Korsika ralli III päev
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 0
- Kontakt:
Asi peitub vast pigem meeskonna motiveeringus.Mida sa pingutad,kui tulevik pole teada...

albertz kirjutas:oi oi oi kuidas ford siin liigub, no ma ei oska kuidagi enam sellest fordi mootorist aru saada. Kui juba asfaldil masin kiire on, kus mootori võimsusel suurem tähtsus, kuid kruusal ei liigu. Seega peab peituma millegis muus viga kui mootoris et ford kruusal vajalikku kiirust ei leia
-
- Diagnoos: rallisõltlane
Jah eks oli nii kindel endas. Aga pärast nii s#### aastat saab natuke ka nautida miks siis mitte.albertz kirjutas:Kusjuures kummivalikut tehes, kartes et teeb vale valiku kuid ikka oli väga rõõmus ja naljakes see talleBeef kirjutas:Eurospordi kokkuvõttes oli ikka näha, et mees on ise ka rõõmus. Nägu oli pidevalt naeru täis ja suu otsad ikka kõrvade taga.
Naudib oma edu täiel rinnal
-
- Moderaator
- Kontakt:
Mul just tärkas, et Citroen kindlustas autotootjate MM-tiitli Duvali katkestamisega. Enam ei saa keegi Citroeni kõigutada, olenemata selle ralli tulemusest. Ja Loeb on väga lähedal oma tiitlile, isegi kui ta katkestab peab Solberg poodiumile jõudma, ehk siis peab keegi veel eespool katkestama lisaks Loebile, et Petteri tiitlilootused säiliksid.
-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
aix
niiet Citroen võib sellega ka võita immarsati auhinnaxaus kirjutas:Mul just tärkas, et Citroen kindlustas autotootjate MM-tiitli Duvali katkestamisega. Enam ei saa keegi Citroeni kõigutada, olenemata selle ralli tulemusest. Ja Loeb on väga lähedal oma tiitlile, isegi kui ta katkestab peab Solberg poodiumile jõudma, ehk siis peab keegi veel eespool katkestama lisaks Loebile, et Petteri tiitlilootused säiliksid.
-
- Hooaja Rallivõlur
Väga kummalised need fordi esitused sel hooajal. Praegust üleolekut vaadates tekib küsimus, mis toimus Saksas??
Kas tõesti rehvid? ei tahaks uskuda. Need esitused on ikka öö ja päev.
Ma olen kogu aeg ütelnud, et Ford pole oma täit potentsiaali suutnud välja tuua. Äkki tuleks Wilson välja vahetada. Kuigi M-Spordis seda vist küll ei juhtu.
Ja veel: üle pika aja on MM leidnud tõelise kiiruse. Ei mäletagi enam sellist Markkot. Vist ainuke ralli, mida ta see hooaeg domineerinud on.

Ma olen kogu aeg ütelnud, et Ford pole oma täit potentsiaali suutnud välja tuua. Äkki tuleks Wilson välja vahetada. Kuigi M-Spordis seda vist küll ei juhtu.
Ja veel: üle pika aja on MM leidnud tõelise kiiruse. Ei mäletagi enam sellist Markkot. Vist ainuke ralli, mida ta see hooaeg domineerinud on.
Viimati muutis kajakas1, 17 Okt 2004, 10:25, muudetud 1 kord kokku.
-
- Diagnoos: rallisõltlane
Re: aix
Vaevalt küll Citikamehed võidavad selle auhinnaaix kirjutas:niiet Citroen võib sellega ka võita immarsati auhinnaxaus kirjutas:Mul just tärkas, et Citroen kindlustas autotootjate MM-tiitli Duvali katkestamisega. Enam ei saa keegi Citroeni kõigutada, olenemata selle ralli tulemusest. Ja Loeb on väga lähedal oma tiitlile, isegi kui ta katkestab peab Solberg poodiumile jõudma, ehk siis peab keegi veel eespool katkestama lisaks Loebile, et Petteri tiitlilootused säiliksid.