Nii vaatasin seda noimekirja ja mul ei oma auto tähtsust peaasi et ma osa võtta saaksin nii et äkki panete mind ka kuhugi meeskonda, kuigi ford on üks mu lemmikutest.Strike kirjutas:Tundub, et vaikselt hakkavad meeskonnad moodustuma.
Väga positiivne.
Hetkel siis:
Peugeot:
1.Kolin
2.Tommi
Ford:
1.Strike
2. ?
Subaru:
1.Sparco
2.Aix? Carlos?
Mitsubishi:
1.Fulber
2. ?
WRC4
Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Reactions: 0
Viimased meeskonna kooseisud on järgnevad:Burns kirjutas:Ning skoda on ka väga vastu võetav nii et loodame , et keegi kui uuele üritajale ka pakkumise teeb.
Citroen:
1.Strike
2.Erry
3.Jälgija
Ford:
1.Aix
2.Reix
3.Ants kints
Mitsubishi:
1.Fulber
Peugeot:
1.Kolin
2.Tommi
3. ?
Skoda:
1.Kucoch
2.Burns
3. ?
Subaru:
1.Sparco
2.Carlos
3.Adi007
Nagu näha on veel kohad vabad Mitsus, Peugotis, Skodas?
Kui soovid sõita Skoda Fabia WRC ga siis võin sind kirja panna sinna meeskonda. Vaja nö. sinu poolset kinnitust.
Viimati muutis Strike, 12 Nov 2004, 09:50, muudetud 1 kord kokku.
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
-
ostsin ka täna selle mängu ja mäng on super! oluliselt parem juhitavus kui eelmisel mängul, kuid kaardilugeja härib pisut, eriti see, kui ta ise ütleb kurvi liiga hilja ja siis kukub sõimama, et mida sa teed, olgu vait, kui ei suuda enda tööd korralikult teha 
tegin algul paar quick race-i ja siis kohe wrc hooaega. sõitsin kolma esimest rallit, mis õnnestus ka kõik võita ja alustasin nz-i. rajad on lahedad ja mõni mõnusalt pikk.
wrc4 võistlusest võtaksin osa väga hea meelega, kuid ma ei ole veel peale fordi (
) ühegi teise autoga sõitnud ja see tiim on kahjuks juba täis, seega pean proovima ka teisi masinaid. eelmisest mängust mäletan, et subaru mulle ei sobinud (hääl oli liiga vaikne ja ühtlane ning ei kuulnud, millal käiku vahetada). Seega proovin veel teisi autosi ja annan teada, kuhu saaks sõitma tulla. Küsimus on aga selline, et kas ma võiksin sõita näita ka era fordiga, kui soov oleks? kuigi see ei oleks nii põnev kui mingile tiimile üritada punkte tuua.

tegin algul paar quick race-i ja siis kohe wrc hooaega. sõitsin kolma esimest rallit, mis õnnestus ka kõik võita ja alustasin nz-i. rajad on lahedad ja mõni mõnusalt pikk.
wrc4 võistlusest võtaksin osa väga hea meelega, kuid ma ei ole veel peale fordi (

Eelistaks ikka, et sõidaksid mingi konkreetse meeskonna eest. Ja erameeskondasi tahaks teda ainult siis kui soovijaid rohkem, kui kohti. Seega hetkel vabad Mitsu, Skoda,Peugeot ja tegelt ka koht Citroenis vaba, sest Jussis pole hetkel veel vastanud kas ta tahab Citroeniga sõita või mitte nii, et kes ees see mees.Jälgija kirjutas:Küsimus on aga selline, et kas ma võiksin sõita näita ka era fordiga, kui soov oleks?

Viimati muutis Strike, 12 Nov 2004, 00:19, muudetud 1 kord kokku.
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
Olen ise 307ga uhanud juba sadu kilomeetreid ja see neljane kast ei ole hullu midagi.Kolin kirjutas:Sai kah see mäng ära psoovitud. Peab mainime, et väga hea mäng on. Arvan, et kindlasit parem kui WRC3. Peugeot-ga on ikka väga imelik sõita. See neljane kast on algul suht harjumatu.

Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
-
aga teeme siis nii: Jälgija Sidruni 3. sõitja.Strike kirjutas:Eelistaks ikka, et sõidaksid mingi konkreetse meeskonna eest. Ja erameeskondasi tahaks teda ainult siis kui soovijaid rohkem, kui kohti. Seega hetkel vabad Mitsu, Skoda,Peugeot ja tegelt ka koht Citroenis vaba, sest Jussis pole hetkel veel vastanud kas ta tahab Citroeniga sõita või mitte nii, et kes ees see mees.Jälgija kirjutas:Küsimus on aga selline, et kas ma võiksin sõita näita ka era fordiga, kui soov oleks?Saame vb taas meeskonna kaaslasteks.
-
No tere!
Võtaksin siis skoda poolt pakutud pakkumise vastu. Palga number ei ole oluline, peaasi, et ma ennast esimesel hooajal näidata saaksin, uustulnuk nagu ma olen. Kahju, et ma ei saanud WRC3 hooajast osa võtta kuigi mul oli see mäng juba eelmise aasta lõpus olemas aga siis ma ei teadnud nendest meistrikatest midagi. Nii et olen kindel Skodaga sõitja.
Tegin experdiga meistrikad ka läbi (Subaruga) ja õnnestus üldkokkuvõttes võita. Jama on see, et olen seda nii vähe sõitnud ja ei tea kõiki laksu kohti ja nii tuli paar katkestamist ka. Aga kas nendes meistrivõistlustes on nii, et kui ma rajalt välja uhan siis pean katkestama, see oleks ju täitsa normaalne. Ja mina pooldaksin sellist punkti süsteemi, et punkte saaksid kaheksa paremat pärast kuuendat katset. Igatahes hakkan nüüd Skodaga kätt proovima, pole seda autot veel proovinudki. ja ma loodan, et mu meeskonnakaaslased ei solvu kui ma ei suuda meitrikatek kohe tippaegu välja sõita. Aga harjutamine teeb meistriks. Ja suured tänud WRC4 meitrikate korraldajatele, kes viitsivad nii palju vaeva näha, JÕUDU TEILE!!!!
Võtaksin siis skoda poolt pakutud pakkumise vastu. Palga number ei ole oluline, peaasi, et ma ennast esimesel hooajal näidata saaksin, uustulnuk nagu ma olen. Kahju, et ma ei saanud WRC3 hooajast osa võtta kuigi mul oli see mäng juba eelmise aasta lõpus olemas aga siis ma ei teadnud nendest meistrikatest midagi. Nii et olen kindel Skodaga sõitja.
Tegin experdiga meistrikad ka läbi (Subaruga) ja õnnestus üldkokkuvõttes võita. Jama on see, et olen seda nii vähe sõitnud ja ei tea kõiki laksu kohti ja nii tuli paar katkestamist ka. Aga kas nendes meistrivõistlustes on nii, et kui ma rajalt välja uhan siis pean katkestama, see oleks ju täitsa normaalne. Ja mina pooldaksin sellist punkti süsteemi, et punkte saaksid kaheksa paremat pärast kuuendat katset. Igatahes hakkan nüüd Skodaga kätt proovima, pole seda autot veel proovinudki. ja ma loodan, et mu meeskonnakaaslased ei solvu kui ma ei suuda meitrikatek kohe tippaegu välja sõita. Aga harjutamine teeb meistriks. Ja suured tänud WRC4 meitrikate korraldajatele, kes viitsivad nii palju vaeva näha, JÕUDU TEILE!!!!
-
Üks kiire küssa. Kas MM saab WRC4-s ainult üksi sõita. Kui ma olen neid sõitnud ja näiteks keegi tahab vahepeal sõita siis ta annab ainult ette, et kas jätkad eelmist MM-i või alustad uut. Ja kui uut alustad siis kaob minu pooleli olev mäng ära. Kuidas sellega on. Ja kui uus sõitja profiil teha kas siis on asi teistmoodi. Kui keegi teab, andke teada.
Ei oska seda kommenteerida olen ise ka seda proovinud uurida, kuid pole veel väga süveneda suutnud. Lisan sinu siis Skoda meeskonda.Burns kirjutas:Üks kiire küssa. Kas MM saab WRC4-s ainult üksi sõita. Kui ma olen neid sõitnud ja näiteks keegi tahab vahepeal sõita siis ta annab ainult ette, et kas jätkad eelmist MM-i või alustad uut. Ja kui uut alustad siis kaob minu pooleli olev mäng ära. Kuidas sellega on. Ja kui uus sõitja profiil teha kas siis on asi teistmoodi. Kui keegi teab, andke teada.
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
WRC4 MM meeskonnad seisuga 12.11.2004:
Citroen:
1.Strike
2.Erry
3.Jälgija
Ford:
1.Aix
2.Reix
3.Ants kints
Mitsubishi:
1.Fulber
2. ?
3. ?
Peugeot:
1.Kolin
2.Tommi
3. ?
Skoda:
1.Kucoch
2.Burns
3. ?
Subaru:
1.Sparco
2.Carlos
3.Adi007
Nagu näha on veel üks koht vaba Skoda ja Peugeoti meeskonnas ja 2 kohta Mitsubishi meeskonnas.
Citroen:
1.Strike
2.Erry
3.Jälgija
Ford:
1.Aix
2.Reix
3.Ants kints
Mitsubishi:
1.Fulber
2. ?
3. ?
Peugeot:
1.Kolin
2.Tommi
3. ?
Skoda:
1.Kucoch
2.Burns
3. ?
Subaru:
1.Sparco
2.Carlos
3.Adi007
Nagu näha on veel üks koht vaba Skoda ja Peugeoti meeskonnas ja 2 kohta Mitsubishi meeskonnas.
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
-
Lõpetasin eile siis esimese hooaja, mis õnnestus võita (nz ja neste olid 2. kohad, ülejäänutelt võit). Suur pettumus oli Soome ralli, lihtsalt sirged teed ilma hüpeteta ning palju asfaldi sõitu. UK oli super, sealt tuli ka kõige ülekaalukam võit ja ralli oli ise väga lahe. Proovisin siis alustada ka Pro Driver Challengeit, kus N autod jätsid mageda mulje, väga alajuhitav ja aeglane. Aga aru ma ei saa, mismoodi need evod lahti tulevad, kusagil ei leia seda kohta, kus neid teenitud punkte kasutada saab. Nende punktide koha pealt oli see veel lahe, et Sony annab Jaapani ralli võidu puhul 1000 punni, samal ajal kui teistel rallidel saab 200
Aga eks ma loen selle foorumi veelkord läbi, ju teil on see teema siin läbi käinud.

Evod saad lahti osta Options-Throphy room ja sealt alt vali unlocks. Seal annab valikud evos, cars, stages. Mis tasemega meistrikaid sõitsid?Jälgija kirjutas:Lõpetasin eile siis esimese hooaja, mis õnnestus võita (nz ja neste olid 2. kohad, ülejäänutelt võit). Suur pettumus oli Soome ralli, lihtsalt sirged teed ilma hüpeteta ning palju asfaldi sõitu. UK oli super, sealt tuli ka kõige ülekaalukam võit ja ralli oli ise väga lahe. Proovisin siis alustada ka Pro Driver Challengeit, kus N autod jätsid mageda mulje, väga alajuhitav ja aeglane. Aga aru ma ei saa, mismoodi need evod lahti tulevad, kusagil ei leia seda kohta, kus neid teenitud punkte kasutada saab. Nende punktide koha pealt oli see veel lahe, et Sony annab Jaapani ralli võidu puhul 1000 punni, samal ajal kui teistel rallidel saab 200Aga eks ma loen selle foorumi veelkord läbi, ju teil on see teema siin läbi käinud.
Ise alustan täna Citroeniga Expert hooaega.
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
-
tänud, õhtul proovin järele. esimene hooaeg oli ikka pro mitte expert. ma üritan varsti selle pro driveri ära teha ja siis juba sidruniga experti kärutama hakata. Kas punkte saan kasutada ükskõik millise auto jaoks?Strike kirjutas:Evod saad lahti osta Options-Throphy room ja sealt alt vali unlocks. Seal annab valikud evos, cars, stages. Mis tasemega meistrikaid sõitsid?Jälgija kirjutas:Lõpetasin eile siis esimese hooaja, mis õnnestus võita (nz ja neste olid 2. kohad, ülejäänutelt võit). Suur pettumus oli Soome ralli, lihtsalt sirged teed ilma hüpeteta ning palju asfaldi sõitu. UK oli super, sealt tuli ka kõige ülekaalukam võit ja ralli oli ise väga lahe. Proovisin siis alustada ka Pro Driver Challengeit, kus N autod jätsid mageda mulje, väga alajuhitav ja aeglane. Aga aru ma ei saa, mismoodi need evod lahti tulevad, kusagil ei leia seda kohta, kus neid teenitud punkte kasutada saab. Nende punktide koha pealt oli see veel lahe, et Sony annab Jaapani ralli võidu puhul 1000 punni, samal ajal kui teistel rallidel saab 200Aga eks ma loen selle foorumi veelkord läbi, ju teil on see teema siin läbi käinud.
Ise alustan täna Citroeniga Expert hooaega.