Nagu teada on ja legendid räägivad, oli aastaid tagasi rallifännide lemmikpaigaks muljeid jagada, AutoOnline, lühendatult AO. Ja niikui AO hääbus, tekkis Rallifoorum. Ise mäletan Ao-st peale enda vaid xausi, Carlost ja Kolinit. Äkki on keegi veel?
Mõtlsin et sobiks selline ajaloohõnguline teema siia.
Endal jäi silma üks Carlose 2002 aasta kommentaar, kus ta oli kindel, et Markko aastal 2005 tiimi vahetab, kahjuks pakkus ta selleks küll Mitsubishit, aga omamoodi prohvetlik ennustus siiski.
Njah AO oli päris hea koht kus sai suhelda ja muljeid jagada. Ning minu jaoks oli AO esimene koht kus sai hakatud ralli ajal teistega suhtlema ja arvamusi avaldama. AO hääbumisega siirdusin koos teistega siia Foorumisse. Au ja kiitus inimestele kes seda asja siin veavad ja teevad kõik selleks, et see asi siin toimiks.
>
0
Man and machine against mother nature!!! "I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
See et te AO-st ei teadnud midagi näitab nii mõndagi teie tolleaegsetest rallijälgimiskommetest. Nimelt jooksis vahepeal Kanal 2-l AutoOnline'i reklaam.
Võib olla sai kunagi vaadatud, aga ei mäleta sellest ajast suurt midagi. Aga minu esimeseks foorumiks oli wrc.com foorum (mitte sellises olekus nagu ta hetkel on küll).
Erki kirjutas:See et te AO-st ei teadnud midagi näitab nii mõndagi teie tolleaegsetest rallijälgimiskommetest. Nimelt jooksis vahepeal Kanal 2-l AutoOnline'i reklaam.
Kuidas ma saaksin oma tolleaegset küündimatust heastada?