Strike kirjutas:Üks küsimus veel kõigile. Paljud teist on üldse mänginud kõiki WRC mänge, mis ilmunud? Ma mõtlen: WRC, WRC II Extreme, WRC3 ja nüüd WRC4.
well, mul vastupidi - CMR3 tuli PS2ga kaasa ning olen ostnud kõik CMR uued versioonid.
WRC4 on esimene, mis mul nüüd nädal aega olemas. seega diletant.
Carlos kirjutas:Ma ka õige pea hakkan jälle sõitma. Elukorralduse muudatused on vahepeal võistlemist pärssinud:) Aga muidu on juba miski 2500km kogunenud.
Sõida mõlemad test rallid ära kui aega saad siis lisan ka sinu tulemused.
>
0
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Carlos kirjutas:Ma ka õige pea hakkan jälle sõitma. Elukorralduse muudatused on vahepeal võistlemist pärssinud:) Aga muidu on juba miski 2500km kogunenud.
Sõida mõlemad test rallid ära kui aega saad siis lisan ka sinu tulemused.
ok, ma üritan siis ka täna testralli(d) ära teha.. ma vaatasin et 13 oli deadline ning ei hakanud pingutama.
Tom kirjutas:Päris hästi testimisega paranes aeg monte esimesel ikka oma 20 sekki aeg 4.02.18 ja mis veel parem veidi kiirem kui Strike test rallil:)
No vot väga tubli, harjutamine toob ka loodetud tulemused. Mul endal see aeg nüüdseks muidugi ajalugu, mis ma test rallil sõitsin ja ei mäleta kas top 10 aegadeski enam on
>
0
Michael Park R.I.P
Tom kirjutas:Päris hästi testimisega paranes aeg monte esimesel ikka oma 20 sekki aeg 4.02.18 ja mis veel parem veidi kiirem kui Strike test rallil:)
No vot väga tubli, harjutamine toob ka loodetud tulemused. Mul endal see aeg nüüdseks muidugi ajalugu, mis ma test rallil sõitsin ja ei mäleta kas top 10 aegadeski enam on
Ega mul endalgi väike varu olemas aga kahjuks kui oled 2 sekki kiirem siis teed mingi vea.
Eks see ongi nö. harjutamise asi. Kui närvid vastu peavad ja hea sõidurütm kohe katsealgusest siis saab sõita väga häid aegu. Monte ralli katsed suht keerulised ja mida rohkem ralli edasi seda raskemaks katsed lähevad. Näiteks ss1 ja ss2 raskusastmelt väga erinevad. ss2 on väga libe ja keeruliste tagasipöörete ja nr.5-6 kurvidega.
>
0
Michael Park R.I.P
Kunagi on siit teemast küll juba läbi käinud aga siiski tuli uuesti mõte, et veel enne aastavahetust teha üks väike mõõduvõtmine, iseasi kellel aega on aga ehk ikkagi.... prooviks sõita "mikihiire" katsetel.
Ja samas mis puudutab varu katse aegadel, siis puht kogematta sõitsin uus-meremaa esimest katset ajaga 2.49.92 .....(parandasin oma aega päris kõvasti) ei mingit punnimist, ega midagi.... vahest tuleb lihtsalt kogematta välja.