WRC4
Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa
-
- III järgu kommentaator
- Reactions: 0
-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
aix
Ma lihtsalt uurisin, sest alguses oli sellest juttuKolin kirjutas:Ma arvan. et prooviks kõigepealt ikka selle WRC-ga hakkama saaada. Nagu testrallid näitasid oli seal ikka väga vähe osavõttjaid.
Ega ta nüüd nii suur tükk ka pole, kui sõita kohe ära WRC 16 rallit ja 8 JWRC lihtsalt tahaks ka JWRC teha kõik 16 rallit ja hetkel pole sellega aega tegeleda. WRC jaoks pole isegi hetkel aega, kui need kiired jõuluajad jne... mööda saavad siis saab jälle harjutama hakata.
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
-
- III järgu kommentaator
Sa katsu selle harjutamisega nüüd küll rahulikumalt võtta.... lase teistel ka mõni punkt võttaStrike kirjutas:Ega ta nüüd nii suur tükk ka pole, kui sõita kohe ära WRC 16 rallit ja 8 JWRC lihtsalt tahaks ka JWRC teha kõik 16 rallit ja hetkel pole sellega aega tegeleda. WRC jaoks pole isegi hetkel aega, kui need kiired jõuluajad jne... mööda saavad siis saab jälle harjutama hakata.

Ega ma nüüd siis nii üle ka teist pole. Olete mul üsna kandadel ja kui ma trenni ei tee siis olete minust kohe möödas ka varsti.ants kints kirjutas:Sa katsu selle harjutamisega nüüd küll rahulikumalt võtta.... lase teistel ka mõni punkt võtta
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
-
- III järgu kommentaator
- Kontakt:
seda ohtu eriti ei oleStrike kirjutas:Ega ma nüüd siis nii üle ka teist pole. Olete mul üsna kandadel ja kui ma trenni ei tee siis olete minust kohe möödas ka varsti.ants kints kirjutas:Sa katsu selle harjutamisega nüüd küll rahulikumalt võtta.... lase teistel ka mõni punkt võtta

sellega seoses tekkis ka kohe küsimus - kuidas krt on võimalik sõita küprose esimesel katsel aegu alla 3:20 ? sõitsin endal ninast vere välja ning sain 3:24, kuid see paistab ka absoluutne lagi olevat. mis seadistust tasuks seal kasutada?
-
- III järgu kommentaator
See katse suht lihtne tuleb lihtsalt unustada ära teatud aeglastes kurvides pidurdamine ja need täiega läbi sõita. Seadistus täpselt nii nagu mäng annab. Muud keerulist polegiott kirjutas:sellega seoses tekkis ka kohe küsimus - kuidas krt on võimalik sõita küprose esimesel katsel aegu alla 3:20 ? sõitsin endal ninast vere välja ning sain 3:24, kuid see paistab ka absoluutne lagi olevat. mis seadistust tasuks seal kasutada?

Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
Ma hakkasin vaikselt manuaaliga sõitma. Natuke vajas harjumist, aga üllatavalt hakkasid ajad paranema päris metsikult
Seadistust muudan ka suhteliselt palju kui viitsimist on. Põhiliselt käigu pikkust, pidureid ja veojõu jaotust. Täna õhtal katsun need testralli katsed läbi sõita.

Kasuta ikka turvavööd ka!
-
- III järgu kommentaator
oot oot, kuda saab erinevaid asju eraldi seadistada..... minul laseb vahetada vaid rehve ja sellega muutub automaatselt ka kõik muu .... või ei oska ma jälle miskit nuppu vajutadaCarlos kirjutas:Ma hakkasin vaikselt manuaaliga sõitma. Natuke vajas harjumist, aga üllatavalt hakkasid ajad paranema päris metsikultSeadistust muudan ka suhteliselt palju kui viitsimist on. Põhiliselt käigu pikkust, pidureid ja veojõu jaotust. Täna õhtal katsun need testralli katsed läbi sõita.