STW sõite vaatasin minagi, kui ta Peugeotiga sõitis. Kuna ise olen seotud olnud BMW ringraja autodega BMW 320i Super Touring millega STCC osalesime, siis sellel ajal STW sarjas olid loomulikult mu lemmikud Scnitzer meeskonna sõitjad Winkelhock ja Cecotto. Aiello hakkas mulle sõitjana tõsiselt sümpatiseerima, kui ta siirdus BTCC sarja mu lemmik Nissan meeskonda.mrali kirjutas:Kui aus olla,siis sisimas mõtlesin juba kohe pärast seda,kui teatati Menu liitumisest Chevyga,et see variant (Aiello+Chevy) ongi üsna tõenäoline...
Olin Aiello fänn,kui ta STW-s Peugeotiga ja Abtis Audiga sõitis,aga see aasta Opelis oli ta küll oodatust märksa lahjem.Samas,kõik oma senised tiitlid sai ta koos võistlusinsener Ludovic Lacroix'ga,kes nüüd tegutseb hoopis Austraalia V8 Supercar sarjas.
Aga ootame-vaatame,mida Chevy saavutab,väga suurtes tegudes 2005.aastal ma veidi kahtlen,kui tuua paralleele ntx Seatiga,kes liitus ETCC-ga 2003 ning alles nüüd tuli Rydellilt esimene võit.
PS:Enda lemmik ETCC-s on ikkagi Alfa meeskond,lisaks veel Rydell+Seat.
DTMis oli ka Aiello Audis edukas ja lootsin, et sellel aastal ta ka Opeliga head tööd teeb, kuid just tänu sellele, et ta peainsener ära läks ei leidnudki ta hooaja lõpuni õiget kiirust.
Aga jah ETCC on minu lemmik BMW meeskond ja Rydell+Seat.