2005. aasta tiimide koosseisud
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
Ma ei saa aru, miks seda Gardekat hoitakse nagu essu pilpa peal.
koda rivistusest oleks vast Paasonen olnud parim valik Fordi rooli. Selle mehe võimetes mul küll kahtlusi ei ole.
Mis aga puutub McRaesse, siis minu arust on selle mehe täht ammu juba üsna tuhm. Seega oleks ehk ikkagi õigem loobuda legendina, kui tulla ja jalaga uks lahti lüüa, nõudes võimatut ning lõppkokkuvõttes oma vähimgi väärikus pühkida.
koda rivistusest oleks vast Paasonen olnud parim valik Fordi rooli. Selle mehe võimetes mul küll kahtlusi ei ole.
Mis aga puutub McRaesse, siis minu arust on selle mehe täht ammu juba üsna tuhm. Seega oleks ehk ikkagi õigem loobuda legendina, kui tulla ja jalaga uks lahti lüüa, nõudes võimatut ning lõppkokkuvõttes oma vähimgi väärikus pühkida.
Rovanperä siirdumine Mitsubishi meeskonda tundub ka ametlik olevat:
http://www.eyes-e-tools.com/customer/pi ... ?seq=16181
http://www.eyes-e-tools.com/customer/pi ... ?seq=16181
-
- Moderaator
- Reactions: 0
- Kontakt:
Mikko Hirvonen ja Kristian Sohlberg voivat Fordin asiakasauto-ohjelman turvin jatkaa näyttöjään MM-tasolla elleivät tämänvuotiset tallit voi tarjota jatkopestiä.
Ehk siis noored soomlased Mikko Hirvonen ja Kristian Sohlberg on jätkamas erasõitjatena Ford Focus WRC autodega, juhul kui nende praegused tööandjad nende teenetest loobuvad.
allikas rovanpera.com
Ehk siis noored soomlased Mikko Hirvonen ja Kristian Sohlberg on jätkamas erasõitjatena Ford Focus WRC autodega, juhul kui nende praegused tööandjad nende teenetest loobuvad.
allikas rovanpera.com
Huvitav, kui Mikkoga lepingut ei pikndata kes siis ikkagi saab Subaru teiseks sõitjaks. Järgmise nädala kolmapäevaks on siis kõik loodetavasti selge, sest siis ju kukub termin millal peavad järgmise hooaja meeskonnad kinnitatud olema.
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
Kas miskeid muid kõlakaid pole liikunud edasi sel teemal (eriti JWRC tuleva hooaja sõitjate kohta)? Kuskil oli juttu,et Latvala näiteks keskenduvat PWRC-le ning Bernardi ja Cols ei saa vanusepiirangu tõttu jätkata.
xaus kirjutas:JWRC termin on 30 november ja PWRC oli vist 15 detsember.mrali kirjutas:Selline küsimus veel,et kas 1.detsembriks peavad siis ka JWRC ja PWRC 2005.aasta sõitjad klaarid olema??
WRC tiimid on ju selged enamvähem: Pösös Grönholm, Subarus Solberg, Fordis Gardemeister, Mitsus Panizzi, Skodas ilmselt Schwarz, Citroenis Loeb. Ongi kõik. Ülejäänusid ei pea homseks teavitama. Seega teiste pilootide kohalt võib teadmatus venida kuni Monte registreerimise lõpuni. Nii ma aru saan.
Kasuta ikka turvavööd ka!
Sorry,aga ma ei näe siis enam lepingu mitteavaldamisel mingisugust mõtet.Ja kas pole nii,et meeskond peab olema registreeritud ikkagi kahe sõitjaga,ainult et tehasepunktidele sõitvat teist meest võib vahetada.Andeks kui eksin,pole reegleid lugenud!Carlos kirjutas:Teist sõitjat ei pea ju 1. detsembriks kinnitama. Seda võid igaks ralliks vahetada.

tegelikult olekski neid huvitav lugeda,kas keegi aadressi teab?
Nonii,uurisin siin iseseisvalt ja leidsin need reeglid siiski ise üles.Carlosel ja Xausil on õigus ja mina pean oma lüüasaamist tunnistama. 
Ja leidsin sealt punkti,mis ütleb,et teine sõitja peab olema teatavaks tehtud 5 nädalat enne rallit.Kui kahe ralli vahe on vähem kui 5 nädalat,siis 24 tundi enne eelneva ralli lõppu.Parandage mind,kui ma oma vigase inglise keelega hätta jäin.Ja kui lugeda Montest 5näd. tagasi saame kuupäeva 16 detsember.Nii et veel 2,5 näd. oodata!
Monte regamine lõpeb 15 dets.

Ja leidsin sealt punkti,mis ütleb,et teine sõitja peab olema teatavaks tehtud 5 nädalat enne rallit.Kui kahe ralli vahe on vähem kui 5 nädalat,siis 24 tundi enne eelneva ralli lõppu.Parandage mind,kui ma oma vigase inglise keelega hätta jäin.Ja kui lugeda Montest 5näd. tagasi saame kuupäeva 16 detsember.Nii et veel 2,5 näd. oodata!
Monte regamine lõpeb 15 dets.
-
- Diagnoos: rallisõltlane
Dääm,dääm.Juba teist aastat mingi jorutamine.Ma saan aru,et proovitakse hoida ka rallil tähelepanu kahe hooaja vahepeal.Aga tõeliste rallihuviliste närvirakud ka ju ei taastu.Kas keegi äkki teab kas on olemas mingi koht,kus neid ilma sõnu valimata sõimata saab.Sõimaks küll,rsk.
Ja mitte vähe........Nii ei saa ju rallit sõita,krt.
Ja mitte vähe........Nii ei saa ju rallit sõita,krt.
Ilma rallita nagu ilma õlleta.
-
- Moderaator
- Kontakt:
Rahu, rahu, Markko hakkab juba detsembri alguses 307-t testimima. Kindel info 
Ja Skoda sai endale kolm väga kiiret sõitjat. Bengue kiiruskatsete ajad olid kohati väga kiired Saksas ja Korsikal tänavu, kahjuks on mehel kombeks autoga teelt välja sõita. Jani ja Janne on tuntud kiiruse poolest, kuid näiteks Rootsi või Soome rallil ei oska küll valida kummale auto anda, mõlemad on võrdselt kiired.

Ja Skoda sai endale kolm väga kiiret sõitjat. Bengue kiiruskatsete ajad olid kohati väga kiired Saksas ja Korsikal tänavu, kahjuks on mehel kombeks autoga teelt välja sõita. Jani ja Janne on tuntud kiiruse poolest, kuid näiteks Rootsi või Soome rallil ei oska küll valida kummale auto anda, mõlemad on võrdselt kiired.