WRC4
Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa
Mul oleks Burnsile ja Kucochile küsimus, et teie kui Mehhiko ralli võitja-duo. Kas te tegite seal setingutes mingeid muudatusi ka või sõitsite nii nagu ralli setingud on? Küsin seda sellepärast, et sellel nädalal mul vaja sõita ka MM Mehhiko ralli lisaks meie RFC Küprose rallile ja mõtlesin, et võiks ju testida ka erinevaid seadistusi, et teada saada kuidas auto liigub nendega. Kui see paljuks pole ja muutsite setinguid siis oleks tänulik, kui te need siia kirja viiciks panna.
Ette tänades,
Strike
Ette tänades,
Strike
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Reactions: 0
Tere tere. Mina ausalt öelda ei muutnud midagi. Proovisin küll ja korra nagu tulid paremad ajad aga lõpuks sõitsin ma ikka need ajad pakutud settinguga üle. Ja ega ma pole Küprosel ka midagi muutnud, lasen nii nagu on, vähemalt mulle tundu nii kõige paremini auto käituvat. Edu sulle Mehhikos ja ära gaasi pedaali väga kergitaStrike kirjutas:Mul oleks Burnsile ja Kucochile küsimus, et teie kui Mehhiko ralli võitja-duo. Kas te tegite seal setingutes mingeid muudatusi ka või sõitsite nii nagu ralli setingud on? Küsin seda sellepärast, et sellel nädalal mul vaja sõita ka MM Mehhiko ralli lisaks meie RFC Küprose rallile ja mõtlesin, et võiks ju testida ka erinevaid seadistusi, et teada saada kuidas auto liigub nendega. Kui see paljuks pole ja muutsite setinguid siis oleks tänulik, kui te need siia kirja viiciks panna.
Ette tänades,
Strike

Aitäh. Nju gaasi ma vahel ikka pean kergitama ka, sest ilma kergitamata ei tule just kõige paremad ajad ma arvan.Burns kirjutas:Edu sulle Mehhikos ja ära gaasi pedaali väga kergita![]()
![]()

Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
-
- Diagnoos: rallisõltlane
Noh, kas teistel meeskondadel on Küprose testid nii kõvasti käsil, et foorumisse aega mitte tulla. Ega ma ise olen ka nüüd päris palju sõitnud.
Tänud Strikele, kes andis nõu ühe raske koha läbimiseks SS5-ndal katsel. Sel rallil ongi nii, et kas on võimalus, et kukub hästi välja, muidugi kõvasti riskides, või läheb totaalselt aia taha. Muidugi mõni väike eksimus, see on võimalik tagasi sõita, mis ei olnud võimalik Uus-Meremaal, kus koguaeg flat out. Küprosel on selle võrra kergem, kus kurve on palju ja aega on võimalik tagasi võita. Aga loomulikult eksida ei tohi, kui kõrge koht silme ees. Paras keeruline koht on ka SS2, kus seal mägedes ühel pool kalju sein ja kivid, teisel pool kiviaed. see koht on täitsa võimalik peaaegu täis gaasiga lasta aga eksida on päris suur oht ja aja kadu oleks siis suur. See on kuskil teises splitis vist. aga no eks, kes trenni on teinud , teavad mida ma mõtlen. Nüüd sai küll pikk, igatahes edu kaasvõistlejatele ja eriti Skodadele, sest meeskondlik mm liidrikoht on vaja ära näpata.

Tänud Strikele, kes andis nõu ühe raske koha läbimiseks SS5-ndal katsel. Sel rallil ongi nii, et kas on võimalus, et kukub hästi välja, muidugi kõvasti riskides, või läheb totaalselt aia taha. Muidugi mõni väike eksimus, see on võimalik tagasi sõita, mis ei olnud võimalik Uus-Meremaal, kus koguaeg flat out. Küprosel on selle võrra kergem, kus kurve on palju ja aega on võimalik tagasi võita. Aga loomulikult eksida ei tohi, kui kõrge koht silme ees. Paras keeruline koht on ka SS2, kus seal mägedes ühel pool kalju sein ja kivid, teisel pool kiviaed. see koht on täitsa võimalik peaaegu täis gaasiga lasta aga eksida on päris suur oht ja aja kadu oleks siis suur. See on kuskil teises splitis vist. aga no eks, kes trenni on teinud , teavad mida ma mõtlen. Nüüd sai küll pikk, igatahes edu kaasvõistlejatele ja eriti Skodadele, sest meeskondlik mm liidrikoht on vaja ära näpata.

Kuidas testid lähevad? Ise pole saanud väga palju harjutada, kuna külmetusest tingitud haigus on mind tv eemal hoidnud. Loodan, et täna juba tunnen end õhtul paremini ja saan läbida mõnisada testi km.
Edu kõigile veel viimastel testidel ja tuletan meelde, et kõigest 4 päeva on veel jäänud aegade saatmiseni
Ka on võimalus, et meiega ühineb üks uus sõitja, kuid sellest siis löhemalt kui ta on taas minuga ühendust võtnud ja ta kuhugi kinnitatud on.
Edu kõigile veel viimastel testidel ja tuletan meelde, et kõigest 4 päeva on veel jäänud aegade saatmiseni

Ka on võimalus, et meiega ühineb üks uus sõitja, kuid sellest siis löhemalt kui ta on taas minuga ühendust võtnud ja ta kuhugi kinnitatud on.
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
Aitäh heade soovide eest. Kahju, et sina ei saa meistrikatel sellel hooajal osaleda, oleksid kindlasti tugev konkurent meile. Ise pole see nädal veel rajale jõudnud, sest külmetushaigus on röövinud kogu energia. Palavikuga ei taha eriti TV ees istuda. Kui kõik hästi läheb siis homseks peaksin tervise korda saama ja saan ka lõpuks asuda testidele, et siis laupäeval oma ajad ära sõita nii MM rallil Mehhikos, kui ka RFC Küprose ralli. Loodan, et suudan endast pingutada veel maksimumi ja mingidki punktid enale juurde hankida.reix kirjutas:ma vaatan, et teil käib siin päris tige andmine![]()
konkurents on päris hea ja see on võistluste käigule väga hea. Edu teile!
Loodetavasti oled meie meistrikaltel tagasi nii pea, kui WRC4 mängu saad. Edu sullegi.
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
-
- III järgu kommentaator