Unine, Siin foorumis Me ei räägi Crackidest
Ja pealegi LFSi ei ole võimalik crackida.
S1 võid osta kohe, kuna pole vahet, kas maksad 500kr ringis siis kui S2 ostad, või maksad nüüd 250kr S1 eest ja maksad hiljem 250kr juurde, et S2 License saada.
Võid ka kohe 500kr maksta ja S1 ja S2 Licensid saada ning kohe kui S2 released saab saad tõmmata S2 ja hakata seda S1 asemel mängima.
>
0
<Gener_AL> what was the name of that rally driver early nineties juhan kankernaun ... he was an awsome driver ... www.liveforspeed.net
Miks mul mängus hääli ei kuva?
Ja kust saada credits-e, et saaks kõik autod lahti?
Miks mul teine auto e. taguveoga auto koguaeg kergelt külje ette viskab?
Häälte probleemi kohta ei oska öelda, kontrolli mingeid seadeid.
Credtise saab sõitmise ja võitmisega, 3 ringi, 3 AId ja Pro Tase 48 credsi win.
Auto viskab külje ette, sest see ei ole arcade
>
0
<Gener_AL> what was the name of that rally driver early nineties juhan kankernaun ... he was an awsome driver ... www.liveforspeed.net
RudiTurbo kirjutas:Häälte probleemi kohta ei oska öelda, kontrolli mingeid seadeid.
RudiTurbo kirjutas:Häälte probleemi kohta ei oska öelda, kontrolli mingeid seadeid.
Kuid ma ei tee nendele ju ära.
Siis vajutad "2", saved replay ära ja pärast kui seda vaatama hakkad võtad "Test drive" - siis on nende alistamine juba tunduvalt lihtsam
Mul suht savi see katkiminek (no parem võiks olla) aga juhitavus on ikka tunduvalt reaalsem, rehvid on nagu rohkem liimiga tee küljes mingi piirini, mitte et nagu puuklotsid. Turbo seisab ka rajal paremini