ants kints kirjutas:Tegelt on ju nii, et kuna olen siin vist kõige värskem tegelane, siis ega mul kindlat tiimisoovi väga polegi, kui kuskil mansas jääb tegelasi puudu, siis olen täitsa "ära ostetav" et igal meeskonnal oleks ikka 2 sõitjat koos. Eks see ole härraste RFFIA suurtegelaste otsustada.
Oled uus küll kuid arvan samas, et kiire. Nii, et ära karda ega sind ilma meeskonna kohata ei jäeta. Hetkel veel vabad nii paljud meeskonna kohad, et ootaks ka mõna sinu poolset konkreetset eelistust.
>
0
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
[quote="aix"]Üks asi veel mis häiris oli see, et kuigi valisin menüüst soome keele on kaardilugeja ikka inglane. Minule, kui kesisele inglise keele oskajale ei ole see teab mis hea, aga küll ära harjun.
tundub, et olin ikka väga väsinud ja ei teinud enam eesti ja inglise keelel vahet
Eilse sõidu kohta võiks öelda, et juba parem. Tegin paar muudatust rooli regeerimis kiiruses ja kohe hakkasid ka Mehhiko ajad alistuma.
Minu üllatuseks on Küprose ralli väga kiire. Täielik vastand päris elus olevale.
aix kirjutas:Üks asi veel mis häiris oli see, et kuigi valisin menüüst soome keele on kaardilugeja ikka inglane. Minule, kui kesisele inglise keele oskajale ei ole see teab mis hea, aga küll ära harjun.
tundub, et olin ikka väga väsinud ja ei teinud enam eesti ja inglise keelel vahet
Eilse sõidu kohta võiks öelda, et juba parem. Tegin paar muudatust rooli regeerimis kiiruses ja kohe hakkasid ka Mehhiko ajad alistuma.
Minu üllatuseks on Küprose ralli väga kiire. Täielik vastand päris elus olevale.
Kas Eesti keelne kaardilugeja on ka?
>
0
Michael Park R.I.P
aix kirjutas:Üks asi veel mis häiris oli see, et kuigi valisin menüüst soome keele on kaardilugeja ikka inglane. Minule, kui kesisele inglise keele oskajale ei ole see teab mis hea, aga küll ära harjun.
Jah Küpros on selles WRC 4 kuidagi eriliselt kiireks tehtud. Ja Soomes, eriti Ouninpohjas on liiga vähe hüppeid. Minu kindel lemmik on Saksamaa. See ralli meeldib mulle kuidagi eriti ja Corsika on ka hea.
>
0
Michael Park R.I.P
Hetkel siis järgmiseks hooajaks sellised meeskonnad:
Citroen:
1.Strike
2.Jussis ?
3.Erry
Ford:
1.Aix
2.Reix
3.Ants kints
Mitsubishi:
1.Fulber
Peugeot:
1.Kolin
2.Tommi
3. ?
Skoda:
1.Kucoch
2. ?
3. ?
Subaru:
1.Sparco
2.Carlos
3. Adi007
Meeskonnad pandud tähestiku, mitte paremuse järjekorras.
Nagu näha on kaks meeskonda milleks on Citroen ja Ford juba täis. Kuid endiselt on vabad 6 kohta eri meeskondades. Huvitav kus meeskonnas sooviks osaleda Burns? Ja äkki on come backi tegemas sellised sõitjad nagu Jälgija ja Johunn?
Endiselt ootan Jussiselt ka kinnitust kas ta on nõus esindama Citroeni meeskonna värve 2005 hooajal?
Küsimus uutele kasutajatele Erxas ja RS-ile, kas te pole huvitatud meistrikatel osalemisest?
>
0
Viimati muutis Strike, 10 Nov 2004, 21:30, muudetud 1 kord kokku.
Michael Park R.I.P
tommi kirjutas:Harjutamine teeb meistriks, peale 4ndat korda õnnestus Monte Carlo rallil juba teiseks tulla, üks kord veel ehk siis tuleb ka võit:D
Mis tasemega?
Seal kuradi pro driver challenges, ma ei suuda reageerida montes, sest näen liiga vähe. Kurviline pole midagi, a kui 1 ja 2 kurvid on, siis ma ei suuda sõita.