GC kirjutas:Maksmiseks ei sobi ükski minu pere valdustes olev kaart!
Kas keegi on juba WRC+ kasutamise õiguse endale hankinud?
Hansapanga EGO kaart sobib selleks suurepäraselt ja seda on suhteliselt lihtne hankida. Tean, kuna ise kasutasin just seda kaarti. Monte ajal oli WRC+ veel üsna mõttetu, kuna siis olid splitid saadaval ka tavakasutajatele. Kõik videod mis seal on, on väga kehva kvaliteediga ja need mis seal veel Monte ajal olid on ka varem telerist läbikäinud. Lisaks on seal veebikaamera, kust näed hooldusautode katuseid ja paari lehvivat lippu, ühesõnaga mitte midagi. Ralliraadio on vast ainus asi, mis vähegi midagi väärt on ja nüüd juba splitid ka ilmselt, aga sellegipoolest ma loobusin WRC+ teenetest.
Ma ei ole päris kindel, et Maestro töötab. Ise tegin juba teise triali- eelmise canceldasin ja lõin uue kasutaja. Kaardilt tuleb sisestada ka pöördel olevad check numbrid- kolm viimast.
GC kirjutas:Olen lähiajal valiku ees, kas usaldada kohalikke häkkereid või maksta 40 naela. Kuidas teie ?
Ma tegin otsuse juba ennem Rootsi rallit. Võtsin kätte ja maksin 40 naela. Sest ega see ei ole kindel, et Mehhiko rallil see kohalik häkker meile splitte edastab. Ning kaua ta seda teha saab.
>
0
Man and machine against mother nature!!! "I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Planet foorumis üks sell juba lubas ralli eel näidata kuidas saab WRC-s kõrvale hiilida maksebarjäärist.
>
0
Aastal kaks tuhat kuuskümmend
saab teoks see, millest puudust tunti,
piloodid nr. 1 ja 2 taevastel radadel
viimaks üksteiselt mõõtu võtavad,
ja käia lasevad sellisel võitlusvaimul,
mida pole aegadest saati nähtud
Kas see nüüd ikka õige on siin foorumis sedasorti asju arutada?
Kui keegi leiab-teeb mingi lehe mis splitte ja muud näitab siis lingi edastamine ei ole just suurim patt, aga ärge siin mingeid häkkimise ja "varastamise" õpetusi küll jagama hakake.
On küll ralliteema ja vormel väga ei lähe aga panen selle ämbri ka siia, mis ma f1.nss-st leidsin:
f1.nss.ee kirjutas:Esimeselt kahelt etapilt vaid kaks punkti koju viinud Michael Schumacher tunneb pinget - nii väidab sakslase higipõline konkurent David Coulthard, kes Malaisias vahetult Schumacheri ees lõpetas.