Lobur kas oled nõus Fordi eest sõitma? Kui ja siis anna teada ja laupäeval oled Fordiga starti oodatud. Siis oleks aus, et kõikides meeskondades ikkagi 3 sõitjat. Kui Reix tagasi tuleb on võimalus Mitsuse tagasi siirduda või siis jätkata Fordis.aix kirjutas:Reeglid lugesin läbi, võtaksin Mitsu tiimi. Pean siis järgmise rallini ootama?
Kas sa Fordi ei tahaks üle kolida. Maksame head raha ja pakume 2 + 1 aastat lepingut. Meil jäi üks koht vabaks ja oleks tore kui Ford oleks Montes kolme autoga rajal
WRC4
Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
-
- III järgu kommentaator
- Reactions: 0
-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
Re: aix
Teamis tehakse kõvasti tööd ja asi on naljast kaugel.lobur kirjutas:Ford on pannud palju raha selle peale, et meeskondlik tiitel võita.Nalja teete või? Aga olgu, ma tulen Fordi!Maksame head raha ja pakume 2 + 1 aastat lepingut.

Tere tulemast teami ja edu eelseisvateks rallideks.
Tundub, et Mitsu meeskonnajuhid ei võidelnud sõitja eest piisavalt ja Ford tegi parema pakkumiseFulber kirjutas:Oot-Oot!!!
Mees nagu tõmmatigi Mitsu ridadest välja vä? On suslikud!

Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
-
2700 km Montet??? Uksumatu! Vaatasin just huvipärast palju mul kokku sõidetud on ja see oli 1998 peale Monte rallit. Kuid oleks ka üks küsimus suurele ringile: kuidas saada kõige rutem punkte? Jamps selles, et mul punnid otsas (ostsin alguses kohe lolli peaga kõikvõimalikke autosid ja ei teadnud, et ka radu peab ostma) ja radadest lahti praegu vaid Monte, kuid vaja minna ju Rootsi, et järgmisel rallil kõvemini vajutada kui varemkambu kirjutas:WRC on üle kõigeStrike kirjutas:Paljudel vist pole seda mängu PS oma ja PC meeste kohta me ei oska öelda kahjuksnimh kirjutas:Tahaks osaleda, aga riistvara ei veaks välja ja hetkel raha pole...
Colin 2 mängu keegi siin foorumis ei tahaks teha?ja ega aega ka ei leiaks,wrc4 testimine võtab jubeda aja.Ega ma Montest eriti kaugemale pole jõudnutki 2700km MONTET kangutatud,aga varsti saab juba ROOTSI metsade vahele
![]()
-
- II järgu kommentaator
erinevaid rallysid võitma(neid mida saa veel võitnud ei ole)Jälgija kirjutas:2700 km Montet??? Uksumatu! Vaatasin just huvipärast palju mul kokku sõidetud on ja see oli 1998 peale Monte rallit. Kuid oleks ka üks küsimus suurele ringile: kuidas saada kõige rutem punkte? Jamps selles, et mul punnid otsas (ostsin alguses kohe lolli peaga kõikvõimalikke autosid ja ei teadnud, et ka radu peab ostma) ja radadest lahti praegu vaid Monte, kuid vaja minna ju Rootsi, et järgmisel rallil kõvemini vajutada kui varemkambu kirjutas:WRC on üle kõigeStrike kirjutas: Paljudel vist pole seda mängu PS oma ja PC meeste kohta me ei oska öelda kahjuksja ega aega ka ei leiaks,wrc4 testimine võtab jubeda aja.Ega ma Montest eriti kaugemale pole jõudnutki 2700km MONTET kangutatud,aga varsti saab juba ROOTSI metsade vahele
![]()
aga km kohta veel niipalju,et naine on tige kui terashari.öösel on rahulik
Viimati muutis kambu, 13 Jaan 2005, 20:56, muudetud 1 kord kokku.
-
Carlose aeg on Monte aegade tabelis vähe viltu, see peaks olema miskit 26,09 mitte 26,29. Hakkasin neid aegu võrdlema ja vaatasin, et katsete ajad ei ole väga erinevad aga kogu aeg on ligi 50 sekki erinev ja seega peaks olema katse kohta umbes 8 sekki vahe kuid seda ei ole. Saad sa Carlos ehk oma kogu aja ära paranda? Või on hoopis mingi katse aeg vale? Igal juhul need ei klapi
Single rallide võitude eest peaks ka saama punkte igaljuhul. Meistrikate võitude eest saab 200 p per rally + iga katse ja km eest ka mingid punktid.Jälgija kirjutas:Kas ka lihtsalt single ralli võidu eest saab punkte? Ma kartsin, et ainult hooajal sõidetute eest
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
Muutsin Carlose aja õigeks.Jälgija kirjutas:Carlose aeg on Monte aegade tabelis vähe viltu, see peaks olema miskit 26,09 mitte 26,29. Hakkasin neid aegu võrdlema ja vaatasin, et katsete ajad ei ole väga erinevad aga kogu aeg on ligi 50 sekki erinev ja seega peaks olema katse kohta umbes 8 sekki vahe kuid seda ei ole. Saad sa Carlos ehk oma kogu aja ära paranda? Või on hoopis mingi katse aeg vale? Igal juhul need ei klapi
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P