Belgia portaali pitstop.tv andmetel on Harri Rovanperä ja Fordi disainer Christian Loriaux sõlminud lepingu Mitsubishiga. Rovanperä osaleb ainult kruusa rallidel.
Järgmine hooaeg suurem jagu kruusa rallid ainult ongi. Kataloonia ralli pidi ka vist kruusale üle kolima. Siis asfaldi rallid ainult Saksamaa, Korsika ja Monte.
>
0
Man and machine against mother nature!!! "I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Kolin kirjutas:Järgmine hooaeg suurem jagu kruusa rallid ainult ongi. Kataloonia ralli pidi ka vist kruusale üle kolima. Siis asfaldi rallid ainult Saksamaa, Korsika ja Monte.
Ma sain aru et 2006-aks otsitakse katalooniale lahtist pinnast
Kolin kirjutas:Järgmine hooaeg suurem jagu kruusa rallid ainult ongi. Kataloonia ralli pidi ka vist kruusale üle kolima. Siis asfaldi rallid ainult Saksamaa, Korsika ja Monte.
Ma sain aru et 2006-aks otsitakse katalooniale lahtist pinnast
Sul võib õigus olla.
>
0
Man and machine against mother nature!!! "I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
xaus kirjutas:Belgia portaali pitstop.tv andmetel on Harri Rovanperä ja Fordi disainer Christian Loriaux sõlminud lepingu Mitsubishiga. Rovanperä osaleb ainult kruusa rallidel.
Minugi poolest.
Ma ei sa aru mis on Mitsul viga? Minu arust on ta küll igati ok. Ok, tunnistagem, et auto tahab tiba arendust veel saada, aga kõik ju liigub selles suunas. Pange Märtin Mitsu rooli ja näete, milleks see auto tglt võimeline on. Lihtsalt tõstke see Panizzi sealt eest ära.
GC kirjutas:Huvitav kas selle vahel on ka mingi seos, et Märtin ja Loriaux lahkuvad fordist ja Wilsonilt ei tule juba ammu ühtegi head sõna Märtini kohta?!
Vaat märtinil ja bossel on üks halb omadus - nende ingliskeele tase võimaldab öelda rohekm kui "zöö kaar vaas kuud, tiim tid a kuud tsoob", ning sellega seose on nii markko kui bosse oma tagumiku all suriseva masina kohta mõned krõbedad sõnad öeldnud - selline asi võib aga tiimibossiga veidi raksu ajada
Krt, mul on ka juba pikemat aega tunne, et Wilsonli jaoks ei ole Märtin eriti teretulnud nähtus.
Provera puhul on üks selgesti läbi kumav nüans. Nimelt on ikka alati selle mehe esimene küssa (eriti eetris olles): "Marcus, how was the Car?". Mis peale Bosse tavaliselt ütleb nii üsna üleõla: "Njääh, ze kaar vas ok". Kõik intervjuud räägivad ka ainult autost. Strange man.