Kui roolist rääkida, siis ka mina soetasin omale 2 wrc põlvkonda tagasi omale miski asja, mis oli ümmargune ja värises peos ... aga kasutanud ma seda peale proovimist ei ole.kambu kirjutas:![]()
![]()
Ega PEUGEOTi mehed sinna nalja ka tegema ei lähe"Meil ju uus team;iboss ja tema juba nalja ei mõista
![]()
![]()
mida edasi seda paremini hakkab tunnetus kätte tulema.Loodan see hooaeg ühe võidu saavutada siis on ok.
NB ärge ostke endale rooli.Mul vedeleb rool kapis"investeering kappi 2000 EEKi"
![]()
![]()
ja muud ei midagi.F1 on muidugi rooliga hea lasta.Kui keegi tahab rooli siis võtku ühendust,saab odavalt ja garantii ka
WRC4
Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa
-
- III järgu kommentaator
- Reactions: 0
-
- I järgu kommentaator
Kas tõesti tuleb välja, et rooliga polegi võimalik nii kiiresti sõita? Krt mina nende kangidega autot juhtima võimeline pole igatahesants kints kirjutas:Kui roolist rääkida, siis ka mina soetasin omale 2 wrc põlvkonda tagasi omale miski asja, mis oli ümmargune ja värises peos ... aga kasutanud ma seda peale proovimist ei ole.kambu kirjutas:![]()
![]()
Ega PEUGEOTi mehed sinna nalja ka tegema ei lähe"Meil ju uus team;iboss ja tema juba nalja ei mõista
![]()
![]()
mida edasi seda paremini hakkab tunnetus kätte tulema.Loodan see hooaeg ühe võidu saavutada siis on ok.
NB ärge ostke endale rooli.Mul vedeleb rool kapis"investeering kappi 2000 EEKi"
![]()
![]()
ja muud ei midagi.F1 on muidugi rooliga hea lasta.Kui keegi tahab rooli siis võtku ühendust,saab odavalt ja garantii ka

-
- III järgu kommentaator
-
- Diagnoos: rallisõltlane
Nii, viies katse ka seljataga ja tulemusega täitsa rahul. Miskipärast on mul aga tunne, et kuuendal katse on minust Strike parem ja asi kisub päris kriitiliseks. Aga eks see homme paistab.
Olen juba paar päeva Türgis ka testinud ja mulle täitsa meeldib see ralli. Nagu ma ütlesin juba varem, et ma naudin kurvilisi kruusa teid.

Olen juba paar päeva Türgis ka testinud ja mulle täitsa meeldib see ralli. Nagu ma ütlesin juba varem, et ma naudin kurvilisi kruusa teid.

Mul üks WRC4 teemaväline küss. Kas keegi mäletab kuidas WRC3 sai kõik evod lahti peale selle, et Extree autoga 3 hulka tulla? Mingi teine variant oli veel. Sõber sai selle mängu a ei mäleta enam kuidas see evode värk oli.
Ette tänades,
Strike
Ette tänades,
Strike
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
-
- III järgu kommentaator
Otsi sama teema alt üles see koht, kui tegite aixiga ettepaneku sõita kolme erineva versiooniga soome rallit. Seal keegi andis nõu, kuida lahti saada.Strike kirjutas:Mul üks WRC4 teemaväline küss. Kas keegi mäletab kuidas WRC3 sai kõik evod lahti peale selle, et Extree autoga 3 hulka tulla? Mingi teine variant oli veel. Sõber sai selle mängu a ei mäleta enam kuidas see evode värk oli.
Ette tänades,
Strike
-
- Moderaator
- Reactions: 14
- Kontakt:
Keegi mainis kunagi, et tuleb 13 korda start nuppu vajutada. Ei tea kas see ka tõsi on. Aga muidu Extreem autoga inglismaal kolme hulka tulla.Strike kirjutas:Mul üks WRC4 teemaväline küss. Kas keegi mäletab kuidas WRC3 sai kõik evod lahti peale selle, et Extree autoga 3 hulka tulla? Mingi teine variant oli veel. Sõber sai selle mängu a ei mäleta enam kuidas see evode värk oli.
Ette tänades,
Strike
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
-
- algaja kommentaator
-
- III järgu kommentaator
-
- III järgu kommentaator
Kahtlustan, et siin on ilusa ilma käsi mängus, tundub et kõik on piknikule kihutanud.....Burns kirjutas:Pärast Kreekat on siis foorumis päris vaikus. Ei tea, kas kõigil kõvad Türgi testimised käsil. Ega ma isegi olen seda päris kõvasti uhanud nüüd ja tunne on päris hea.
Küsimus Strikele, et kas varsti rallikokkuvõtet ka siis lugeda saab? Sul on need eelmised päris hästi välja kukkunud.![]()
![]()

Viimati muutis ants kints, 27 Mär 2005, 01:04, muudetud 1 kord kokku.
-
- III järgu kommentaator
-
- I järgu kommentaator
- Kontakt:
Eks peab ütlema sama asja sest testid lähevad mega hästiants kints kirjutas:Igatahes tänase päeva seisuga luban ma Türgi rallil heidelda esikoha nimel ... testide tulemused paranevad hoogsalt. Tuleks vaid võistlusõit puhtalt välja (mis pole sugugi kindel).

Märtin-Park- We Will Never Forget A Great Man!
Tore lugeda, et hoogsalt testivad kõik. Loodetavasti sõitjad kes ei osalenud seekord rallil ja pole osalenud juba mitmel rallil on Türgi rallil taas stardis. Registreerunud on 20 sõitjat kui pidevalt sõidavad u 10-15.
Ise loodan ka aega leida testideks ja eks siis saab näha kas saan teile vastu või mitte.
P.S Nüüd Kreeka ralli tulemused üleval seal lehel kus peab koos punktide ja muuga. Kokkuvõtte üritan ka õhtuks valmis kirjutada.
Ise loodan ka aega leida testideks ja eks siis saab näha kas saan teile vastu või mitte.
P.S Nüüd Kreeka ralli tulemused üleval seal lehel kus peab koos punktide ja muuga. Kokkuvõtte üritan ka õhtuks valmis kirjutada.
Proud supporter of Angry Duck
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P