WRC4

CMR2, CMR3, WRC II Extreme...jne

Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa

Vasta
ants kints
III järgu kommentaator
III järgu kommentaator
Reactions: 0

Postitus Postitas ants kints »

Seda postitust olen ma ammu oodanud
Kõige nelja käpaga olen poolt :) :)
Lisan siia veel neli fordi käppa... mina olen väga poolt.
aix
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Kontakt:

Postitus Postitas aix »

Hea töö. Tundub, et siit on Fordile tulemas esimene võit. :)
ants kints
III järgu kommentaator
III järgu kommentaator

aix kirjutas:Hea töö. Tundub, et siit on Fordile tulemas esimene võit. :)
See on tunnustus, kui nii suur võidusõitja kiidusõnu lausub. Samas ootan oma kasvandiku alexi etteastet laupäeval, kes juba mitmendat päeva nõuab majas vaikust, et testida. Isegi riigipühal peab ülejäänud pere telekat vaatama magamistoas, kuna elutuba on reserveeritud Kronos Motospordi poolt.
Strike
Moderaator
Moderaator
Reactions: 3

Postitus Postitas Strike »

ants kints kirjutas:See on tunnustus, kui nii suur võidusõitja kiidusõnu lausub. Samas ootan oma kasvandiku alexi etteastet laupäeval, kes juba mitmendat päeva nõuab majas vaikust, et testida. Isegi riigipühal peab ülejäänud pere telekat vaatama magamistoas, kuna elutuba on reserveeritud Kronos Motospordi poolt.
Seda tulemust olen oodanud juba kaua kaua, et uued võistlejad ka saaks lõpuks nö. pilti ja vanad tegijad tahaplaanile lükkaks veidi ajaks.
Seekord tulemas siis arvatavasti poodium kus seisavad ainult uued sõitjad.
Eriti hea meel on selle üle, et arvatavasti võidab hooaja esimese ralli mu endine meeskond Ford, kelle hooaja algus pole just kiita olnud.
Loodetavasti on nüüd asjad õigele poole liikumas ja Ford saavutab häid tulemusi ka edaspidi.
Tänud ka kõigile sõitjatele, kes siiani sõitnud. Sest nagu näha mul sellel korral testimiseks aega ei jätkunud vaid sõitsin korra ralli läbi enne päris rallit ja tulemus kohe kehva. Nüüd läheb MM punktiseis ka päris põnevaks.
Edu AK jr ka ja loodetavasti teeb korraliku debüüdi ja kui head kiirust näitab siis on täitsa võimalik, et võtan poisi varsti tehasesõitjate nimistuse:)

Kuid ootame ka ülejäänud sõitjate ajad ära, sest siit võib veel poodiumile või võitjaks tõusta kes tahes. See ralli on olnud seni päris üllatuslik ja seda positiivses mõttes.
Viimati muutis Strike, 24 Veebr 2005, 12:48, muudetud 1 kord kokku.
Proud supporter of Angry Duck

Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Kolin
Moderaator
Moderaator
Reactions: 14
Kontakt:

Postitus Postitas Kolin »

Sündigu siis teie tahtmine. Tehke need reeglid siis ära. Kuigi mulle see mõte eriti ei meeldi. Olen selle suhtes konkreetne, et kui hooaega sai alustatud nende reeglitega peaks ka asi sedasi jätkuma. Eks me siis proovi neid uusi reegleid. Aga see meili aadress peab väga hästi toimima. Eks ma selle järgmise etappi teen kaasa ja vaatan kuda asi toimib. Juhul kui mulle meeldib see värk löön ka edaspidi kaasa. Aga kui ei siis loobun.
Seoses nende uute reeglitega võiks teha ka sellise lehe nagu WRC4 mm-l on.
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Sparco
Hooaja Kaval Ants
Hooaja Kaval Ants

Postitus Postitas Sparco »

Toimus kerge reeglite muudatus.Välja näevad need järgmised:
Rallide ajad saaadetakse(alates KÜPROSE rallist) rfc_wrc4@hotmail.com meiliaadressile vastavalt stardijärjekorrale. Stardijärjekord jagatakse kõigi sõitjate vahel kolmele nädala esimesele päevale. Alates neljapäevast ilmuvad iga päev 2 katseaega ja laupäeval ka ralli lõpptulemused. Infot sõitnute kohta annavab Foorumis meiliaadressi haldaja.

Lugupidamisega: Strike&Sparco
Strike
Moderaator
Moderaator

Tõsi ta on. Täna siis istus koos Rallifoorum Challenge WRC4 korralduskomisjoni liikmed Sparco ja Strike.
Kuna eile sai kirjutatud, et tuleb väike reeglite muudatus siiski selle hooaja jooksul, siis täna kinnitasime uued reeglid ja lisasime need ka vastava teema alla.
Loodetavasti on kõigile reeglid arusaadavad ja sobivad kõigile osalejatele.
Kui peaks tekkima mingid arusaamatused või küsimused siis võib neid küsida selle sama maili aadressi pealt või siis privaatsõnumiga foorumis kas siis minu või Saprco käest.

Loodetavasti muudab see meie meistrikat veel põnevamaks ja hooaja lõpus saame õnnilteda kolmanda WRC hooaja uut meistrit.
Nähes kui põnevaks on meistrikad läinud arvan ja loodan, et see meister saab olema keegi uus nimi, kes pole veel enne tiitlit võitnud.

Seega põnevat hooaja jätku soovides ja edu kõigile rallidel, mis veel sellel hooajal sõita on jäänud.

Strike

Michael Park R.I.P
Kolin
Moderaator
Moderaator
Kontakt:

Sparco kirjutas:Toimus kerge reeglite muudatus.Välja näevad need järgmised:
Rallide ajad saaadetakse(alates KÜPROSE rallist) rfc_wrc4@hotmail.com meiliaadressile vastavalt stardijärjekorrale. Stardijärjekord jagatakse kõigi sõitjate vahel kolmele nädala esimesele päevale. Alates neljapäevast ilmuvad iga päev 2 katseaega ja laupäeval ka ralli lõpptulemused. Infot sõitnute kohta annavab Foorumis meiliaadressi haldaja.

Lugupidamisega: Strike&Sparco
See ju jama :x Siis esimesel kolmel päeval ei toimu midagi. Ma sain aru ikka, et mul on nende aegade saatmiseks terve nädal aega ja siis järgmine nädal hakatakse iga päev katse aegu ülesse panema. Äkki mul ei ole võimalus neil päevadel aegu meilile saata. Aga saan saata nt. neljapäeval mis siis saab?
Asi võiks ikka olla nii, et üks nädal on aega aegu meilile saata ja järgmine nädal hakatakse neid jupi kaupa avaldama nt esmaspäeval SS1 teisipäeval SS2 jne.

Ja selle meili aadressi võiks stardi järjekorra juurde lingina ülesse panna.
Kolin
Moderaator
Moderaator
Kontakt:

Strike kirjutas: Loodetavasti muudab see meie meistrikat veel põnevamaks ja hooaja lõpus saame õnnilteda kolmanda WRC hooaja uut meistrit.
Strike
Loota sa ju võid aga see tiitel tuleb nagu nii sulle või Sparcole :?
Strike
Moderaator
Moderaator

Kolin kirjutas:Loota sa ju võid aga see tiitel tuleb nagu nii sulle või Sparcole :?
Päris positiivne suhtumine. Siit võiks lugeda välja nii mõndagi.
Kui sa arvad, et me tegime uued reeglid selleks, et ise võitjaks tulla kergemini siis pean sind kurvastama, et nii see kohe kindlasti pole. A eks igalühel võimalus mõelda mida tahab.

Michael Park R.I.P
Sparco
Hooaja Kaval Ants
Hooaja Kaval Ants

nujaaa
Viimati muutis Sparco, 24 Veebr 2005, 21:33, muudetud 1 kord kokku.
Kolin
Moderaator
Moderaator
Kontakt:

Strike kirjutas:
Kolin kirjutas:Loota sa ju võid aga see tiitel tuleb nagu nii sulle või Sparcole :?
Päris positiivne suhtumine. Siit võiks lugeda välja nii mõndagi.
Kui sa arvad, et me tegime uued reeglid selleks, et ise võitjaks tulla kergemini siis pean sind kurvastama, et nii see kohe kindlasti pole. A eks igalühel võimalus mõelda mida tahab.
Minu postis ei olnud ühtegi sõna sellest, et nagu te oleks reeglid enda kasuks keeranud. Nii, et ridade vahelt sa veel lugeda ei oska :P Asi lihtsalt selles, et te sõidate mõlemad MM-l kus peaks olema tase ikka mega kõva. Ja kui seal sa juba ripud päris kõrgetel kohtadel siis siinsed võistlused ei tohiks sulle ju mingi probleem olla. Või tahad sa seda öelda, et MM-i tase jääb meie omast kõvasti alla. :P See on juba natuke naljakas.
Sparco
Hooaja Kaval Ants
Hooaja Kaval Ants

Nagu tase on näha ma pole siiamaani ühtegi katsevõitu saanud, rääkimata rallivõidust. Ees olen tänu sellele, et rallisid on võitnud paljud erinevad piloodid. Loodan et sa Kolin jääd ka ikka uute reeglitega rahule ning asi toimib ikka samamoodi vennalikult edasi nagu ta siiamaani toimunud on!
Kolin
Moderaator
Moderaator
Kontakt:

Sparco kirjutas:Nagu tase on näha ma pole siiamaani ühtegi katsevõitu saanud, rääkimata rallivõidust. Ees olen tänu sellele, et rallisid on võitnud paljud erinevad piloodid. Loodan et sa Kolin jääd ka ikka uute reeglitega rahule ning asi toimib ikka samamoodi vennalikult edasi nagu ta siiamaani toimunud on!
Kui sa eespoolt lugesid siis ma juba valdasin arvamust uute reeglite kohta. Neid võik natuke kohendada. Siis sõidetakse rallisi üle nädala. Üks nädal saadetakse aegasi teine nädala avaldatakse neid jupi kaupa. Sellega oleks ma väga rahul. Aga praegused on natuke pärssivad.
ants kints
III järgu kommentaator
III järgu kommentaator

Ralli aegu on võimalik sõita terve nädal enne kalendris määratud kuupäeva.
See punkt reeglitest peaks ju olema kõigile vastuvõetav, annab niisugune punkt ju kõigile täiesti võrdsed tingimused.
Strike
Moderaator
Moderaator

Sõbrad-konkurendid.
Kasutaks siinkohal vanakooli mehe Karlssoni lauset: Rahu ainult rahu.

Nüüd siis on reeglid kolmandat korda ja lõplikult muudetud.

Uued reeglid näevad välja siis sellised ja sellisteks need ka jäävad.
Nüüd peaks küll kõik rahul olema ja siin on arvestatud kõikide soovidega.

Rallide ajad saaadetakse (alates Küprose rallist) rfc_wrc4@hotmail.com meiliaadressile.
Ralli aegu on võimalik sõita nädal enne kalendris määratud kuupäeva ja need siis postitada E-P sellele maili aadressile. Ralli ajad ilmuvad vastavalt kalendrile. Igal päeval ühe katse kõikide sõitjate ajad. Näit. E-SS1, T-SS2 jne...
Seega ralli üldvõitja peaks selguma laupäeva õhtuks.

Loodan ikka sõbralikule suhtumisele ja heale konkurentsile edaspidi.
Kolinile vastuseks see, et sõidan küll MM-il kuid minu jaoks on ka see RFC võistlus väga heaks trenniks ja te pakute mulle väga kõva konkurentsi ja sunnite mind pingutama ka MM võistlusel veel paremini. Tänud teile selle eest. Ilma teieta ma poleks hetkel MM lliidrikohta jagamas.
Kasvõi viimane Uus-Meremaa ralli on tõestanud seda, et ilma trennita ja ühe keskmise sõiduveaga jääb kohe punktidelt välja. Sa ju said seda ise Mehhikos tunda ja tundub, et seekord on minu kord jääda punktideta rallil. Seega Kolin oleme ikka sõbrad edasi ja loodan, et see MM muutub nüüd tänu sellel maili süsteemile veel tihedamaks ja ootan juba huviga millal mind RFC 1 kohalt tõugatakse. Vahed peaksid peale seda rallit olema väga väikesed.

Michael Park R.I.P
Kolin
Moderaator
Moderaator
Kontakt:

Nüüd kuna reeglieid natuke kohendati olen asjaga rahul. :P :P
Strike
Moderaator
Moderaator

Kolin kirjutas:Nüüd kuna reeglieid natuke kohendati olen asjaga rahul. :P :P
Tore kuulda! Sõbrad-konkurendid??

Michael Park R.I.P
aix
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Kontakt:

Postitus Postitas aix »

No nii. Nüüd on see siis tehtud ja sellega peaks siis nüüd ka kõik rahul olema.
Strike - äkki lisad need reeglid ka praeguste juurde, et siis oleks kõigil kergem otsida ja oleks kõigile reeglid ühest kohast kättesaadavad.

Jätkame harjutusi. :)
Strike
Moderaator
Moderaator

Mul veel kõikidele sõitjatele üks isiklik palve. Kui hakkate sõitma järgmisel nädalal aegu ja neid sinna maili aadressile saatma siis palun saatke katseajad koos üldajaga. Siis on mul kergem laupäeva õhtul teha ralli kokkuvõtet ja seda kiiremini saavad teatavaks ka punktid ja muud asjad.

Usun, et suudan lisada ka peale iga päeva katseaegu hetke üldjärjestuse.

Ja alates Uus-Meremaa rallist ilmuvad mu kirjutatud ralli kokkuvõtetese ka nö. Ralli SS All-Star ehk siis ralli parimad katseajad ja nende liidetud üldaeg. Et siis näha kui kiirelt oleks võinud seda rallit sõita 100% õnnestumise korral.

Ja mis arvate ideest, et peale iga ralli valin ma ka nn sümboolse RFC Rallistaari?

Siin siis hetkel Uus-Meremaa järjestus kui rajal käinud 10 sõitjad:

1. Ants Kints 15.06,26
2. Kambu 15.14,70 +00.08,44
3. Tom 15.14,74 +00.08,48
4. Kolin 15.17,50 +00.11,24
5. Sparco 15.19,24 +00.12,98
6. Aix 15.19,54 +00.13,28
7. Fulber 15.20,67 +00.14,41
8. Strike 15.21,40 +00.15,14
9. Kucoch 15.25,01 +00.18,75
10. Burns 15.27,38 +00.21,12