WRC4
Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa
-
- Hooaja Kaval Ants
- Reactions: 0
Mina küll ei tea ühtegi eesti keele reeglit, mis nõuab koma järele tühiku panemist. See on tobeda Wordi programmi omalooming.
Nii et pole mõtet norima hakata.

Viimati muutis Sparco, 05 Veebr 2005, 16:41, muudetud 1 kord kokku.
-
- III järgu kommentaator
Tere pühapäeva kõigile. Minu loodetud testinädal poissmehena läks kahjuks luhta, kuna pereliikme haigestumise tõttu olin sunnitud 6 päeva kodust eemal olema. Eile tegelesin mõned tunnid testimisega ja tekkis selline küsimus: kas ja kui palju tohib rajal lõigata.... kui mehhikos natuke luuret teha ja mõne kohaliku lambakarjusega kokku leppida, saab katse aega üsna totaalselt muuta. ??? aga kas sellel siis enam mõtet on?
-
- III järgu kommentaator
kui ka teised nii mõtlevad, siis on ok.Erki kirjutas:Segan jälle natuke vahele.
Selliste virtuaalsete meistrivõistluste puhul on nagu heaks tavaks saanud, et kõvade objektide tagant lõigata ei tohi. St, kui auto ja tee vahele jääb minig puu või post või midagi, millest üle sõita ei saa, siis nii teha ei tohi.
-
- III järgu kommentaator
-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
Sul on see võimalus olemas. Mulle isiklikult see ralli absoluutselt peale ei lähe. Kardan, et mina siit punkte ei korja, aga mine tea. Testida ka pole jõudnud eriti.ants kints kirjutas:No niih, ka mulle hakkab see ralli lõpuks meeldima... tänase päevaga olen omal sõrmed totaalselt valusaks sõitnud ja mitu päeva on veel jäänud aega, nii et kui mehhikos punkte ei tule, siis..... on jama.
-
- Diagnoos: rallisõltlane
No nii, ootame siis Mehhiko esimeste startjate aegu. Kusjuures ma arvan, et Mehhikos läheb päris kõvaks rebimiseks. Käisin laupäeval siis Peugeot sõitja Kambuga ka mõõtu võtmas. Päris lahe oli kellegi teisega ka võidu kihutada. Ise olen nüüd kõvasti trenni seal teinud ja tunne on päris hea. Kusjuures ma arvan, et otsustavaks saavad teine ja kolmas katse, kus minu meelest on võimalik võita päris palju, kui kõvasti riskida aga kui peaks puusse minema siis aja kaotus on päris suur. Nii et ma loodan, et kukub hästi välja. Jõudu kõigile Mehhiko künklikel teedel

-
- Moderaator
- Reactions: 14
- Kontakt:
Läksin Mehhikos täitsa külmalt rajale. Ennem rallit ei läbinud Mehhikos mitte ühtegi testi kilomeetrit. Ning kohe algul hakkasin kõvasti riskima ja hullu panema. Aga nagu näha oli sellest ikka väga vähe kasu. Kui ültse kasu oli.
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
-
- Diagnoos: rallisõltlane
Jah, ega Mehhikos on suht keeruline niimoodi sõita, kui seal enne testinud pole. Näiteks minu ajad paranesid ikka kümnetes sekundites. Aga pole hullu, küll sul järgmine ralli paremini läheb ja teised sõitjad on veel sõitmata, nii et ei tea ju mis ajad sealt tulevad.Kolin kirjutas:Läksin Mehhikos täitsa külmalt rajale. Ennem rallit ei läbinud Mehhikos mitte ühtegi testi kilomeetrit. Ning kohe algul hakkasin kõvasti riskima ja hullu panema. Aga nagu näha oli sellest ikka väga vähe kasu. Kui ültse kasu oli.
-
- III järgu kommentaator
-
- III järgu kommentaator