Sainz lõpetab!
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
-
- Moderaator
- Reactions: 0
- Kontakt:
Sainzi lõpetamine on muidugi kohutavalt kurb uudis, kuna tegu on legendiga WRC-s. Sainz on olnud WRC tipus rohkem kui keegi teine ja võitleb jätkuvalt poodiumikohtade eest. Lisaks sellele on tal tohutu karisma ja on läbi aegade üks sümpaatsemaid ja populaarsemaid sõitjaid fännide seas.
Mis puutub Markkosse, siis mulle tundus hirmus kahtlasena miks Markko Peugeot lepingu avalikkustamist viivitab. Alles nüüd sain sellest aru. Markko tahab nimelt hoopis Citroeniga liituda, kuid selleks tuli Sainzi otsus ära oodata, Peugeot oli lihtsalt varu varjant.
Mis puutub Markkosse, siis mulle tundus hirmus kahtlasena miks Markko Peugeot lepingu avalikkustamist viivitab. Alles nüüd sain sellest aru. Markko tahab nimelt hoopis Citroeniga liituda, kuid selleks tuli Sainzi otsus ära oodata, Peugeot oli lihtsalt varu varjant.
See teeb asja huvitavamaks. Citroen hetkel kiirem kui Pesu, kuid nad tulevad ju välja uue masinaga. Ja siis on ka lastehaigused kallal. Peugeot samal ajal on vana masinat juba küllalt täiustanud... Loebi kõrvalt saaks ka lõplikult öelda, kas MM-i edu asfaldil oli mehest või autost tuletatud. Mõlemad variandid paremad kui Fordis jätkamine, mille tuleviku kohta pole viimasel ajal midagi kindlat öelda saand.
Aastal kaks tuhat kuuskümmend
saab teoks see, millest puudust tunti,
piloodid nr. 1 ja 2 taevastel radadel
viimaks üksteiselt mõõtu võtavad,
ja käia lasevad sellisel võitlusvaimul,
mida pole aegadest saati nähtud
saab teoks see, millest puudust tunti,
piloodid nr. 1 ja 2 taevastel radadel
viimaks üksteiselt mõõtu võtavad,
ja käia lasevad sellisel võitlusvaimul,
mida pole aegadest saati nähtud
-
- I järgu kommentaator
See Citröeni uue masina väljatoomine järgmisel aastal on minu arust suht kahtlane ... Ma millegipärast usun, et see venib 2006. aasta hooaja algusesse või siis sinnamaani kuni Citröen on 2005. aasta tiitlid kindlustanud.....
Mis puutub Sainzi lahkumisse siis tõsiselt kahju, see mees on tõeline legend ja enamus fännid respekteerivad teda
Mis puutub Sainzi lahkumisse siis tõsiselt kahju, see mees on tõeline legend ja enamus fännid respekteerivad teda

Viimati muutis cruiser, 21 Okt 2004, 18:19, muudetud 1 kord kokku.
Go Markko and Michael !!! 

Kas sa tead midagi mida mina ei tea?Frank kirjutas:Nagu näiteks koda, mis näeb täitsa korralik masin väljaErki kirjutas:Ma vaatan et nimh peab endale ikka tõestama et Märtin on või ei ole teistest kiirem/aeglasem. Kõige parem variant selleks oleks kõik ühesuguste autodega sõitma panna.
gaas on endiselt laiffi
Ei usu, aga mulle lihtsalt meeldib Fabia ja Focuse kuju/välimus.Erki kirjutas:Kas sa tead midagi mida mina ei tea?Frank kirjutas:Nagu näiteks Škoda, mis näeb täitsa korralik masin väljaErki kirjutas:Ma vaatan et nimh peab endale ikka tõestama et Märtin on või ei ole teistest kiirem/aeglasem. Kõige parem variant selleks oleks kõik ühesuguste autodega sõitma panna.
"Come on, you can see more than that"
-
- I järgu kommentaator
Kahju!
Juba see aasta tundus WRC kuidagi imelik. Polnud Mäkineni, Mcrae'd, Burnsi.... Aga show must go on.
Nojah. Hakkab ikka selle Citroeni poole triivima siis.
Targemad mehed teadsid juba Yvaskyla ajal rääkida, et Markkol Citroeniga leping taskus.
Kui nüüd tiimide kosseisuna võtta, siis Citroenile on see kindlasti parim valik (juba seletasin seda kuskil teises teemas). Ning kui vaadata nüüd minu kunagist ennustust (Loeb ja Citroen kindlustavad tiitli Prantsusmaal) reaalsusega, siis jääb loota, et see teine pool (2005 meistrid on Citroen ja Markko) ka tõeks saab!

Juba see aasta tundus WRC kuidagi imelik. Polnud Mäkineni, Mcrae'd, Burnsi.... Aga show must go on.
Nojah. Hakkab ikka selle Citroeni poole triivima siis.
Targemad mehed teadsid juba Yvaskyla ajal rääkida, et Markkol Citroeniga leping taskus.
Kui nüüd tiimide kosseisuna võtta, siis Citroenile on see kindlasti parim valik (juba seletasin seda kuskil teises teemas). Ning kui vaadata nüüd minu kunagist ennustust (Loeb ja Citroen kindlustavad tiitli Prantsusmaal) reaalsusega, siis jääb loota, et see teine pool (2005 meistrid on Citroen ja Markko) ka tõeks saab!

Sellest 2004-st jah et ikka väga lahja on koosseis võrreldes ntz. 2002/2001. Tollel ajal sõitis ikka oma 20 tehasemeest, nende hulgas mitmeid maailmameistreid.
Huvitav kas Sainz osaleb siis aind Euroopa etappidel või sõidab vahepeal ka mujale? Argentiinas võiks ta ikkagi sõita, paistab sobivat talle sealne pinnas.
Huvitav kas Sainz osaleb siis aind Euroopa etappidel või sõidab vahepeal ka mujale? Argentiinas võiks ta ikkagi sõita, paistab sobivat talle sealne pinnas.

gaas on endiselt laiffi
Kahju, et Matador lõpetab, kuid testsõitjana on ta ikkagi arvatavasti järgmisel aastal nö. rallipiloot. Kuigi jah rallidel me vanameistrit siis nüüd enam kahjuks ei näe. Soomes siis sellel aastal nägid minu silmad seda meest viimast korda nö. live kihutamas.
Kuigi arvan, et Peugeot on järgmine aasta üks kiiremaid autosi ja lapsehaigused kadunud, ning Markkol hea võimalus MM tiitli eest võidelda, siis ikkagi sooviks näha teda hetkel rohkem sitika roolis.
Nädalake siis veel oodata ja siis selgub tõde.
The truth is out there nagu kunagi x-files ütles.
Kuigi arvan, et Peugeot on järgmine aasta üks kiiremaid autosi ja lapsehaigused kadunud, ning Markkol hea võimalus MM tiitli eest võidelda, siis ikkagi sooviks näha teda hetkel rohkem sitika roolis.
Nädalake siis veel oodata ja siis selgub tõde.
The truth is out there nagu kunagi x-files ütles.

Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
Viimased uudised, mis kuulsin olid, et mees paraneb ja tahaks juba järgmisel hooajal istuda ralli auto rooli, kuid arstid on selle mõtte kategooriliselt ära keelanud.maario kirjutas:aga kas burns on täitsa maha kantud.pole temas ammu enam midagi kuulnud,kuda tal läheb
Proud supporter of Angry Duck
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
Mees ise positiivset energiat täis, aga arstid suruvad selle kah varsti maha, kiui nad seda kogu aeg ära keelavadStrike kirjutas:Viimased uudised, mis kuulsin olid, et mees paraneb ja tahaks juba järgmisel hooajal istuda ralli auto rooli, kuid arstid on selle mõtte kategooriliselt ära keelanud.maario kirjutas:aga kas burns on täitsa maha kantud.pole temas ammu enam midagi kuulnud,kuda tal läheb

"Come on, you can see more than that"