Djb kirjutas:huvitav kellele kuulub inmarsati auhind???
inmarsati auhid läks seekord Guy Frequelinile sidruni tiimi juhile, sest Citroen on suutnud terve see hooaeg näidata väga kõrget taset ja kindlustanud nüüdseks juba ka mõlemad tiitlid.
inmarsati auhid läks seekord Guy Frequelinile sidruni tiimi juhile, sest Citroen on suutnud terve see hooaeg näidata väga kõrget taset ja kindlustanud nüüdseks juba ka mõlemad tiitlid.
Mina oleks rallistaari auhinna andnud Markko Märtinile.
johunn kirjutas:
Mina ka... Seekord õigusega
Ei juhtu just sageli, et keegi sitast vormist välja tuleb. Rallis nad miskipärast kipuvad sinna jäämagi.
Selles on sul õigus. Markko on tõesti suurest mustast august üle saanud. Ehk oli talle nüüd seda ralli võitu tarvis, et saada kätte jälle enesekindlus ja oma kiirus.
>
0
Man and machine against mother nature!!! "I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Njah,sai päeval veidi maakodus tööd teha.Ja pole midagi öelda,sellise uudisega on seda kohe hulka lõbusam teha.
Seb on aga sel hooajal hämmastavat stabiilsust üles näidanud.Tugev töö tehtud ja tiitel käes.Ning "sidrun" esindab hetkel ideaalset kompromissi kiiruse ja vastupidavuse suhtes.Pole midagi öelda.