WRC4
Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa
-
- I järgu kommentaator
- Reactions: 0
Äkki olid Sparcol mingid lepingupunktid Suzukiga selgeks vaidlemata?Strike kirjutas:Jah see meie Sparcoants kints kirjutas:Leidsin WRC4 MM mingilt lehelt ka sellise nime:
Sparco
Suzuki Ignis S1600
Kas keegi meie tuttavatest???????
Sparcol polnud aega ja seega oli ta sunnitud selle ralli vahele jätma. Küll, aga on ta stardis Sardiinias.

Ei need temal kõik korras. Mina ja Mixa oleme teda sinna aidanud ja teame, et tal lepinguga kõik korras. Sõitja lihtsalt naudib kruusa mitte libedat Montet.tommi kirjutas:Äkki olid Sparcol mingid lepingupunktid Suzukiga selgeks vaidlemata?:D
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
Rootsi ralli tulemused nüüd siis nähtaval: viewtopic.php?t=1634
Homme õhtul lisan uue teema alla ka Mehhiko stardijärjestuse. Seniks kõigile edu testidel Mehhiko teedel.
Ise jään veel Rootsi lumele, kus Peugeoti meeskonnaga viibime veel kuni reedeni. Esimesed testid on näidanud, et Citroeniga sõidetud ajad hakkavad jääma kaugele seljataha ja tunnetus läheb iga km aina paremaks. Rootsis tuleb seoses trahvisekunditega saavutada nii kõrge üldkoht kui vähegi võimalik. Loodetavasti see ikka Top15-20 seas.
Homme õhtul lisan uue teema alla ka Mehhiko stardijärjestuse. Seniks kõigile edu testidel Mehhiko teedel.
Ise jään veel Rootsi lumele, kus Peugeoti meeskonnaga viibime veel kuni reedeni. Esimesed testid on näidanud, et Citroeniga sõidetud ajad hakkavad jääma kaugele seljataha ja tunnetus läheb iga km aina paremaks. Rootsis tuleb seoses trahvisekunditega saavutada nii kõrge üldkoht kui vähegi võimalik. Loodetavasti see ikka Top15-20 seas.
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
-
- III järgu kommentaator
Mehhiko stardijärjestus nüüd nähtaval.
Kuna Mehhiko on sellel hooajal uus ralli siis eelmise aasta võitjatest ja muudest faktidest rääkida ei saa.
Hooaja eelsel test rallil oli, aga Mehhiko SS1 sees ja seal moodustasid TOP4 sellises sõitjad: 1.Kolin, 2.Strike, 3.Fulber, 4.Aix.
Nad kõik mahtusid vaid 1,1 sekundi sisse ja olid ainsad 4 kes tookord alistasid sellel katsel 3 minuti piiri .
Loodetavasti on kõikidel sõitjatel aega piisavalt harjutada, et seal jälle üks hea võidusõit sõita ja maksimum tulemus võtta, mis võtta annab.
Edu kõigile ja endiselt Flat-Out.
Kuna Mehhiko on sellel hooajal uus ralli siis eelmise aasta võitjatest ja muudest faktidest rääkida ei saa.
Hooaja eelsel test rallil oli, aga Mehhiko SS1 sees ja seal moodustasid TOP4 sellises sõitjad: 1.Kolin, 2.Strike, 3.Fulber, 4.Aix.
Nad kõik mahtusid vaid 1,1 sekundi sisse ja olid ainsad 4 kes tookord alistasid sellel katsel 3 minuti piiri .
Loodetavasti on kõikidel sõitjatel aega piisavalt harjutada, et seal jälle üks hea võidusõit sõita ja maksimum tulemus võtta, mis võtta annab.
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
-
- Diagnoos: rallisõltlane
Tere tere!Strike kirjutas:Mehhiko stardijärjestus nüüd nähtaval.
Olen Skodaga juba üle nädala Mehhikos testil viibinud ja tunne on üli hea. Esimene kord, kui ma seda rallit proovisin siis ma ausalt öelda vihkasin seda aga nüüd on küll tunne super hea ja hoiatuseks teistele meeskondadele, et alla poodiumi koha ma seda rallit sõitma ei hakka. Olen tõesti seda kõvasti testinud ja ajad on paranenud kümnetes sekundites. Edu kõigile Mehhikos!!!!!!!

-
- I järgu kommentaator
- Kontakt:
Ei saa teatada et mul testid nii hästi lähevad. Olen viimased päevad võidelnud palaviku ja haigustega ja testida oli selle aja sees väga raske kuigi ajad paranesid. Loodan et saan varsti jätkata ja anda endast 110% Mehhikos minu kõige mitte lemmikumal etapil. 

Märtin-Park- We Will Never Forget A Great Man!
-
Ei ole hullu, küll sa terveks saad ja uue hooga testidega pihta hakata. Ja minu alguses vihatud rallist on saamas praegu üks lemmikuid, igatahes meeldib see mulle rohkem kui Rootsi!Tom kirjutas:Ei saa teatada et mul testid nii hästi lähevad. Olen viimased päevad võidelnud palaviku ja haigustega ja testida oli selle aja sees väga raske kuigi ajad paranesid. Loodan et saan varsti jätkata ja anda endast 110% Mehhikos minu kõige mitte lemmikumal etapil.
Eile õhtul siis lasi Peugeot mind paari päevasele puhkusele Rootsi ralli testidelt, et saaksin testida koos Citroeni meeskonnaga järgmisel nädalal startivaks Mehhiko ralliks. Üritan siis nendest päevadest maksimumi võtta ja palju testikilomeetreid läbida enne kui pean Peugeoti meeskonnaga taas Rootsi lumel ja jääl teste jätkama.
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
-
Ok aga helista mulle veel reedel üle, saab täpsemalt rääkidakambu kirjutas:teeme siis see laup.proovi,ma pean siis naise kuhugi ära komandeerimaBurns kirjutas:Ni, minu telefoni nr. on 55609991. juhuks, kui kellelgi peaks plaanis olema kokku saada ja veits võidu kihutada. Ja Kambu sorry et ei saanud see laupäev tulla aga selle vea võiks ju järgmine laupäev parandada?

-
- II järgu kommentaator
helistanBurns kirjutas:Kuidas siis teistel meeskondadel Mehhiko testid lähevad. Alguses on küll seal jube keeruline sõita aga inimene harjub kõigega, ka Mehhiko ralliga. Ja Kambu, homme läheb siis rallimiseks ja äkki sa saad mulle homme mingi viie paiku helistada, mul on selle tele2 probleeme. Olge lahedad![]()
![]()
![]()
![]()

Hea küll, tarvitage oma emakeelt kuidas soovite, nii kirjas kui kõnes. Põhimõtteliselt ei saa ma midagi ära keelata.
Aastal kaks tuhat kuuskümmend
saab teoks see, millest puudust tunti,
piloodid nr. 1 ja 2 taevastel radadel
viimaks üksteiselt mõõtu võtavad,
ja käia lasevad sellisel võitlusvaimul,
mida pole aegadest saati nähtud
saab teoks see, millest puudust tunti,
piloodid nr. 1 ja 2 taevastel radadel
viimaks üksteiselt mõõtu võtavad,
ja käia lasevad sellisel võitlusvaimul,
mida pole aegadest saati nähtud