2005. aasta tiimide koosseisud
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Reactions: 0
Jah ,minu arvates oleks ikkagi Subaru parim valik.Mind ikka väga isiklikult huvitab kuidas Märtin -Solberg võrdsete autodega hakkama saavad.(arvan,et peale esimest aastat on hoopis Markko Subaru esisõitja)
AGA KAS SEE KRDI TURNER EI VÕIKS JUBA OMA SUUD NATUKENEGI PAOTADA SELLE KOHA PAELT JUBA.
Eestlased küll teada-tuntud kannatlik rahvas aga üks kord kannatus katkeb.......No ma ei saa aru kas peab veel tõesti kuu aega jalgu mööda maad taguma ja varbaküüsi närima. Ah !!!!

AGA KAS SEE KRDI TURNER EI VÕIKS JUBA OMA SUUD NATUKENEGI PAOTADA SELLE KOHA PAELT JUBA.
Eestlased küll teada-tuntud kannatlik rahvas aga üks kord kannatus katkeb.......No ma ei saa aru kas peab veel tõesti kuu aega jalgu mööda maad taguma ja varbaküüsi närima. Ah !!!!

Ilma rallita nagu ilma õlleta.
Enam pole kaua kannatada, sest 1.dets peavad kõik meeskonna kooseisud teada olema.eix kirjutas:Jah ,minu arvates oleks ikkagi Subaru parim valik.Mind ikka väga isiklikult huvitab kuidas Märtin -Solberg võrdsete autodega hakkama saavad.(arvan,et peale esimest aastat on hoopis Markko Subaru esisõitja)
Eestlased küll teada-tuntud kannatlik rahvas aga üks kord kannatus katkeb.......No ma ei saa aru kas peab veel tõesti kuu aega jalgu mööda maad taguma ja varbaküüsi närima. Ah !!!!![]()
![]()
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
A mis sa arvad, kas sel "krdi Turneril" on juba äkki ka natuke kõrini, et igasugu õhtu-päeva-jamuude lehtede "ajakirjanikud" Eestist teda iga päev sama küsimusega pommitavad? Kui ta on kord öelnud, et Märtini töökoht avaldatakse siis kui aeg küps, kas sellest ei saada aru? Rahu, ainult rahu!:)eix kirjutas: AGA KAS SEE KRDI TURNER EI VÕIKS JUBA OMA SUUD NATUKENEGI PAOTADA SELLE KOHA PAELT JUBA.
Kasuta ikka turvavööd ka!
-
- Moderaator
- Reactions: 14
- Kontakt:
Õigus tuleb ainult rahu säilitada. Enam ei ole kaua vaja oodata. 1 detsembriks peavad olema meeskonnad ülesse antud. St 24 päeva veel.
Siis saame teada kes kus kohas sõidab, miks ta seal sõidab ja kaua ta seal sõidab. 

Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
-
- Moderaator
- Reactions: 14
- Kontakt:
mrali kirjutas:Mis jutt see on,et Skoda loobuvat pärast 2005.aastat?!?
Olen ka sellist juttu kusagilt kuulnud. Eks see saa järmine hooaeg selgeks. Kui ikka tulemused on head vaevalt nad siis looduvad. Aga kui on tegu punktidele jõudmisega siis vaevalt nad jätkavad. Tegu võib ka olla sellega, et Volkswagwn ei luba kodal ehitada S2000-de masinaid. Kui nüüd FIA selle vastu võtab siis paneb jah koda pillid kotti Volkswageni survel.
Man and machine against mother nature!!!
VW ei luba tõesti Shkodal ehitada S2000 reeglitele vastavat autot - sellekohane pressiteade on veebist leitav... ehk siis WRC kaotab selle reegli tõttu 3 meeskonda (2xPSA+Shkoda)... juurde tuleb selle reegli tõttu VÕIB OLLA suzuki ja renault... MIKS ei tehta kõige mõsitlikumat - keelata aktiivdifrid ja hydr.käikarid jättes samal ajal turbomootorid - SELLEST ma aru ei saa...
Niipalju SIIS vanu kõlakaid, et Wilson on ümber lükanud väited, nagu oleks ta allkirjastanud lepingu Mikko Hirvoneniga, kuid mitte ümber lükanud seda, et ta on rääkinud tema manageri Timo Jouhkiga.
Jouhki tegeleb veel Toni Gardemeisteri ja Jari-Matti Latvalaga, nii et mingi võimalus on kedagi neist järgmisel aastal Fordis näha (vt. ka Carlose pakkumine sama teema lk.2).
Jouhki tegeleb veel Toni Gardemeisteri ja Jari-Matti Latvalaga, nii et mingi võimalus on kedagi neist järgmisel aastal Fordis näha (vt. ka Carlose pakkumine sama teema lk.2).
-
- Moderaator
- Reactions: 0
- Kontakt:
Belgia ajakirjanduse andmetel on Francois Duval sõlminud aastase lepingu Citroeniga.
Ühtlasi võib Soome ajalehest Iltalehti lugeda, et Jani Paasonen testib lähipäevadel N-rühma Subarut, kuid loodab leida tööd siiski WRC auto roolis, kuid ilmselt osaleb ta WRC autoga vaid valitud rallidel, kui üldse osaleb.
Ühtlasi võib Soome ajalehest Iltalehti lugeda, et Jani Paasonen testib lähipäevadel N-rühma Subarut, kuid loodab leida tööd siiski WRC auto roolis, kuid ilmselt osaleb ta WRC autoga vaid valitud rallidel, kui üldse osaleb.
Viimati muutis Jaanus, 16 Nov 2004, 14:38, muudetud 1 kord kokku.