tommi kirjutas:Peaks ära tellima vist

Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa
Jep sorry pole lihtsat aega olnud. Üritan täna jõuda sellega valmis.aix kirjutas:Kas Austraalia ralli tulemused ka mingi aeg ilmuvad?
Väga õige küsimus!!aix kirjutas:ok. ma lihtsalt küsisin.Strike kirjutas:Jep sorry pole lihtsat aega olnud. Üritan täna jõuda sellega valmis.aix kirjutas:Kas Austraalia ralli tulemused ka mingi aeg ilmuvad?
Loodan siis tänase jooksul siia ajad saada Kolinilt ja Fulberilt, et saaks täna või homme õhtul San Remo kokkuvõtte ära teha.Kolin kirjutas:Sorry mehed aga on tõesti olnud väga kiire. Viskan ajad täna õhtule ülesse. Ma usun, et Fulber teeb sama. Kucoch-i kohta ei oska ma midagi öelda. Veelkord vabandan, et ei ole jõudnud ära sõita. Loodan, et leian täna toimetamiste vahelt mingi tunnikese vaba aega, et ära sõita.
Nu jah kahju kuulda, et Sitika meestel nii läks:(Kolin kirjutas:Kukkus niivisi välja, et suurt sõita ei saanutki
SS1 OFF ROAD
Meeskond viibib praegu haiglas kontrollis![]()
Fulberil läks sutsu paremini
SS1 2:47,28
SS2 OFF ROAD
Meeskonnaga kõik ok.
1.Ford 1248 kmStrike kirjutas:Mul selline küsimus huvi pärast, et kui palju keegi on mingi teatud autoga sõitnud WRC3. Enne WRC4, et palju jõudis 3 autodega sõita? Millega kõige rohkem ja millega kõige vähem (km)?