djmaddog kirjutas:Ma tahax küsida et kas keegi ei tea kust saada odavamalt endale ka see maagiline WRC4 sest nagu eriti ei raatsi osta 1000EEK mäng.Kahju aind et varem ei kuulnud teie virtuaal MM-ist sest olexin hea meelega osa võtnud
Kui saad mängu ja huvi on võid liituda ka mõne ralli pärast meie MM sarjaga. Mäng kohta ei oska muud öelda, et nii palju see kahjuks maksab u. jah
>
0
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Konkurents sellel võistlusel on lausa hullumeelne, kaotus esimesele(hetkel) 41 sekundit ja unusta punktid ära... kui esikümnessegi mahun. Siit moraal, trenn, trenn, trenn
ants kints kirjutas:Konkurents sellel võistlusel on lausa hullumeelne, kaotus esimesele(hetkel) 41 sekundit ja unusta punktid ära... kui esikümnessegi mahun. Siit moraal, trenn, trenn, trenn
Ma olen enda puhul täheldanud, et sellises võistlusolukorras tuleb nagu sõit palju paremini välja, kui niisama kimades. Samas eksimused ajavad kohe ropult kurjaks.
ants kints kirjutas:Konkurents sellel võistlusel on lausa hullumeelne, kaotus esimesele(hetkel) 41 sekundit ja unusta punktid ära... kui esikümnessegi mahun. Siit moraal, trenn, trenn, trenn
Ohjah, ma polnd aastavahetusest saati mängu puutunud enne eilset:) Ütleme siis nii, et ma toon tiimi sponsoreid, et teised saaks testida
Konkurents tõstabki ka sõitjate üldist taset ja see ju ainult positiivne. Järgmisel rallil on juba top8 vb 30 sekundi sees jne..
>
0
Michael Park R.I.P
Samas tekkis mõte, et kas poleks veidi selgem ja põnevam, kui igal õhtul tehtaks kokkuvõte hetkeseisust (aegadega) ja vastavalt järgmisel päeval lisatakse sinna uusi aegu. See tekitab loomulikult kellegile jälle lisatööd
>
0
Viimati muutis ants kints, 14 Jaan 2005, 14:51, muudetud 1 kord kokku.
ants kints kirjutas:Samas tekkis mõte, et kas poleks veidi selgem ja põnevam, kui igal õhtul tehtaks kokkuvõte hetkeseisust (aegadega) ja vastavalt järgmisel päeval lisatakse sinna uusi aegu. See tekitab loomulikult kellegile jälle lisatööd
Mul endal selline tabel jooxvalt arvutis koguaeg olemas, et siis pühapäeval saaks kiire kokkuvõtte teha
>
0
Michael Park R.I.P
Tere, tere!
Olen Skodaga siirdunud juba Rootsi testitele ja loodan, et seal õnnestub sõit vähe paremini, kui Montes, kuna seal jäi testimise aega vähe nappiks ja tänu sellele ei suutnud ka esimeste aegadega võrdselt sõita. Näiteks Strike ajad on praegu minu jaoks täiesti ületamatud. Tõesti ma ei tea, rajad peaks mul ikka nii peas olema, et selliseid aegu sõita aga müts mehe ees maha, kes suudab nii kiiresti sõita. Ma ei jõua vist kunagi sellisele tasemele! Aga ma annan endast parima, et Skoda meeskond võimalikult kõrgele tõuseks. Edu kõigile Rootsis.
Burns kirjutas:Tere, tere!
Olen Skodaga siirdunud juba Rootsi testitele ja loodan, et seal õnnestub sõit vähe paremini, kui Montes, kuna seal jäi testimise aega vähe nappiks ja tänu sellele ei suutnud ka esimeste aegadega võrdselt sõita. Näiteks Strike ajad on praegu minu jaoks täiesti ületamatud. Tõesti ma ei tea, rajad peaks mul ikka nii peas olema, et selliseid aegu sõita aga müts mehe ees maha, kes suudab nii kiiresti sõita. Ma ei jõua vist kunagi sellisele tasemele! Aga ma annan endast parima, et Skoda meeskond võimalikult kõrgele tõuseks. Edu kõigile Rootsis.
Praegu platseerud sa 4 kohal. Kaotad liidrile 19,72 sekki. Kui sõitnud on 12 meest. Škodale on siit tulemas head punktid. Nii, et su kiirusel ei ole häda midagi.
>
0
Man and machine against mother nature!!! "I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Praegu platseerud sa 4 kohal. Kaotad liidrile 19,72 sekki. Kui sõitnud on 12 meest. Škodale on siit tulemas head punktid. Nii, et su kiirusel ei ole häda midagi.
Jah aga mul on see viga, et ma võin ütleme kolmveerand katsest normaalselt sõita aga siis tuleb ikka mingi "pirn" sisse. Aga see on vist ikka selle viga ka et ei tea radu veel nii hästi. Ja küsimus suurele ringile. Minu jaoks oli Montes suur peavalu viimane SS6. Ma ei tea, kahekümnest korrast võibolla üks tuli välja. seal pidi kuidagi eriti täpselt sõitma. Ja parim aeg mis mul seal vist sõidetud on on mingi 02:04. Kuidas teistele see katse meeldis, mina seda küll põrmugi ei nautinud.
Jah aga mul on see viga, et ma võin ütleme kolmveerand katsest normaalselt sõita aga siis tuleb ikka mingi "pirn" sisse. Aga see on vist ikka selle viga ka et ei tea radu veel nii hästi. Ja küsimus suurele ringile. Minu jaoks oli Montes suur peavalu viimane SS6. Ma ei tea, kahekümnest korrast võibolla üks tuli välja. seal pidi kuidagi eriti täpselt sõitma. Ja parim aeg mis mul seal vist sõidetud on on mingi 02:04. Kuidas teistele see katse meeldis, mina seda küll põrmugi ei nautinud.
Tere tere!
Mul on kogu rahvale selline küsimus, ja eriti Strikele, et kes kuidas sõidab- kas manuaaliga või automaadiga. Ma ise nagu rohkem automaadiga kuna teistpidi lihtsalt ei jõua kõikidele asjadele keskenduda, vaata teed, vaheta käiku, kuula kaardilugejat jne. Olen proovinud küll aut.-ga aga kohati tuleb hästi välja aga siis tuleb selline puterdamine et ei ole nagu erilist mõttet. Olge lahedad ja mõelge et järgmine nädal juba stardib wrc hooaeg Montes. Mul juba mitmendat päeva käed värisevad suurest ootusest. Aga hoiame Markkole pöialt!!!!
Ise sõidan automaadiga. Sama viga mis sul, et ei suuda nii paljudele asjadele korraga reageerida. Üldiselt võib hooaja algusega rahul olla. Kolmas koht Montest ei ole sugugi paha tulemis. Aga mis kõige tähtsam on see, et Peugeot sai Montest head punktid.
>
0
Man and machine against mother nature!!! "I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi