WRC4

CMR2, CMR3, WRC II Extreme...jne

Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa

Vasta
Burns
Diagnoos: rallisõltlane
Reactions: 0

Postitus Postitas Burns »

Kolin kirjutas:Oot oot mis ajad. Kreeka ralli pidi ju järgmine nädal algama. 21-26. Või olen ma millegist valesti aru saanud. Kui olengi valesti aru saanud siis jääb meil kolmel sõitmatta. Kuna nüüd ei ole enam kusagil meil sõita. Nagu on teda kihutame me töö juures.
Ohhoooo...te pole ainukesed, kes valesti olid aru saanud. Ma ise arvasin ka, et tuleb järgmine nädal saata. Nüüd läheb küll kiireks aga üritan homme ära sõita, kuigi testimist jäi nüüd küll väheks. Teinekord pean ikka tähelepanelikum olema. :( :(
Strike
Moderaator
Moderaator
Reactions: 3

Postitus Postitas Strike »

Pahad lood sõbrad/konkurendid. Eelmise ralli ajad ilmusid ju 7-12.03 seega sellel nädalal oli juba aega testida ja see nädal siis veel. Kokku kaks nädalat möödas eelmisest rallist ju. :shock:
Ma ei oskagi nüüd öelda, mis saab. Trio Kolin,Fulber,Kucoch saavad ainult tööl sõita. Ju siis peab kuidagi ralli edasi lükkama ühe päeva võrra ja laskma neil ajad saata hiljemalt esmaspäevaks. Või mis teised arvavad?
Teienkord siis tuleks ikka hoolikamalt lugeda teksti, mis on ralli eel kirjas. :(
Proud supporter of Angry Duck

Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
aix
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Kontakt:

Postitus Postitas aix »

Strike kirjutas:Pahad lood sõbrad/konkurendid. Eelmise ralli ajad ilmusid ju 7-12.03 seega sellel nädalal oli juba aega testida ja see nädal siis veel. Kokku kaks nädalat möödas eelmisest rallist ju. :shock:
Ma ei oskagi nüüd öelda, mis saab. Trio Kolin,Fulber,Kucoch saavad ainult tööl sõita. Ju siis peab kuidagi ralli edasi lükkama ühe päeva võrra ja laskma neil ajad saata hiljemalt esmaspäevaks. Või mis teised arvavad?
Teienkord siis tuleks ikka hoolikamalt lugeda teksti, mis on ralli eel kirjas. :(
Ärge lööge, aga reeglid on reeglid. Selge sõnaga on öeldud, mis ajaks oodatakse aegasid.
Sõita võib ju ka esmaspäev, aga siis tulevad trahvisekundid. :?
Burns

Tere, tere!
Saan ka vist ajad täna ikka ära saata. Õhtul üritan ära sõita, kuigi trenni jäi väheseks aga loodan, et suudan nende aegadega konkurentsi pakkuda. Ja mis puudutab Aixi juttu siis jutt jumala õige. Aeg oli ette antud, millal peavad ajad saabuma ja nüüd pole midagi, oleks õige, kui nüüd trahvisekundid tuleks.
Tom
I järgu kommentaator
I järgu kommentaator
Kontakt:

Postitus Postitas Tom »

Nõustun Burnsi ja Aixiga sest reeglid on reeglid ja aega oli ju küll sõita muidu
Märtin-Park- We Will Never Forget A Great Man!
Kolin
Moderaator
Moderaator
Reactions: 14
Kontakt:

Postitus Postitas Kolin »

Selge selge Eks siis määrake trahvid kui tahate. Aga see etapp jääb meil vahele. Meist mitte sõltuvatel asjaoludel. Kes sai sellest viimasest lausest aru siis sai pikemalt ma seletama seda ei hakka. Loodan, et Strike sai aru.
( Minu, Fulberi ja Kucochi sõidu vahendid müüdi lihtsalt maha) :cry:
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Strike
Moderaator
Moderaator

Kolin kirjutas:Selge selge Eks siis määrake trahvid kui tahate. Aga see etapp jääb meil vahele. Meist mitte sõltuvatel asjaoludel. Kes sai sellest viimasest lausest aru siis sai pikemalt ma seletama seda ei hakka. Loodan, et Strike sai aru.
Paha uudis. Kas teil siis laos ainult üks mäng korraga ? Loodetavasti järgmine ralli olete taas stardis.

Michael Park R.I.P
aix
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Kontakt:

Postitus Postitas aix »

Kolin kirjutas:Selge selge Eks siis määrake trahvid kui tahate. Aga see etapp jääb meil vahele. Meist mitte sõltuvatel asjaoludel. Kes sai sellest viimasest lausest aru siis sai pikemalt ma seletama seda ei hakka. Loodan, et Strike sai aru.
Miks siis nii järsult kohe. :? Ega keegi ei taha vägisi trahvi sekundeid juurde panna. Lihtsalt reeglid on sellised. Ja ma arvan, et kui te ka homme ära sõidate, on teil reaalne śanss endale väärtuslikke punkte saada.
Kolin
Moderaator
Moderaator
Kontakt:

Strike kirjutas:
Paha uudis. Kas teil siis laos ainult üks mäng korraga ? Loodetavasti järgmine ralli olete taas stardis.
Ei meil ikka korraga mitu mängu. Aga koht kust meie tellime seal on hetkel otsas ja praegu ka meil.
Kolin
Moderaator
Moderaator
Kontakt:

aix kirjutas:
Miks siis nii järsult kohe. :? Ega keegi ei taha vägisi trahvi sekundeid juurde panna. Lihtsalt reeglid on sellised. Ja ma arvan, et kui te ka homme ära sõidate, on teil reaalne śanss endale väärtuslikke punkte saada.
Sa vist ei saanud mu postist aru. Asi ei ole trahvi sekundites. Reeglid on reeglid. Aga asi on selles, et meil ei ole millegiga sõita.
Ning JOOSTES ei ole mõtet seda tistantsi läbida. :wink:
aix
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Kontakt:

Postitus Postitas aix »

Kolin kirjutas:
aix kirjutas:
Sa vist ei saanud mu postist aru. Asi ei ole trahvi sekundites. Reeglid on reeglid. Aga asi on selles, et meil ei ole millegiga sõita.
Ning JOOSTES ei ole mõtet seda tistantsi läbida. :wink:
Aga proovida ju võiks :)
ott
III järgu kommentaator
III järgu kommentaator
Kontakt:

Postitus Postitas ott »

niih, kreeka ralli jaoks sai nüüd harjutatud rohkem kui kogu eelnevate rallide peale kokku.

tulemus hea, tunne hea... kui siit punkti ei tule, siis tuleb kuhugi teiste liistude juurde suunduda
Kolin
Moderaator
Moderaator
Kontakt:

ott kirjutas:niih, kreeka ralli jaoks sai nüüd harjutatud rohkem kui kogu eelnevate rallide peale kokku.

tulemus hea, tunne hea... kui siit punkti ei tule, siis tuleb kuhugi teiste liistude juurde suunduda
Tuled kindlasti punkti kohale, sest kolm meest juba ei stardi Kreekas.
Tom
I järgu kommentaator
I järgu kommentaator
Kontakt:

Postitus Postitas Tom »

Kahju et kolm meest stardist puudu, aga mis teha :( . Seekord võib tõesti ilma testimatta tulla punktikohale :(
Burns

No nii, mul ka siis lõpuks ajad ära saadetud. Kukkus nii enam vähem välja, mingeid suuri prohmakaid ei ei olnud aga kuna testimist oli vähem, kui muidu, siis oleks kohe kindlasti kiiremini saanud. Aga eks see siis järgmine nädal selgub, kuidas läks. Ja kahju, et paar võistlejat ei saa osa võtta, loodame siis, et järgmine ralli olete taas platsis aga te võiksite ikka üritada, kuskilt homme see mäng sebida, trahv küll tuleks aga no teie taseme juures punktikohele ikka vast hea sõiduga suudaksite tulla. :D :D
Strike
Moderaator
Moderaator

Tom kirjutas:Kahju et kolm meest stardist puudu, aga mis teha :( . Seekord võib tõesti ilma testimatta tulla punktikohale :(
Tom kas sa ka ei saanud sõita? Millegipärast ei näe sinu aegu ka ?

Michael Park R.I.P
ott
III järgu kommentaator
III järgu kommentaator
Kontakt:

Postitus Postitas ott »

Tom kirjutas:Kahju et kolm meest stardist puudu, aga mis teha :( . Seekord võib tõesti ilma testimatta tulla punktikohale :(
Pärast esimest katset võib öelda, et Kreeka rallis võib tulla ka lihtsalt läbi sõites punktikohale.

aga küsimus ka rallikorraldajatele - ma loodan et järgmiste rallide tulemused võib ka ette ära saata, st et ma selle nädala jooksul sõidaks läbi ka kaks järgnevat rallit. ise nüüd pühin eestimaa tolmu pikemaks ajaks jalge alt ära ning siirdun Uus Meremaale rallit vaatama (ja eesti lippu kõrgel hoidma :)). Loodan, et see on piisav vabandus. Kui aga ei sobi see variant, siis on natukene jamps ...
Strike
Moderaator
Moderaator

ott kirjutas:
aga küsimus ka rallikorraldajatele - ma loodan et järgmiste rallide tulemused võib ka ette ära saata, st et ma selle nädala jooksul sõidaks läbi ka kaks järgnevat rallit. ise nüüd pühin eestimaa tolmu pikemaks ajaks jalge alt ära ning siirdun Uus Meremaale rallit vaatama (ja eesti lippu kõrgel hoidma :)). Loodan, et see on piisav vabandus. Kui aga ei sobi see variant, siis on natukene jamps ...
Muidugi võib rallid ette ära sõita. Kui soov võib kasvõi kogu hooaja rallid ette ära sõita. See pole keelatud.
Edu Uus-Meremaal ja vaata, et Markko ikka seal poodiumil oleks :)

Michael Park R.I.P
Tom
I järgu kommentaator
I järgu kommentaator
Kontakt:

Postitus Postitas Tom »

Strike kirjutas:
Tom kas sa ka ei saanud sõita? Millegipärast ei näe sinu aegu ka ?
Oma arust nagu saatsin küll oma ajad, aga no kui ei ole siis mis teha siis 2 rallit vahele jäänud. või prooviks uuesti saata ja saada 20 sekki trahvi
Strike
Moderaator
Moderaator

Tom kirjutas:Oma arust nagu saatsin küll oma ajad, aga no kui ei ole siis mis teha siis 2 rallit vahele jäänud. või prooviks uuesti saata ja saada 20 sekki trahvi
Saada tänase jooksul uuesti ajad. Kirjuta siis juurde ka, et Tom i ajad. Seekord trahvi sa ei saa, kui tõesti saatsid ja mingil tehnilisel põhjusel need kohale ei jõudnud. Kui teised sellega ka nõus on, et sa trahvi ei saa, sest sa ikkagi saatsid ajad õigel ajal a kohale ei tulnud liht. Kuidas on kas laseme Tom i puhaste paberitega või anname ka penalty?

Michael Park R.I.P
Vasta