aix kirjutas:Kas Subaru on siis minu jaoks juba minevik?
Pagan, mulle hakkas see auto meeldima
no aga mis teha, tuleb hakata pidama läbirääkimisi Citroeniga. Ma ei saa Hr. Wilsoniga kuigi hästi läbi.
Hr.Wilson ütles mulle, et ta on nõus alustama sinuga läbirääkimisi ja pakkuma head palka.
Samas Subarus teisel kohale on praegu pretendeerimas sina ise ja Carlos. Carlos oli nõus ka Citroenis sõitma.
>
0
Viimati muutis Strike, 08 Nov 2004, 12:59, muudetud 1 kord kokku.
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
aix kirjutas:Kas Subaru on siis minu jaoks juba minevik?
Pagan, mulle hakkas see auto meeldima
no aga mis teha, tuleb hakata pidama läbirääkimisi Citroeniga. Ma ei saa Hr. Wilsoniga kuigi hästi läbi.
Hr.Wilson ütles mulle, et ta on nõus alustama sinuga läbirääkimisi ja pakkuma head palka.
Samas Subarus teisel kohale on praegu pretendeerimas sina ise ja Carlos. Carlos oli nõus ka Citroenis sõitma.
Ma käin kõigepealt erinevate autodega testidel, siis hakkan pidama läbirääkimisi. Proovin seda teha võimalikult kähku, muidu jääb aega napiks ja teami uksed lähevad lukku.
aix kirjutas:Mina oleks nõus mõlemat sõitma, aga sellisel juhul, kui üks nädal sõidetakse wrc-d, järmisel JWRC-d vaheldumisi.
Teeks nii, et kui on nö. wrc ja jwrc ralli siis seda aega sõita kaks nädalat. Teistel ikka nädal. Või teeme üldse järgmise hooaja nagu õige MM kalender? See vist liiga kaua kestab seljuhul.
>
0
Michael Park R.I.P
aix kirjutas:Ma käin kõigepealt erinevate autodega testidel, siis hakkan pidama läbirääkimisi. Proovin seda teha võimalikult kähku, muidu jääb aega napiks ja teami uksed lähevad lukku.
Testi ära jah sest MW on kannatus juba katkemas.
>
0
Michael Park R.I.P
Kui mind ka punti võtate, istuks hea meelega taas Mitsu rooli. See on umbes nii, et sai pisut küla peal lulli löödud ja sarved maha joostud, nüüd on aeg naaseda oma kallima juurde - MITSU juurde.
Kas siis skoda ja hundai puuduvad nimekirjast?
Kui nii, siis olen nõus nii Subaru, kui Fordiga. Subaru on südamelähedasem, Fordiga liitumise korral moodustaksime Strikega
hea tandemi. Siiski ootaks ära Carlose otsuse.
Carlos - Pall on sinu käes.
Niisiis täna pärastlõunal sõlmisin 1aastase lepingu Subaru WRT-ga.David Lapworth sõnas, et soovib järgmine aasta võidelda nii tootjate kui ka sõitjate tiitli eesti. Enne on veel jäänud üks WRC3-e etapp, mis tuleb Fordiga korralikult lõpetada.
No tere ka minu poolt kallid kaasvõistlejad. Mul on see WRC3 hooaeg aiataha läinud, sest ei ole lihtsalt aega olnud. Kuid veel WRC4 mängu pole, aga plaanin selle soetada lähitulevikus ning soov oleks osa võtta JWRC arvestuses, auto veel lahtine, aga üritan siis võimalikult kiirelt soetada. Samuti üritan WRC3 meistrikate viimasel etapil kaasa teha ja lõpetada koostöö Mitsuga. JWRC valisin just sellepärast, et nagu näha WRC3 meistrikatel ei suuda tipp meestele konkurentsi pakkuda ja olen kuskil kesktasemega sõitja ja üritan ehk midagi JWRC -s korda saata
aix kirjutas:Kas siis skoda ja hundai puuduvad nimekirjast?
Kui nii, siis olen nõus nii Subaru, kui Fordiga. Subaru on südamelähedasem, Fordiga liitumise korral moodustaksime Strikega
hea tandemi. Siiski ootaks ära Carlose otsuse.
Carlos - Pall on sinu käes.
Hyundaid WRC4 pole ja Skoda esisõitjaga pole veel selgusele jõudnud arvatavasti on see Erry.
>
0
Michael Park R.I.P
Sparco kirjutas:Niisiis täna pärastlõunal sõlmisin 1aastase lepingu Subaru WRT-ga.David Lapworth sõnas, et soovib järgmine aasta võidelda nii tootjate kui ka sõitjate tiitli eesti. Enne on veel jäänud üks WRC3-e etapp, mis tuleb Fordiga korralikult lõpetada.
Nagu lugeda võin siis meeskonna kaaslane sai hea pakkumise ja järgmisel hooajal võitleme siis eri meeskondades ralli võitude eest.
Edu uues meeskonnas ja Flat Out nagu seni Fordis seda teinud oled.
Aitäh meeldiva hooaja eest ja loodame siis väärikalt ka viimasel hooaja rallil osaleda WRC3 meistrikatel.
>
0
Michael Park R.I.P
reix kirjutas: JWRC valisin just sellepärast, et nagu näha WRC3 meistrikatel ei suuda tipp meestele konkurentsi pakkuda ja olen kuskil kesktasemega sõitja ja üritan ehk midagi JWRC -s korda saata
Selleks me jagamegi järgmisel hooajal nö. tippsõitjad ja veidi nõrgema tasemega sõitjad eri meeskondadese, et tippsõitjad oleks kõik erimeeskondades. Siis on meistrikad võrdsemad ja käib ka tihe heitlus tootja tiitlile hooaja lõpuni.
Loodan, et ika otsustad WRC kasuks.
>
0
Michael Park R.I.P
Kas sul WRC4 käes? Kui ja siis võime ka sind meeskondadese ära paigutada. Tundub, et mõned meeskonnad tuleb teha 4 sõitjaga, et siis rallidel saavad kaks paremat meeskonnale punkte.
>
0
Michael Park R.I.P
Sparco kirjutas:Niisiis täna pärastlõunal sõlmisin 1aastase lepingu Subaru WRT-ga.David Lapworth sõnas, et soovib järgmine aasta võidelda nii tootjate kui ka sõitjate tiitli eesti. Enne on veel jäänud üks WRC3-e etapp, mis tuleb Fordiga korralikult lõpetada.
Nagu lugeda võin siis meeskonna kaaslane sai hea pakkumise ja järgmisel hooajal võitleme siis eri meeskondades ralli võitude eest.
Edu uues meeskonnas ja Flat Out nagu seni Fordis seda teinud oled.
Aitäh meeldiva hooaja eest ja loodame siis väärikalt ka viimasel hooaja rallil osaleda WRC3 meistrikatel.
Just nii Subarult tuli tõesti parim pakkumine-kiire auto-hea palk.
Suurimad tänud soovide eest ja edu endalegi Fordiga ja suur aitäh ka selle hooaja eest. Oli meeldiv koos töötada ja autot arendada. Veel 1 etapp oleme meeskonnakaaslased...