WRC4

CMR2, CMR3, WRC II Extreme...jne

Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa

Vasta
kambu
II järgu kommentaator
II järgu kommentaator
Reactions: 0

Postitus Postitas kambu »

endal puudub wrc2 :cry: ,aga 3&4 olemas,kas sobib kui sõidan ainult 3 ja 4ga :?: Kuidas KOLINil ja TOMMIL rootsis läheb,endal suht normaalselt 1päev läheb hästi aga järgmine kord mitte kui midagi pult nurka ja pereringi,käisin juba Mehikos legendi kirjutamas ja mõned testid sai ka tehtud, tunne oli hea
Strike
Moderaator
Moderaator
Reactions: 3

Postitus Postitas Strike »

kambu kirjutas:endal puudub wrc2 :cry: ,aga 3&4 olemas,kas sobib kui sõidan ainult 3 ja 4ga :?
Sõida siis ainult WRC 3 ja 4 katsed kaasa. Nagu kirjutasin selles võistluses pole nagunii võitjat see nö. lihtsalt väike vahepala, pingelisele hooajale. :wink:
Proud supporter of Angry Duck

Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Kolin
Moderaator
Moderaator
Reactions: 14
Kontakt:

Postitus Postitas Kolin »

Osalen ka võibolla WRC3 ja WRC4-ja radadel. :wink:
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
ott
III järgu kommentaator
III järgu kommentaator
Kontakt:

Postitus Postitas ott »

Kolmas Subaru on siirdunud ka testidele Rootsi lumistele teedele. Esimesed tähelepanekud ennustavad põhilist rebimist Hagforsi katsetel - kes seal eksib, mängib maha kogu ralli. Samas üks ralliaasta lühemaid katseid - Hagfors Sprint - tõotab tulla põhiline näitaja, kes oskab rallit sõita ning kes ei oska. Praeguseks ei ole aidanud ei ussi- ega püssirohi, et sealt korralikku aktsepteeritavat aega välja võluda.
Tom
I järgu kommentaator
I järgu kommentaator
Kontakt:

Postitus Postitas Tom »

ott kirjutas:Samas üks ralliaasta lühemaid katseid - Hagfors Sprint - tõotab tulla põhiline näitaja, kes oskab rallit sõita ning kes ei oska. Praeguseks ei ole aidanud ei ussi- ega püssirohi, et sealt korralikku aktsepteeritavat aega välja võluda.
No kui hull su aeg seal ikka võib olla.Kasuta pidurit ja vajadusel käsipidurit tagasipööretes ja väldi palju külglibisemist.
Märtin-Park- We Will Never Forget A Great Man!
ott
III järgu kommentaator
III järgu kommentaator
Kontakt:

Postitus Postitas ott »

Tom kirjutas:No kui hull su aeg seal ikka võib olla.Kasuta pidurit ja vajadusel käsipidurit tagasipööretes ja väldi palju külglibisemist.
No hetkel on mingi 1:25 sektorisse. Ja default parim aeg on 1:24, mida ei ole suutnud üle sõita. Kütsin seda katset ca tund aega :S selle alusel järeldan, et ei ole just kõige konkurentsivõimelisem aeg.
Strike
Moderaator
Moderaator

ott kirjutas:No hetkel on mingi 1:25 sektorisse. Ja default parim aeg on 1:24, mida ei ole suutnud üle sõita. Kütsin seda katset ca tund aega :S selle alusel järeldan, et ei ole just kõige konkurentsivõimelisem aeg.
Jah see SS6 on suht keeruline ja paljude tagasipööretega. Isegi olin seal alguses hädas nüüd olen harjutanud piisavalt ja enda jaoks talutava aja välja sõitnud.

Michael Park R.I.P
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

ja mis see talutav aeg sinu jaoks on? 1,05,63? :D
Strike
Moderaator
Moderaator

Jälgija kirjutas:ja mis see talutav aeg sinu jaoks on? 1,05,63? :D
Ärge mehed üle ka pingutage :) Ma pole nii kiire, kui te arvate. Veidike harjutamist ja oleme kõik ühes sekundis. Ma ei saa siinkohal enda aega öelda, sest läheneb Rootsi ralli ja siis konkurendid teaks kui palju pingutada :) Edu kõigile harjutamisel. Nii palju võin öelda vihjeks, et kolmanda splitti alguse parem kurv kui see õnnestub on kogu katse korras. Muud seal rasket pole.

Michael Park R.I.P
djmaddog
V järgu kommentaator
V järgu kommentaator

Postitus Postitas djmaddog »

kui see on võimalik siis ma tahaks seda test rallit osa võtta WRC3-ga?
RIP Michael Park
tommi
I järgu kommentaator
I järgu kommentaator

Postitus Postitas tommi »

kambu kirjutas:endal puudub wrc2 :cry: ,aga 3&4 olemas,kas sobib kui sõidan ainult 3 ja 4ga :?: Kuidas KOLINil ja TOMMIL rootsis läheb,endal suht normaalselt 1päev läheb hästi aga järgmine kord mitte kui midagi pult nurka ja pereringi,käisin juba Mehikos legendi kirjutamas ja mõned testid sai ka tehtud, tunne oli hea
Läheb nii et hakkab tunnetus kätte saama, aga SS6 võita on tõesti väga keeruline st ma pole hakkama saanud veel sellega. Nädal on veel mul aega, We'll see we'll see :D
Tom
I järgu kommentaator
I järgu kommentaator
Kontakt:

Postitus Postitas Tom »

Eks esmaspäeval näeb kui kõvasti on Strike võtnud Rootsit ja loodetavasti suudame talle ka kandadele astuda.
Märtin-Park- We Will Never Forget A Great Man!
Strike
Moderaator
Moderaator

Tom kirjutas:Eks esmaspäeval näeb kui kõvasti on Strike võtnud Rootsitja loodetavasti suudame talle ka kandadele astuda.
Ärge minu aegasi nüüd küll ainsana võta tõsiselt. Eelmistest hooaegadest on teada kiired sõitjad Sparco, Aix, Kolin, Fulber ja sellel aastal paljud üllatajad. Kindlasti ei saa mul Rootsis kerge olema, aga üritan anda endast parima, et Rootsis kiire olla ja teile vääriline lahing anda.

Michael Park R.I.P
ott
III järgu kommentaator
III järgu kommentaator
Kontakt:

Postitus Postitas ott »

Strike kirjutas:Ärge minu aegasi nüüd küll ainsana võta tõsiselt. Eelmistest hooaegadest on teada kiired sõitjad Sparco, Aix, Kolin, Fulber ja sellel aastal paljud üllatajad. Kindlasti ei saa mul Rootsis kerge olema, aga üritan anda endast parima, et Rootsis kiire olla ja teile vääriline lahing anda.
Keegi võiks teha wrc.com-stiilis preview eelmise aasta tulemuste põhjalt :)
Strike
Moderaator
Moderaator

ott kirjutas:
Strike kirjutas:Ärge minu aegasi nüüd küll ainsana võta tõsiselt. Eelmistest hooaegadest on teada kiired sõitjad Sparco, Aix, Kolin, Fulber ja sellel aastal paljud üllatajad. Kindlasti ei saa mul Rootsis kerge olema, aga üritan anda endast parima, et Rootsis kiire olla ja teile vääriline lahing anda.
Keegi võiks teha wrc.com-stiilis preview eelmise aasta tulemuste põhjalt :)
Rootsi ralli kohta? Kui huvi selle vastu võin kirjutada kes oli top 3 ja mis meeskonnad edukad olid.

Michael Park R.I.P
ott
III järgu kommentaator
III järgu kommentaator
Kontakt:

Postitus Postitas ott »

Strike kirjutas:Rootsi ralli kohta? Kui huvi selle vastu võin kirjutada kes oli top 3 ja mis meeskonnad edukad olid.
Rootsi kohta ikka, Monte on juba seljataga :)
kambu
II järgu kommentaator
II järgu kommentaator

Postitus Postitas kambu »

tommi kirjutas:
kambu kirjutas:endal puudub wrc2 :cry: ,aga 3&4 olemas,kas sobib kui sõidan ainult 3 ja 4ga :?: Kuidas KOLINil ja TOMMIL rootsis läheb,endal suht normaalselt 1päev läheb hästi aga järgmine kord mitte kui midagi pult nurka ja pereringi,käisin juba Mehikos legendi kirjutamas ja mõned testid sai ka tehtud, tunne oli hea
Läheb nii et hakkab tunnetus kätte saama, aga SS6 võita on tõesti väga keeruline st ma pole hakkama saanud veel sellega. Nädal on veel mul aega, We'll see we'll see :D
õhtul sai jälle testitud 1h.ja kõigil katsetel uued põhjad. :D nädalavahetusel tuleb veel lihvida ss6,sealt tahaks ka 3sek. veel juurde saada,siis olen stardiks valmis :lol:
Rallipoiss
V järgu kommentaator
V järgu kommentaator

Postitus Postitas Rallipoiss »

Olen otsustanud mitsubishi meeskonnast lahkuda ja leida endale teine meeskond Rootsi ralliks.
Strike
Moderaator
Moderaator

Rallipoiss kirjutas:Olen otsustanud mitsubishi meeskonnast lahkuda ja leida endale teine meeskond Rootsi ralliks.
Millest selline meeskonna vahetuse soov ja mis meeskonnaga siis soov liituda oleks?

Michael Park R.I.P
aix
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Kontakt:

aix

Postitus Postitas aix »

Rallipoiss kirjutas:Olen otsustanud mitsubishi meeskonnast lahkuda ja leida endale teine meeskond Rootsi ralliks.
Mis lahti on?
Nii palju kui ma mitsut rootsis proovinud olen, on ta jätnud küll väga positiivse mulje. Kohati on paremini välja tulnud kui teiste autodega.
Vasta