Mingeid suuri apsakaid sisse ei tulnud välja arvatud üks katse kus ma suutsin spinni teha. Ja ma loodan , et seekord olid teised Skodad ka stardis, sest meeskonnale on punkte vaja.

Sain ka oma Türgi lõpuks ära sõidetud. Aga ma ei oska aimatagi kuidas mul see ralli teistega võrreldes välja kukkus. Mingeid suuri apsakaid sisse ei tulnud välja arvatud üks katse kus ma suutsin spinni teha. Ja ma loodan , et seekord olid teised Skodad ka stardis, sest meeskonnale on punkte vaja.
-
- III järgu kommentaator
-
- Diagnoos: rallisõltlane
Kevadised tervitused kõigile aga eriti Kolinile ja ta poe kompaniile. Mind nagu vaevab üks küsimus, kas teil seal poes on müügil mingi uus PS2 mudel millega on võimalik nii kiiresti teistel eest ära sõita. Tähendab selline asi, et enamusel oli see rada juba ma arvan et pähe kulunud ja nii lühikesel katse 9 sekundit eest ära sõita, tõesti esikolmiku mehed ma annan teile au, super hea fantaasia on teil. Ma saan aru et üks ralli jäi vahele aga üritame ikka reaalsuse piiridesse jääda. Kusjuures ma arvan et pikematel katsetel tuleb kaotust siis kuskil 20 sek kanti, tähendab ma olen selles juba peaaegu kindel.
Aga Kolin äkki sa teed mingid omad meistrikad, näiteks Kolin WRC4 Fantasy Challenge. Siis mõelge aegu välja vastavalt oma ego suurusele. Või kui selline jama siin pihta hakkab siis mina igatahes loobun ja võin Strikega Msni vahendusel ka aegu võrrelda, sest seal ma tean et ajad on ausad.
Nii, et mõelge, siin te panite nüüd küll puusse. Natuke liiga absurdsed ajad mõtlestite välja, ja juba see on kahtlane et ainult poe trenniga. Ma siin uhan päevas paar tundi ja ***** 9 sekundit.
Kusjuures ma teen ettepaneku Strikele ja Sparcole, kes seda asja läbi viivad. Kui ajad tunduvad ikka väga absurdsed siis seal poes on neil kindlasti olemas digifotokas ja tehku rallide katse aegadest pildid, need top 8 ja seal need peaksid ju sees olema. see oleks nagu teiste suhtes aus. Mõni uhab siin päev läbi sõita aga kui mõni mees lihtsalt laest mingi aja võtab see ei ole nagu aus siis.
Nii kõik enne laupäeva lõpu aega ma sõna enam ei võta. Ja minu pärast võite üüd mu peale vihased olla aga kui te laupäeval total aegu näete siis ma arvan et saate ise aru et asi on sutsu absurdne.

Aga Kolin äkki sa teed mingid omad meistrikad, näiteks Kolin WRC4 Fantasy Challenge. Siis mõelge aegu välja vastavalt oma ego suurusele. Või kui selline jama siin pihta hakkab siis mina igatahes loobun ja võin Strikega Msni vahendusel ka aegu võrrelda, sest seal ma tean et ajad on ausad.
Nii, et mõelge, siin te panite nüüd küll puusse. Natuke liiga absurdsed ajad mõtlestite välja, ja juba see on kahtlane et ainult poe trenniga. Ma siin uhan päevas paar tundi ja ***** 9 sekundit.
Kusjuures ma teen ettepaneku Strikele ja Sparcole, kes seda asja läbi viivad. Kui ajad tunduvad ikka väga absurdsed siis seal poes on neil kindlasti olemas digifotokas ja tehku rallide katse aegadest pildid, need top 8 ja seal need peaksid ju sees olema. see oleks nagu teiste suhtes aus. Mõni uhab siin päev läbi sõita aga kui mõni mees lihtsalt laest mingi aja võtab see ei ole nagu aus siis.
Nii kõik enne laupäeva lõpu aega ma sõna enam ei võta. Ja minu pärast võite üüd mu peale vihased olla aga kui te laupäeval total aegu näete siis ma arvan et saate ise aru et asi on sutsu absurdne.

-
- Moderaator
- Reactions: 14
- Kontakt:
1.Kolin 02.27,83
2.Fulber 02.28,54 +00.00.71
3.Kucoch 02.30,01 +00.02,18
4.Aix 02.34,92 +00.07,09
5.Sparco 02.35,18 +00.07,35
6.Burns 02.36,20 +00.08,37
7.Tom 02.36,24 +00.08,41
8.Ants Kints 02.38,56 +00.10,73
9.Erry 02.38,76 +00.10,93
10.Maiko 02.39,74 +00.11,91
11.oOtt 02.44,24 +00.16,41
12.Ott 02.48,00 +00.20,17
13.Alex 02.49,72 +00.21,89
14.Tommi 02.54,42 +00.26,59
Kust kohast need vahed nii suured on. Esi kaheksa on 10 sekki sees. Tegime nagu teised Türgis päris palju tesimist. Ega meil seal poes see PS2 seina külge pandud ei ole. Seega saab ju selle koju ka kaasa võtta ja uhada vabadel päevadel 24 tundi järjest. Seega sinu vingumine ja meie süüdistamine on väga läbi mõtlematu ja alusetu. Ning kui sulle ei meeldi meie ajad siis järgmisest rallis meie kaasa enam ei löö. Ei ole ju mõtet vaeva näha ja oma vaba aega raisata, et siin kaasa lüüa. Mulle tundub, et su oma ego ei kannata tunnistada lüüa saamist. võin rahuliku südamega tunnistada, et need ajad ei ole välja mõeldud. Aga sulle ei pea ma seda tõestama.
PS: Strikele võta meid sealt stardi nimekirjast maha. Mul on muudki paremat teha kui käia siin lugemas mõttetut vingumist.
2.Fulber 02.28,54 +00.00.71
3.Kucoch 02.30,01 +00.02,18
4.Aix 02.34,92 +00.07,09
5.Sparco 02.35,18 +00.07,35
6.Burns 02.36,20 +00.08,37
7.Tom 02.36,24 +00.08,41
8.Ants Kints 02.38,56 +00.10,73
9.Erry 02.38,76 +00.10,93
10.Maiko 02.39,74 +00.11,91
11.oOtt 02.44,24 +00.16,41
12.Ott 02.48,00 +00.20,17
13.Alex 02.49,72 +00.21,89
14.Tommi 02.54,42 +00.26,59
Kust kohast need vahed nii suured on. Esi kaheksa on 10 sekki sees. Tegime nagu teised Türgis päris palju tesimist. Ega meil seal poes see PS2 seina külge pandud ei ole. Seega saab ju selle koju ka kaasa võtta ja uhada vabadel päevadel 24 tundi järjest. Seega sinu vingumine ja meie süüdistamine on väga läbi mõtlematu ja alusetu. Ning kui sulle ei meeldi meie ajad siis järgmisest rallis meie kaasa enam ei löö. Ei ole ju mõtet vaeva näha ja oma vaba aega raisata, et siin kaasa lüüa. Mulle tundub, et su oma ego ei kannata tunnistada lüüa saamist. võin rahuliku südamega tunnistada, et need ajad ei ole välja mõeldud. Aga sulle ei pea ma seda tõestama.
PS: Strikele võta meid sealt stardi nimekirjast maha. Mul on muudki paremat teha kui käia siin lugemas mõttetut vingumist.
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Oh jumal mis siin nüüd siis toimub taas sõda. Ise jään erapooletuks nagu kunagi lubasin ja seda enam et see ralli polnud endal aega sõita rallit seega ei kommenteeri üldse midagi.
Mitte kedagi ma stardinimekirjast maha ei võta ja ajad on kõigil sellised nagu on mõned kiired, mõned aeglased.
Võtke nüüd veidi tuure maha ja ärme hakka jälle ajama teemat kes sõidab kes mitte.
RAHU!!!!!!!!
Mitte kedagi ma stardinimekirjast maha ei võta ja ajad on kõigil sellised nagu on mõned kiired, mõned aeglased.
Võtke nüüd veidi tuure maha ja ärme hakka jälle ajama teemat kes sõidab kes mitte.
RAHU!!!!!!!!
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
Rahu nüüd. Mis asja te kaklete.
Kolin - sõitke ikka edasi
Burns - ausalt öeldes olin ma oma aegades ka väga üllatunud.
Ime, et neljas aeg tuli. Seega tugeva harjutamisega on kõik võimalik.
Mäletan rootsi rallit, kus mulle tundusid Strike ajad uskumatud, kuid peale suure juhi ja õpetaja enda näpunäidete järgi sõites polnudki ajad enam nii löömatud. Selge see, et kaotada ei taha keegi, aga jääme siiski väärikuse piiridesse ja ärme sellist kurja häält enam teeme. See rikub ka teiste tuju.
Matame nüüd ilusti sõjakirved maha ja jätkame harjutusi WRC 4 roolis.
Nagu te teate, siis need kes hooaja pooleli jätavad oli karistuseks ju trahv, mis oli vist 20 000 USD ralli pealt. Mõelge selle peale.
Kolin - sõitke ikka edasi
Burns - ausalt öeldes olin ma oma aegades ka väga üllatunud.
Ime, et neljas aeg tuli. Seega tugeva harjutamisega on kõik võimalik.
Mäletan rootsi rallit, kus mulle tundusid Strike ajad uskumatud, kuid peale suure juhi ja õpetaja enda näpunäidete järgi sõites polnudki ajad enam nii löömatud. Selge see, et kaotada ei taha keegi, aga jääme siiski väärikuse piiridesse ja ärme sellist kurja häält enam teeme. See rikub ka teiste tuju.
Matame nüüd ilusti sõjakirved maha ja jätkame harjutusi WRC 4 roolis.
Nagu te teate, siis need kes hooaja pooleli jätavad oli karistuseks ju trahv, mis oli vist 20 000 USD ralli pealt. Mõelge selle peale.

Aix tänud, et ühinesid minuga koos rahu läbirääkimistele. 
Ja ma pole siir juht ja õpetaja
täiesti tavaline sõitja nagu teie kõik siin ja pole millegipärast teistest parem.
Seega kõikidele konkurentidele külma närvi ja jõudud harjutamisel.
Pigem andis Kolin kõigile motivatsiooni harjutada rohkem Argentina ralliks, et siis seal ise temast kiirem olla.

Ja ma pole siir juht ja õpetaja

Seega kõikidele konkurentidele külma närvi ja jõudud harjutamisel.
Pigem andis Kolin kõigile motivatsiooni harjutada rohkem Argentina ralliks, et siis seal ise temast kiirem olla.
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
-
- Moderaator
- Reactions: 14
- Kontakt:
Ega minagi taha kellegagi kakelda ja sõda pidada. Lihtsalt kui hakkatakse alusetult süüdistama ja maha tegema siis ajab see harja punaseks. Türgi ralliks tegime kolmekesi väga palju teste. Sõitsime seda mingi 7-8 korda singel rallis läbi. Ning lisaks veel lihvisime raskemaid katseid omakorda. time traialis. Proovisime iga suguseid setupe, et aegu veel paremaks saada. Nagu ma siin mõned päevad tagasi ka kirjutasin, et nüüd on Türgis lagi käes ja enam kiiremini ma ei ole võimeline sõitma. Ning kui see kellegile ei meeldi siis ei ole ju mõtet sellist vaeva näha. Nagu näha Aix kes testis selleks ralliks vähe kaotab ainult 7 sekki. Seega kui ta oleks samamoodi testinud nagu meie seda tegime siis oleks ta meist veel oma korda 7 sekkim kiirem.
Mina tahan ka pigem RAHU kui mingit mõttetut vaidlemist ja Sõda.
Mina tahan ka pigem RAHU kui mingit mõttetut vaidlemist ja Sõda.
Man and machine against mother nature!!!