Beanladen kirjutas:Atkinsoni subaru õlirõhk kukkus peale viimast katset ja ta "katkestas" uuesti mootori säästmise ettekäändel. Trollil ikka veab ka hullu moodi...
või siis säästab solberg mootorit rohkem. Aga Loeb taas neljas
tundub sõidukiiruse kohapealt ikka nii, et Solberg, Loeb ja Bosse sõidavad oma tempot, siis tuleb Markko ja siis on tükk tühja maad ja tulevad ülejäänud.
aix kirjutas:tundub sõidukiiruse kohapealt ikka nii, et Solberg, Loeb ja Bosse sõidavad oma tempot, siis tuleb Markko ja siis on tükk tühja maad ja tulevad ülejäänud.
Need kolm esimest on oma autoga juba kui palju sõitnud...???
Ülejäänutest, kes harjub olukorraga, kes püüab ka autot kiiremaks sättida.
Beanladen kirjutas:Atkinsoni subaru õlirõhk kukkus peale viimast katset ja ta "katkestas" uuesti mootori säästmise ettekäändel. Trollil ikka veab ka hullu moodi...
Mis moodi sellel Solbergil veab.
>
0
Man and machine against mother nature!!! "I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
MM-il järgmine ralli siis autoga korralikult sina peale saadud ning sõit võidu peale võib alata.
Kaua ta ikka veel harjuma peab, niimoodi läheb rong veel minema.
>
0
Aastal kaks tuhat kuuskümmend
saab teoks see, millest puudust tunti,
piloodid nr. 1 ja 2 taevastel radadel
viimaks üksteiselt mõõtu võtavad,
ja käia lasevad sellisel võitlusvaimul,
mida pole aegadest saati nähtud
Ma isiklikult arvan, et paanikaks pole veel põhjust. Markko kiirus on iga ralliga paranenud ja mäletatavasti läksid ralli eelsed testid nahka, kuna ilm oli märg ja kohati lumine. Seega pole ta kuiva ilma seadeid veel paika saanud ja ta ütles seda ka täna hommikuses Eurospordi kokkuvõttes.
hooaja alguses ütles Märtin, et esimesed kolm rallit kujunevad Peugeotiga harjumiseks. Nüüd oli juba näha, et Markko suudab liidritega samas tempos ka sõita. Nii et Uus-Meremaal peaks Märtin siis võidu eest heitlema...
sziim kirjutas:hooaja alguses ütles Märtin, et esimesed kolm rallit kujunevad Peugeotiga harjumiseks. Nüüd oli juba näha, et Markko suudab liidritega samas tempos ka sõita. Nii et Uus-Meremaal peaks Märtin siis võidu eest heitlema...
Kas just päris võidu eest. Aga korralikku kiirust näitab seal küll ma arvan. Kui siin ees pool mainiti, et kaua ta ikka selle peugeotiga harjub. Nii võib rong ära minna. Ma arvan, ta selle rongi peal väga kenasti Vip klassis.
>
0
Man and machine against mother nature!!! "I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
No oli ju aeg kui Burns kunagi ilma ühegi rallivõiduta pikka aega MMi juhtis tänu stabiilsele sõidule just Peugeoti roolis, nii et ei lähe see rong kuhugi ma usun. Kuigi kiirus Markkol on võrreldes eelmise aastaga natuke kahanenud küll, aga küll läheb paremaks. Poodiumi pretendent on ta igal rallil 100%
Mis moodi sellel Solbergil veab.
Kui ei eksi,siis laupäeval kurtis Solberg samuti mootorihädasid,tal aga oli tegu vist ülekuumenemisega.
trumm kirjutas:No oli ju aeg kui Burns kunagi ilma ühegi rallivõiduta pikka aega MMi juhtis tänu stabiilsele sõidule just Peugeoti roolis, nii et ei lähe see rong kuhugi ma usun. Kuigi kiirus Markkol on võrreldes eelmise aastaga natuke kahanenud küll, aga küll läheb paremaks. Poodiumi pretendent on ta igal rallil 100%
Herr Provera arvas ju pärast Rootsit,et tal on tunne,et Markko võtab veel kavala sõiduga selle aasta tiitli...