Sellele küsimusele suht raske vastata. Igal korral õnnestub katse erinevalt ja peaaegu mitte kunagi 100%. Kasvõi viimasel test rallil oli kordi kus mõne korral olin veel oma parimast ajast splittides 2-3 sekki ees, kuid tegin mingi lolli vea. Autot seadistan vahel, kõik oleneb katsest. Tähtis on, et katse oleks peas ja teaksid mis sind näiteks künka või languse taga ootab. Oluline on ka kurvikiirus jne.. Rootsi rallil näit kõige olulisem kurvidtrajektoor ja ei tohi karta neid kurve siis saab väga kiireid aegu sõita. Ma ise arvan, et mul kõikidel seni sõidetud test rallide katsetel varu u.3-6 sekki.ants kints kirjutas:Kuulge teie eelmiste hooaegade 3 paremat ... ausalt, kui palju teie test ralli aegadel veel varu on ????
WRC4
Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa
Viimati muutis Strike, 14 Dets 2004, 12:32, muudetud 1 kord kokku.
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
-
- Moderaator
- Reactions: 14
- Kontakt:
Mul suurt varu enam ei ole. Aga mingi 2 sekki pigistaks veel. Teen ka vähe seadistust. Aga seda väga minimaalselt. Võib ka nii öelda , et sõidan sellise seadistusega mida inseneerid soovitavad. Väga tähtis on raja tundmine kui mitte öelda, et need peavad peas olema nagu 2*2. nagu Strike mainis väga tähtis on õige kiiruse valik kurvi minnes. Ning sealt välja kiirendades sirgele. Kui kiirendad õieti siis sirge lõpus võidad tippkiiruses umbes 10 KMH. Aga see on suur võit.
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 0
- Kontakt:
aix
Mul ei ole enam harjutamiseks eriti palju aega, seepärast on kohati 5 - 10 sekundi jaoks veel arengut küll. Kõige hullemad minu jaoks hetkel Sardiinia ja Corsika. No ei saa korralikult jagu. Uutele tuliatele niipalju, et kui hakkasime sõitma wrc kolme oli mul sammuti lootusetu tunne vastu saada Strikele, Kolinile, Fulberile ja teistele ässadele. Enda kallal veits vaja tööd teha ja ma sain aru küll, millsed mu vead on. Muidugi ei anna sõidu stiili muutus üleöö häid aegu, aga pikapeale hakkab kindlasti tulema.
Ja ma tahaks korrata seda mida ma olen eelnevaltki korranud, et see sõit on ikkaga meie enda lõbu pärast ja kui ajad ei ole võrreldavad tippudega ei ole hullu midagi. Keegi selle peale näpuga ei näita. See on ralli ja tippudel on suuremate kiiruste peal ka kergem vigu teha.
Ja ma tahaks korrata seda mida ma olen eelnevaltki korranud, et see sõit on ikkaga meie enda lõbu pärast ja kui ajad ei ole võrreldavad tippudega ei ole hullu midagi. Keegi selle peale näpuga ei näita. See on ralli ja tippudel on suuremate kiiruste peal ka kergem vigu teha.
-
- Moderaator
- Reactions: 14
- Kontakt:
Re: aix
Sul täitsa õigus. Sellistel kiirustel on vead suht kerged tulema. Ning meil siin ei ole veel keegi kellegile näpuga näidanud; et näe kui aeglane see mees on.aix kirjutas:Mul ei ole enam harjutamiseks eriti palju aega, seepärast on kohati 5 - 10 sekundi jaoks veel arengut küll. Kõige hullemad minu jaoks hetkel Sardiinia ja Corsika. No ei saa korralikult jagu. Uutele tuliatele niipalju, et kui hakkasime sõitma wrc kolme oli mul sammuti lootusetu tunne vastu saada Strikele, Kolinile, Fulberile ja teistele ässadele. Enda kallal veits vaja tööd teha ja ma sain aru küll, millsed mu vead on. Muidugi ei anna sõidu stiili muutus üleöö häid aegu, aga pikapeale hakkab kindlasti tulema.
Man and machine against mother nature!!!
Väga õiged laused Aixi poolt. Mina isiklikult ei pea ennast mingiks ässaks vaid olen kõikide sõitjatega nö. ühel pulgal. Põhjus miks me Kolini, Fulberi, Aixi ja Sparcoga teistest veidi kiiremad oleme, et WRC3 sai päris kõvasti harjutatud ja just sellepärast, et need katsed peas oleks. Kui ikka on katse peas siis on seda palju kergem sõita ja võid riskida ka rohkem. Näitkeks Monte SS1 WRC4 on mul täiesti peas ja tean juba iga pidurdusmaad ja kurvi unepealt. See on kõik selle harjutamise tulemus.aix kirjutas:Uutele tuliatele niipalju, et kui hakkasime sõitma wrc kolme oli mul sammuti lootusetu tunne vastu saada Strikele, Kolinile, Fulberile ja teistele ässadele. Enda kallal veits vaja tööd teha ja ma sain aru küll, millsed mu vead on. Muidugi ei anna sõidu stiili muutus üleöö häid aegu, aga pikapeale hakkab kindlasti tulema.
Seega kõik osalejad minu silmis olete te kõik väga head virtuaalvõidusõitjad ja poleks teid ei toimuks ka neid meistrikaid siin.
Seega tänud kõigile, kes hooajaks registreerunud ja arvan, et need WRC4 meistrikad tulevad väga põnevad.
P.S Harjutamine teeb meistriks!!!!
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
Loodan, et ikka sõidad testi ära ja hoiad koos minuga Citroeni lippu kõrgel.Jälgija kirjutas:Ma loodan testi ajad hiljemalt selle nädala lõpuks üles panna, kuidagi väga kiire on olnud ja ei ole jõudnud veel
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
Endal mul veel plaan selle hooajal osaleda nö. WRC4 ametlikel MM võsitlustel Peugeot meeskonnas. Seal ma alles väga rookie ja eks näis kuhu seal esimese hooajaga jõuan. Arvan, et kui suudan seal olla Top20-30 sõitja hulgas siis on päris kõva savutus.
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
kas äkki annaksid selle lingi kust saaks jälgida sinu käekäikuStrike kirjutas:Endal mul veel plaan selle hooajal osaleda nö. WRC4 ametlikel MM võsitlustel Peugeot meeskonnas. Seal ma alles väga rookie ja eks näis kuhu seal esimese hooajaga jõuan. Arvan, et kui suudan seal olla Top20-30 sõitja hulgas siis on päris kõva savutus.
Selline siis see link: http://mmcinteractive.com/jamie/wrc4c/erry kirjutas:kas äkki annaksid selle lingi kust saaks jälgida sinu käekäiku
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
-
- I järgu kommentaator
- Kontakt:
Soovin sulle edu ja hoia ikka eesti lippu kõrgelStrike kirjutas:Endal mul veel plaan selle hooajal osaleda nö. WRC4 ametlikel MM võsitlustel Peugeot meeskonnas. Seal ma alles väga rookie ja eks näis kuhu seal esimese hooajaga jõuan. Arvan, et kui suudan seal olla Top20-30 sõitja hulgas siis on päris kõva savutus.
Märtin-Park- We Will Never Forget A Great Man!
Suurimad tänud heade soovide eest. Üritan endast parima anda. Eks selle hooajal siis saavad minu testikilomeetried tunda Citroen ja Peugeot.Tom kirjutas:Soovin sulle edu ja hoia ikka eesti lippu kõrgel
Seal pole kalender nii tihe ka, sealsed rallid toimuvad samal ajal õigete MM rallidega.
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
-
- II järgu kommentaator
Anna minna,olen juba sinu MONTE SS1 ajale päris lähedal ,ainult +2,34 sekki veel,aga arenemis ruumi veel on.Millega sõidad?Rool või pult ,ise veel puldiga. Käisin Yvaskülas rallit vaatamas,seal keskuses olid WRC3 võistlused PS2ga,poleks rooli olnud, oleks kõik pika puuga ära löönd.Rooliga oli ikka peris raske.Üritan endale ka rooli soetada.Strike kirjutas:Suurimad tänud heade soovide eest. Üritan endast parima anda. Eks selle hooajal siis saavad minu testikilomeetried tunda Citroen ja Peugeot.Tom kirjutas:Soovin sulle edu ja hoia ikka eesti lippu kõrgel
Seal pole kalender nii tihe ka, sealsed rallid toimuvad samal ajal õigete MM rallidega.

No ma ju räägin, et harjutamine teeb meistriks. Tubli saavutus igaljuhul juba Kambu. Ise sõidan rallid puldiga. Olen rooliga ka proovinud, aga pult meeldib rohkem. Neste Rally ajal tahtsin ise ka seda proovida, kuid seal oli väga pikk järjekord. Tegime ühe soome sõbra ja ka WRC3 mesitrikatel osalenud Mixaga pultidega sõitu seal ja see oli päris fun.kambu kirjutas:Anna minna,olen juba sinu MONTE SS1 ajale päris lähedal ,ainult +2,34 sekki veel,aga arenemis ruumi veel on.Millega sõidad?Rool või pult ,ise veel puldiga. Käisin Yvaskülas rallit vaatamas,seal keskuses olid WRC3 võistlused PS2ga,poleks rooli olnud, oleks kõik pika puuga ära löönd.Rooliga oli ikka peris raske.Üritan endale ka rooli soetada.![]()
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
aix
Kui ma ei eksi, siis wrc tuli mul PS 2-ga kaasa ja ülejäänud kolm olen ostnud.Strike kirjutas:Üks küsimus veel kõigile. Paljud teist on üldse mänginud kõiki WRC mänge, mis ilmunud? Ma mõtlen: WRC, WRC II Extreme, WRC3 ja nüüd WRC4.
-
- I järgu kommentaator
- Kontakt:
Täpselt samamoodiaix kirjutas:Kui ma ei eksi, siis wrc tuli mul PS 2-ga kaasa ja ülejäänud kolm olen ostnud.Strike kirjutas:Üks küsimus veel kõigile. Paljud teist on üldse mänginud kõiki WRC mänge, mis ilmunud? Ma mõtlen: WRC, WRC II Extreme, WRC3 ja nüüd WRC4.

Märtin-Park- We Will Never Forget A Great Man!