Franki allkiri: "Kõik me arenema ja saadame korda asju mida oskame"
See arenema kõlab väga naljakalt. Pane siis vähemalt sinna hüüumärk lõppu ja kustuta ülejäänd osa ära.
Frank kirjutas:Kahjuks pole ma hungarlane ja ei ole kohustuslik kõikide nimesid pähe õppida eriti siis kui F1 jätab sind üsna külmaks.
Kui ma kellegi nime ei oska korrektselt kirjutada (jätame välja kõiksugu viguritega c-d ja e-d nagu Francois Duval) siis ma pigem jätaks kirjutamata. Ja mitte hungarlane vaid ungarlane.
Ok ok, jätame nüüd selle off-topiku teema siia paika.
SOrry, ausalt ei teadnud kuidas selle ungarlase nimi on ja palun kui sulle meeldib korrikeerida, siis ... olen seda juba öelnud tegelt ja ei ütle uuesti.
Ma arenen ja seda ma usun kuigi me ei pane seda tähele ise.
Selle uue piloodi all ma mõtlesin pilooti keda pole olemas ja selleks oli mul K. Räikonen, mitte see, et ma nüüd ei teaks kuidas selle üles sulanud jää tükki nimi oli
Siin käib ikka kõva keeletund. Minu arust vahet ju ei ole kuidas keegi kirjutab või ei kirjuta. Tähtis on ju postituse sisu. Selline tähenärimine hakkab juba liiast olema.
>
0
Man and machine against mother nature!!! "I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Teema läheb lukku kuna jutt on kaldunud liiga palju teemast kõrvale. Ma olen kindel, et igaüks kirjutab nii hästi kui oskab ja iga tähe kallal pole mõtet norida.