kas siis tv3 ei kanna otse.minu arust on seal ka otseRudiTurbo kirjutas: kell 8:30 stardiks üles ja loodame, et vähemalt mingi RTL või mingi Soome kanal asja otse üle kannab
Jaapani GP
Moderaatorid: Jaanus, Erki, RudiTurbo, mrali, nimh, Frank
Kas see oli siis väärt ainult 1.5 tundi und ?? Kvalifikatsioon oli küll üsna paljulubav aga mul tuli kohe kurb tuju sest rada oli kvali lõpuks juba praktiliselt kuiv. Sõit ise aga oli jällegi kuidagi tuim. Ülekande kvaliteet oli jah ikka väga all. Pärast sõitu näidati siiski Barrika / Kuldi kokkupõrget. ikaanis ei teagi kohe kas Barrichello keeras sisse või Coulthard pani liiga suure hooga kurvi... Muidu nagu möödasõite eriti polnudki, vähemalt ei näidatud. Fisichella muidugi hoolitses minu rahulolu eest. 

gaas on endiselt laiffi
-
- I järgu kommentaator
- Reactions: 0
- Kontakt:
Kumb oli olukorra tekitaja, kahjuks ise ei näinudErki kirjutas:Kas see oli siis väärt ainult 1.5 tundi und ?? Kvalifikatsioon oli küll üsna paljulubav aga mul tuli kohe kurb tuju sest rada oli kvali lõpuks juba praktiliselt kuiv. Sõit ise aga oli jällegi kuidagi tuim. Ülekande kvaliteet oli jah ikka väga all. Pärast sõitu näidati siiski Barrika / Kuldi kokkupõrget. ikaanis ei teagi kohe kas Barrichello keeras sisse või Coulthard pani liiga suure hooga kurvi... Muidu nagu möödasõite eriti polnudki, vähemalt ei näidatud. Fisichella muidugi hoolitses minu rahulolu eest.

Parem sõita, kui kahetseda...
Need kombinesoonid sõitjatel peaksid olema tulekindlad ja heade soojust isoleerivate toimega. Pidi alles kõrge temperatuur sinna tulema kui isegi läbi selle tundis kuuma...
Aastal kaks tuhat kuuskümmend
saab teoks see, millest puudust tunti,
piloodid nr. 1 ja 2 taevastel radadel
viimaks üksteiselt mõõtu võtavad,
ja käia lasevad sellisel võitlusvaimul,
mida pole aegadest saati nähtud
saab teoks see, millest puudust tunti,
piloodid nr. 1 ja 2 taevastel radadel
viimaks üksteiselt mõõtu võtavad,
ja käia lasevad sellisel võitlusvaimul,
mida pole aegadest saati nähtud
Autol kulus põhi äranimh kirjutas:Need kombinesoonid sõitjatel peaksid olema tulekindlad ja heade soojust isoleerivate toimega. Pidi alles kõrge temperatuur sinna tulema kui isegi läbi selle tundis kuuma...

Aga loodaks, et viimane GP on võitlus rohke ja et Schumi mõtleks kah rohkem duellidele jne sõidus kui võidule. Sõitku kas või poole kiirusega ning teised kah, konkurentsi!
"Come on, you can see more than that"
Ma küll tahaks et Schumi ja ka kõik teised paneks täie rauaga. Ei ole vaja mulle seda et Schumi hakkaks nüüd meelega aeglasmini sõitma. Pigem võiksid teised siis vähe rohkem pingutada.
Mina omalt poolt loodaks et tuleb vihma sest muidu...
...muidu tuleb vist ajalooline hooaeg kus mitte ühelgi võistlussõidul (treeningutel on) pole sadanud. Seda enam et see aasta on rekordiliselt 18 etappi...
Mina omalt poolt loodaks et tuleb vihma sest muidu...
...muidu tuleb vist ajalooline hooaeg kus mitte ühelgi võistlussõidul (treeningutel on) pole sadanud. Seda enam et see aasta on rekordiliselt 18 etappi...
gaas on endiselt laiffi
Millest 17 siiamaani enamvähem kuivad olnud õnnegaErki kirjutas: Seda enam et see aasta on rekordiliselt 18 etappi...

Aga see, et teised võiksid rohkem pingutada. Kui sa ütleksid seda näiteks Baumgartherile siis saaksid vastu vahtimist kuna masin all on lahja mitte nii suur probleem sõitjas.
Irw, Baumgartner võib ennast vist igaljuhul maha kanda 

<Gener_AL> what was the name of that rally driver early nineties juhan kankernaun ... he was an awsome driver ...
www.liveforspeed.net
www.liveforspeed.net
lol, Jälle see Fank(Frang)

<Gener_AL> what was the name of that rally driver early nineties juhan kankernaun ... he was an awsome driver ...
www.liveforspeed.net
www.liveforspeed.net
Kahjuks pole ma hungarlane ja ei ole kohustuslik kõikide nimesid pähe õppida eriti siis kui F1 jätab sind üsna külmaks.Erki kirjutas:Tema nimi on Zsolt Baumgartner. Ei tohiks olla üleliia raske meelde jätta.
Kas Gartner või Garher, vähemalt pole Berger ja sellest uuesti F1 piloodist K. Räikonen olen jagu saanud vist