Esimene poodium Mitsule pärast 2001 aasta Safari võitu EVO 6-ga, tubli Panizzi! Loeb näitas taas, et Montes talle vastast ei ole, kuid Rootsis võib juba olukord märksa teine olla. Ja muidugi Garde esimene ralli Fordiga tõi talle karjääri parima tulemuse, super.
Selle üle on väga hea meel, et Mitsu ja Skoda said tulemuse kohe esimeselt rallilt kirja. Eriti Mitsu, kes koguni poodiumil lõpetas.
Skoda olukord paraneb kindlasti Rootsis , kui stardis Eki ja Tuohino.
Igaljuhul Monte tulemusi vaadates võib öelda, et tuleb väga põnev hooaeg.
>
0
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Krestal siis Markko võidu auto millega sai 2004 hooajal koguni kaks võitu võetud. Nagu juba Xaus ütles üllatav, et see Krestale anti. Vb on selle põhjuseks money talks.
>
0
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Viimane päev päris üllatusterohke.Peaks vist veel meelde tuletama,et Mitsu näol üks uus WRC-auto kah poodiumile jõudnud,nüüd pole seda saavutust vist vaid Hyundail ja Fabial.Ja,JWRC-s rikkus keegi ehk Meeke ja Sidrun ka Suzuki pidu...
4. koht on olukord arvestades hea. Rootsis tuleb aga kindlasti poodium võtta või siis puhta sõiduga Bossele ära teha. Alla selle oleks selge pettumus.
>
0
Aastal kaks tuhat kuuskümmend
saab teoks see, millest puudust tunti,
piloodid nr. 1 ja 2 taevastel radadel
viimaks üksteiselt mõõtu võtavad,
ja käia lasevad sellisel võitlusvaimul,
mida pole aegadest saati nähtud
nimh kirjutas:4. koht on olukord arvestades hea. Rootsis tuleb aga kindlasti poodium võtta või siis puhta sõiduga Bossele ära teha. Alla selle oleks selge pettumus.
Sa pole vist arvatavasti lugenud neid Märtini kommentaare et ärge oma lootusi väga hellitage...
Jälgisin rallit wap'i vahendusel ja kokkuvõtteks sooviks ainult niipalju öelda, et igav ralli. Mina seda põnevust ei näinud igastahes kuskil. Ja niipalju kui mina mäletan on Monte iga kord selline mõtetu olnud. Ülisuured vahed ja jõuvahekorrad pannakse paika esimese kolme katsega. Oskab keegi öelda, millal käis Montes viimati tõeline lahing võidu pärast lõpuni välja? Aga ma rõhutaks, et see ainult minu arvamus.
kajakas1 kirjutas:Jälgisin rallit wap'i vahendusel ja kokkuvõtteks sooviks ainult niipalju öelda, et igav ralli. Mina seda põnevust ei näinud igastahes kuskil. Ja niipalju kui mina mäletan on Monte iga kord selline mõtetu olnud. Ülisuured vahed ja jõuvahekorrad pannakse paika esimese kolme katsega. Oskab keegi öelda, millal käis Montes viimati tõeline lahing võidu pärast lõpuni välja? Aga ma rõhutaks, et see ainult minu arvamus.