V järgu kommentaator

http://www.skype.com - kas on juba kasutajaid, mis arvate, mina küll vaimustusin.
I järgu kommentaator

Moderaator

Tundub tore idee olevat, pakkuda tasuta telefoni. Kahjuks ei näe ma sellel suurt mõtet, kuna messenger on olemas ja enamus inimestel ei ole mikrofoni arvuti küljes.
Samas kui natuke mõtlesin, siis on see tore leiutis eriti neile kes tihti välismaale helistavad, kuna nüüd saavad nad seda tasuta teha.
Samas kui natuke mõtlesin, siis on see tore leiutis eriti neile kes tihti välismaale helistavad, kuna nüüd saavad nad seda tasuta teha.
---

Moderaator

Väga mõistlik asi.. ise olen veidi testinud ja heli kvaliteet kohati isegi parem kui gsm-iga.. Mis mikrofonidesse puutub, siis odavamate hinnad algavad ~30 eegust nii et see ei tohiks väga takistuseks saada.. tasub juba 15 min kõneajaga ära..
Ainuke, mis muret teeb on see, et mingi aja jooksul pidada asi tasuliseks muutuma.. Näis palju selle eest siis küsima hakatakse
Ainuke, mis muret teeb on see, et mingi aja jooksul pidada asi tasuliseks muutuma.. Näis palju selle eest siis küsima hakatakse
Hyundai ei ole tolmuimeja!!
Diagnoos: rallisõltlane

Moderaator

Minimum System Requirements:
PC running Windows 2000 or XP
400 Mhz processor
128 Mb
10 MB free disk space on your hard drive
Sound Card, speakers and microphone
Broadband Internet connection
Seega siis põhiline Win 2000 või XP ja helikaart+kõlarid-mikrofon.. Kahju muidugi, et muutele Op Süsteemidele ei pakuta..
PC running Windows 2000 or XP
400 Mhz processor
128 Mb
10 MB free disk space on your hard drive
Sound Card, speakers and microphone
Broadband Internet connection
Seega siis põhiline Win 2000 või XP ja helikaart+kõlarid-mikrofon.. Kahju muidugi, et muutele Op Süsteemidele ei pakuta..
Hyundai ei ole tolmuimeja!!
I järgu kommentaator

Moderaator

V järgu kommentaator

Muide, kvaliteet tunduvalt parem kui MSN-igaxaus kirjutas:Tundub tore idee olevat, pakkuda tasuta telefoni. Kahjuks ei näe ma sellel suurt mõtet, kuna messenger on olemas ja enamus inimestel ei ole mikrofoni arvuti küljes.
Siia ei kirjuta ma midagi...
V järgu kommentaator

Rallifoorum 24/7

Kiddo soon 5000!
V järgu kommentaator

Kiddo soon 5000!
V järgu kommentaator