Sainzi lahkumine ei ole iseenesest tõesti eriti hea uudis, aga ju siis mees ise tunneb põhjendatult vajadust astuda rongist maha.
Mis siin salata, Loeb-Märtin duo, oleks ikka aukartust äratavalt tugev kombinatsioon.
Fulber kirjutas:Sainzi lahkumine ei ole iseenesest tõesti eriti hea uudis, aga ju siis mees ise tunneb põhjendatult vajadust astuda rongist maha.
Mis siin salata, Loeb-Märtin duo, oleks ikka aukartust äratavalt tugev kombinatsioon.
Loeb-Märtin duo oleks tõesti kogu MM sarja tugevaim meeskondlik kooseis. Loodetavasti see nii ka läheb.
>
0
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Carlos kirjutas:Ma juba teist päeva täiesti murtud Sainzi lahkumise pärast Aga mulle jääb alati alles Carlose ja Moya autogrammidega jope tema hiilgeaegadest:)
Carlos kirjutas:Aga sellest teisest teemast rääkides ütleks jälle, et vastuse leiab mõnest eelmise aasta lõpu ja selle aasta alguse rallidest
Mida sa silmas pidasid? Kui koju jõuan siis vaatan videost need eelmise aasta lõpu ja selle aasta alguse rallid veel kord üle ehk loeb sealt midagi välja. Nimelt olen kaks hooaega linti saanud.
>
0
Man and machine against mother nature!!! "I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Kolin kirjutas:Mida sa silmas pidasid? Kui koju jõuan siis vaatan videost need eelmise aasta lõpu ja selle aasta alguse rallid veel kord üle ehk loeb sealt midagi välja. Nimelt olen kaks hooaega linti saanud.
Kolin kirjutas:Mida sa silmas pidasid? Kui koju jõuan siis vaatan videost need eelmise aasta lõpu ja selle aasta alguse rallid veel kord üle ehk loeb sealt midagi välja. Nimelt olen kaks hooaega linti saanud.
Vaata vaata
Õrritad jah. See ei ole ilus
>
0
Man and machine against mother nature!!! "I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi