Tom kirjutas:Oma arust nagu saatsin küll oma ajad, aga no kui ei ole siis mis teha siis 2 rallit vahele jäänud. või prooviks uuesti saata ja saada 20 sekki trahvi
Saada tänase jooksul uuesti ajad. Kirjuta siis juurde ka, et Tom i ajad. Seekord trahvi sa ei saa, kui tõesti saatsid ja mingil tehnilisel põhjusel need kohale ei jõudnud. Kui teised sellega ka nõus on, et sa trahvi ei saa, sest sa ikkagi saatsid ajad õigel ajal a kohale ei tulnud liht. Kuidas on kas laseme Tom i puhaste paberitega või anname ka penalty?
minumeelest võiks lasta siin puhaste paberitega, kui see tehnilistel põhjustel (a'la email jäi outboxi pidama).
No nii, esimese päeva järgi pole asi lootusetu, kuidi Strike on juba läinud oma teed ja enda kohta arvan, et pikkadel katsetel hakkan tahapoole kukkuma. Aga eks paistab ... kahju et osavõtjaid nii vähe on.
ants kints kirjutas:No nii, esimese päeva järgi pole asi lootusetu, kuidi Strike on juba läinud oma teed ja enda kohta arvan, et pikkadel katsetel hakkan tahapoole kukkuma. Aga eks paistab ... kahju et osavõtjaid nii vähe on.
Pole ma veel kuhugi läinud
>
0
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
ants kints kirjutas:No eks paistab aga härrased korraldajad. Kas oleks palju palutud, kui igapäevaste aegade lisamisel lisate ka igale võitlejale meeskonna logo.
Üritan selle lisada. Tänaste aegadega on nii, et eile oli nii kiire, et pean siin veel mõnede sõitjate ajad kokku liitma ja võimalik, et ajad ilmuvad u kell 1-2. No hard feelings!
>
0
Michael Park R.I.P
See küll nüüd ehk veidi offtopic, aga lugu selline, et alates aastast 2006 lõpeb Sony-l leping FIA-ga. See loob olukorra, kus suure tõenäusesga lastakse turule ka WRC sarja mängude PC versioonid. Senisest lepingust tulenavalt oli selle mängu tootmis õigus vaid Sony-l. Kuna aga 2006 aastal tuleb välja PS3, lõppeb ka WRC mängu sarja ainuõiguste omanime Sony poolt.
Nii, et kõik pole veel kadunud PC-lased!
Pärast kaht katset olen oma tulemusega päris rahul. Aga paistab, et Strike läheb sellel rallil oma teed. Aga, kui mul poodiumi kohtki tuleks oleks väga super.
Burns kirjutas:Pärast kaht katset olen oma tulemusega päris rahul. Aga paistab, et Strike läheb sellel rallil oma teed. Aga, kui mul poodiumi kohtki tuleks oleks väga super.
Pole ma veel kuhugi läinud. Vahe alla 10 sekundi ja pikad katsed alles ees.
>
0
Michael Park R.I.P
Pagan küll. Strikele stabiilselt 10 sekki per katse. Loodan hakata tõusma kolme viimase katsega. Nende kallal sai rohkem vaeva nähtud. Esimesed katsed küll erilist optimismi ei tekita.
aix kirjutas:Pagan küll. Strikele stabiilselt 10 sekki per katse. Loodan hakata tõusma kolme viimase katsega. Nende kallal sai rohkem vaeva nähtud. Esimesed katsed küll erilist optimismi ei tekita.
Pole hullu. Pikad katsed alles tulekul. Rahu ainult rahu
>
0
Michael Park R.I.P