Gardekas üritab poodiumile jõuda. Kui ta seda tempot hoida suudab siis ei ole se sugugi võimatu. Vahe Bossega ainult 19 sekki ning minna on veel pikk tee.
>
0
Man and machine against mother nature!!! "I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Jälgija kirjutas:Pirelli hoog on ikkagi kuidagi väga aeglane. minu meelest on see vahe veider
Nii palju, kui ma oma unise peaga hommikul mõelda suudan, siis eelmine aasta korsikal olid Märtin ja Duval oma michelinidega samamoodi teistest hulka maad ees. Solberg, kes ka siis oli pirellidega oli samamoodi kusagil 5-10 koha vahel. Nagu Markko ka kunagi kusagil intervjuus öelnud on on pirellid ikka asfaldil kasutud asjad.
Ega millegi üle just eriti cheerida pole, aga ma arvan, et kui Markko lõpetaks 4-6. kohaga oleks tegu korraliku tulemusega, sest tegu on siiski Pirellidega ja Peugeot'ga, mis pole Montes kunagi eriti hiilanud. Küll siis Rootsist võit tuleb
Mnjah.Asi lihtsalt Pirellides ja auto mõõtmete ning käitumisega harjumises.Kui eilegi Märtini käest Kanal 2 intervjuus küsiti, et miks on Citroenid teistest nii kõvasti üle, siis Märtin vihjates Michelini rehvidele vastas:"Ma arvan, et need inimesed, kes asjast vähegi jagavad teavad seda põhjust.".Isiklikult arvan samuti, et muretsemiseks ei ole põhjust.See hooaeg on ainult 3 etappi asfaldil.Ülejäänud 13 kruusal.Ja Pirelli teeb kruusal kõik tasa.
>
0
Sport, mis pole seotud mootoritega on teesklemine.