jussis kirjutas:
Kas keegi viitsiks ka aegu võrdlema hakata et tekiks mingi pilt eesti mängijatest sest wrc lehekülje omad praalivad päris kõvasti aga midagi väga hullumeelset seal küll pole pigem on isegi mõni aeg üllatavalt nõrk,et näitaks neile koha kätte või kuidas
Jälgija:
Võiks teha mingit moodi võistluse küll, et lepiks kokku mingi konkreetse katse ja siis punniks seda nii, et veri ninast väljas. A tegelt oleks isegi huvitavam sõita rallit ilma uuesti alustamata ehk siis, et kui viga tuleb siis peab jätkama samast kohast edasi, mitte ei hakka otsast peale või sealt, kus oli salvestatud. Samas on selle mängu juures üks halb asi, et rekordeid näeb vaid katse kohta ja kogu ralli aegu ta hiljem enam ei näita kusagilt, selles mõttes oleks vast üht konkreetset katset punnida parem. Mis arvate?
Strike kirjutas:Teen siin ettevalmistusi uue hooaja teema tarvis.
Küsimus selline kõigile. Kas sõidame rallid samal ajal kui õiged MM rallid või teeme nii, et hooaeg algab 10 jaanuaril ja rallid toimuvad üle nädala. Süsteem ralli-nädal vahet-ralli. Andke teada siis saan hakata kalendrit koostama ja meeskonna kooseise ametlikult kinnitama.
P.S Endiselt vabad 3 meeskonnad kohad. Subarus, Mitsus ja Skodas.
Tere
Sobib küll,homme annan oma ajad ka .Auto seadistamine võtab aega,muidu ju norm tulemusi ei saa
Kalender, stardinimekiri ja muud asjad mul nüüd paberil kirjas enda jaoks. Nädalavahetusel üritan need ka siia uue teema alla lisada.
Tuletan endiselt meelde, et hetkel kahes meeskonnas (Subaru, Skoda) veel üks koht vaba. Kellel soov nendes meeskondades sõita andku, aga julgelt teada.
>
0
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Rallipoiss kirjutas:Küsisin seda katsete küsimust sellepärast ,et ei tea kas suudan kuueteist päevaga kõik katsed avada.
Rallit tuleb sõita nagunii single rallit mitte katsete kaupa.
Rallil võid sõita kõiki katseid 1 kord ja kas siis vigadega või ilma see juba sõltub sinu sõidustiilist. Single rallid on minu teada lahti kohe algusest.
Evod on olulised, mis on vaja osta, et rajal kiiremini liikuda.
>
0
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
ott kirjutas:see suur et... kui ma praegu kuskilt kaubanduskeskusest wrc4 saan, siis võiks mulle subarusse koha reserveerida. loodan et diletante aktsepteerite
Ikka saab. Kaks kohta on veel vaba. Nii, et kiirusta ja muretse omale see mäng.
>
0
Man and machine against mother nature!!! "I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi